Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sağlıklı kafayla aldığın yorumlar olumlu dönecek! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2019, Pazartesi

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün yıldızlara doğru yola çıkın. Kendinize ve yaptığınız işe inandığınız sürece karşınıza çıkacak olanaklar için aklınızla kalbinizi hep açık tutun. Bir şeyde ustalaşmak, onu bir sonraki seviyeye taşıma cesaretiniz varsa gerçekleşir. Şu an hayatanızdaki güven gerektiren farklı alanları düşünün ve bu cesur tavrınızı oralarda uygulayın.

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve zinde görüntünüzle ışık saçıyorsunuz. Kendinizi çok sıcak ve diğer insanlara özellikle de küçük hayvanlara karşı sevgi yumağı olmuş halde görebilirsiniz. Eğer bir evcil hayvan sahiplenmeyi istiyorsanız, bunun için daha iyi bir gün olamaz. Kariyer ve maddi konular gayet yolunda gidiyor ve oldukça iyi bir yerdesiniz. Bu ruh hali uzun zaman sürecek gibi görünüyor. Günün keyfini çıkarın.

Senin açından bereketli bir gün; her alanda ilerleme sağlayabilirsin. Yine de çevrendeki insanlardan gelebilecek aldatmacalara dikkat et. Gerçeküstücü bir toz bulutu havaya hakim ve bu gerçekliği örtbas ediyor. Gerçeğe ulaşmak için daha da derine kazman gerekiyor olacak. Güvende kalmak için yumuşak tavırlar benimse. Uç boyuttaki eylemler başını belaya sokacak olan öfke ve korkuyu tetikleyecektir.Bazı tatlı rüzgarların duygusal hayatınızda esmeye başlaması çok olası. Yenilenmiş ve enerjik hissedeceksiniz! Örneğin, yurt dışında yaşamayı düşünebilirsiniz, bu da sizi ve partnerinizi beraber bir gelecek düşünmeye sevk edebilir. Takım ilişkisini güçlendirmek için büyük bir proje gibisi yok, sence de öyle değil mi?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yüzde elli şansınız olduğu düşünüldüğünde muhtemelen problem çözme yeteneklerinizi bugün gösterme fırsatına da erişebileceksiniz. Doğal bir yeteneğiniz olan olayların kökenine inmek, tüm gerçekleri birleştirip olayları aydınlatmanızı sağlayacak. Bu da sizi müthiş bir dedektif yapıyor. Yine de dikkatli olun, sonuçlara doğrudan atlamayın. Elinizde koca avuç dolusu gerçekler olsa bile, durumu yaratan birileriyle karşılaştığınızda onlara açıklama şansı verdiğinizden emin olun.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Yengeç burcunda sabah saatlerinde ilerleyen Ay'ın Merkür ile yaptığı güzel açı sayesinde kariyer hayatınıza dair güzel haberler alabilirsiniz. Saat 15:39-19:28 arasında Ay boşlukta ilerliyor. 19:28'de Aslan burcuna geçiyor. Herkese bugün aşkta güzellikler dağıtan Venüs-Neptün pozitif görünümüyle sizler de aşk hayatınızda olumlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ayrıca gelirinizde hayalinizdeki seviyeye ulaşabilirsiniz.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlıklı kafayla aldığın yorumlar olumlu dönecek! Kendini biraz durgun hissediyor olabilirsin. Fakat sağlıklı kafayla alacağın kararlar sana olumlu yönde dönecek. Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, sürekli yorum yapanlara karşı tavrın sert olabilir. Akşamüzeri aileni ziyaret edebilir, gerçekleştirmeyi düşündüğün projelerin için beklediğin desteği alabilirsin.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş veya partnerle aranızda olan finansal sorunları yeniden değerlendirme fikrinde olmanız size kazanç getirecektir. Hızlı taleplerde bulunmayın. Bugün “asla” dememeli ve her olayı olgunlukla karşılamalısınız. Pratik çözümleri seçin.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konulara yönelebilirsiniz. Aldığınız sorumluluklarla ilgili yeni düzenlemelere gitmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Hedeflerinizi sorgulayacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Genel olarak sakin geçen bugünde eksik kalan işlerinizi toparlama fırsatınız olabilir. Gün içinde beklenmedik sürprizler gelebilir.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akşam saatlerinde ayak bileği ya da bel ağrısına dikkat ederek gün içerisinde manevi ya da fiziksel olarak ağır yük kaldırmaktan kaçınmalısınız.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Ekim 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize sevebileceğiniz bir etkinlik seçin ve bugün bunun için bilet alın. Yaşamınıza küçük miktarda yüksek sanat dozu enjekte etmenin zamanı geldi. Bir opera, müzikal, oyun, bale veya modern dans performansları arasından seçim yapabilirsiniz.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görev ve sorumluluklara yönelik ağırlığı ya da stresi biraz daha fazla hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Planlı ve organize hareket etmeye çalışmalısınız. Güçlü, etkili kontaklar kurabileceğiniz bir gün olabilir.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmayın. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Terazi burcu maddi anlamda daha umutlusunuz. Çalışmak ve hareket etmek size iyi geliyor. Kendinize güveniyorsunuz. Yaptığınız işler takdir ve beğeni kazanıyor. Sadeceortamınızda olan bitene fazla takılıyorsunuz. Kendi kendinize zarar vereceğiniz çıkışlardan ve alınganlıklardan kaçınmalısınız.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün hedeflerine ulaşmak için ekstradan çaba harcayabilir ve uğraştığın işlerde başarı sağlayabilirsin. Gün içinde yoğun duygusal iniş çıkışlar yaşaman mümkün. Bu yüzden, otorite figürleriyle iletişiminde sakin ve kontrollü olmaya çalışmalısın. Bu sayede geleceğinle ilgili projelerinde olumlu geri dönüş alabilirsin.

21 Ekim 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 20' 55" R
Ay
Yay
13° 26' 40"
Merkür
Koç
16° 05' 07"
Venüs
Koç
27° 05' 53"
Mars
Balık
27° 16' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 13"
Satürn
Balık
16° 17' 28"
Uranüs
Boğa
22° 10' 01"
Neptün
Balık
28° 48' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 44"
Lilith
Başak
22° 59' 11"
True Node
Koç
15° 29' 58"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>