Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sırlar Açığa Çıkıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 100%

Gergin bir durumu yatıştırmak için cazibenizi ve zekanızı kullanmanız gerekebilir. Sizi rahatsız eden bir kördüğüm yaşıyorsunuz. Bu sorunu, yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyerek ve espriler yaparak çözeceksiniz. Bu çözüm bir süreliğine sizi gerçekten uzaklaştırabilir ama sonsuza dek değil.

Geri çekilip teslim olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Belki de belli bir durumu kontrol edemeyeceğinizi keşfediyor olabilirsiniz. Belkiyerinizde bazı değişiklikler oluyor. Beklemek ve bazı şeylerin nasıl geliştiğini görmek zorunda kalabilirsiniz. Yaygara yapmayın ya da hemen şimdi otoritenizi konuşturun. Sabırlı olmak akıllıca olacaktır. Duygularınızla hareket etmemek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Şu anda senin için iki zıt enerjiyi bir araya getirmekten daha memnun edici bir şey olabilir mi? Bu yeteneğin senin muhtemelen en harika varlıklarından biri. Bunun sebebi hayatının her alanında uyum arayan bir idealist olman olabilir mi? Bugün tam da bunu gerçekleştirmeye çalışıyorsun fakat sonuçlar tam umduğun gibi olamayabilir. Gerçekliğin, uyumu tekrar sağlayabilmesi için arada sırada iyi bir doz agresifliğe, atılganlığa ihtiyacı olabileceğini unutma!Bugün aklınız oradan oraya savruluyor olabilir ve asıl düşündüğünüz şeye odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi başkalarına açık ve tutarlı şekilde ifade etmek daha da güç olabilir. Sadede gelinceye kadar lafı biraz dolandırabilir, kastettiğiniz şeyi söylediğinizden bir türlü emin olamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen biraz hoşgörü, etiketteki fiyatın çok ötesinde bir değere sahiptir. Günün ortasında bir köpük banyosu için kendinize zaman ayırın; bir kitapçıda gezinerek geçirdiğiniz lüks bir saat; uzun zamandır ihtiyaç duyduğunuz özel bir eşarp veya kıyafet. Bunlar bugün ruhunuzu dürtülemenin yollarından sadece birkaçı. Neden yapmıyorsunuz ki? Bunun için şu an kendinizi destekleyebilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki sorumluluklar öne çıkıyor. İçten içe daha hassas ve kırılgan olabileceğiniz bir gün. İlişkilerde kırıcı olmaktan kaçınmalı, duygularınızı abartmamaya gayret göstermelisiniz. Karamsarlıktan kaçınma zamanı.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel gelişimini tamamlayıp, kendine karşı sorumluluklarını fark ediyorsun. Bununla beraber; kendine farklı uğraşlar bulmak istiyor, yeni hobileri araştırıyorsun. Eşinin ailesi ile arada kalacağın durumları iyice tartmalısın. Hizmet alanında çalışan bir Terazi burcuysan, ekibin yenileniyor. Sırlar deşifre olabilir, dikkat etmelisin.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem ev hayatınız hemhayatınız üzerinizde bir baskı hissi veriyor olabilir. Bu durumu kontrol etmek ya da dengede kalmak git gide zorlaşıyorsa artık daha kalıcı çözümler bulmanız gerekebilir. Kendinizi geçici çözümlerden uzaklaştırın.  

21 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili yorucu koşullar oluşabilir. Geçmişe yönelik durumların arasında kalabilirsiniz. Zaman zaman güven aradığınız yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Ev ile ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Olaylar karşısında kendi iç sesinizi dinlemelisiniz. Babanızla ilgili konuları göz ardı etmeyin.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde iletişim trafiğiniz yoğun olacak. Öğle saatlerinde aklınzı toparlamanız biraz zor olabilir, akşamüstü 16.00 sularında güzel bir haber almanız ya da yola çıkmanız olası.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen en iyisi konuşmayı bırakıp dinlemeye başlamaktır. Evet, fikirleriniz olduğunu herkes biliyor. Ancak biraz da başkalarına sıra vermeniz gerekiyor.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın sabah saatlerinde Oğlak burcuna girişi ile eviniz ve ailenizle ilgili konular ön plana taşınıyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Ailenize ve evinize karşı sorumluluklarınızla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Evinizi düzenleyebilir, evinizin tadilat ve dekorasyon işleriyle ilgilenebilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmayın. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiyseniz, kendinizi çok aşık hissedeceksiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerin farkına varın veyerinizdeki herkese gösterin. Bugün önemli bir karara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz bazı kararları almak için acele ediyor. Onun ısrarlarına direnmeye çalışmayın. Birbirinizi biraz daha yakından tanımaya ihtiyacınız olabilir. Gelişigüzel teşebbüsler, düşünce ve davranışlardan sonra pişmanlık duymak istemiyorsanız, şimdiden tedbirinizi almalısınız. Olayların sonunu istediğiniz gibi getirme imkanınız var. Sürpriz şekilde gelecek bir ortaklık önerisi, sizi büyük para hesapları içine sokacak. Uykusuzluk sağlığınızı etkileyebilir. Uyku düzeninizi bozmamaya çalışmalısınız.

21 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 01' 50" R
Ay
Başak
24° 11' 20"
Merkür
Koç
16° 58' 33"
Venüs
Koç
19° 06' 07"
Mars
Balık
22° 15' 60"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 27"
Satürn
Balık
15° 40' 38"
Uranüs
Boğa
21° 48' 17"
Neptün
Balık
28° 36' 05"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 16"
Lilith
Başak
22° 16' 01"
True Node
Koç
15° 38' 13"
Son Güncelleme : 20/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>