Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tatil Planları Devrede Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Başarı olarak adlandırdığınız noktaya ulaşmanız aslında çok da zor olmayacak.

Maddi koşullara uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Etkin adımlar atmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğlene kadar olan süreçte kendinizi ifade etmek isterken sorunlar yaşayabilirsiniz. Amaçlarınızın değişim gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Kişisel olarak doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam edin ancak yine de tedbirli olun.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün duygusal dengeyi korumak için çaba harcamalısınız. İlişkilerde sabırlı ve anlayışlı olmanız önemlidir. Kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için zaman ayırmanız gerekebilir.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer uzun zamandır yalnız olan bir Terazi burcuysanız, sosyal medya üzerinden iletişime geçeceğiniz kişiye şans vermek isteyebilirsiniz. Aranızdaki uyum sizde güzel hisler uyandırabilir. Evli bir Terazi burcuysanız, eşinizin ailesinin bazı konulardaki sözleri sizi kırabilir. Tatil planlarınızı yakın arkadaşlarınızla birlikte yapmak istiyorsunuz. Maddi anlamda ortaklaşacağınız, minimal ama eğlenceli rotalar oluşturabilirsiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi hayatınızın iplerini elinize alabilirsiniz. Bugün ön planda yer almak, ikilemlere son vermek ve edindiğiniz tecrübelere göre bir çizgide olmak adına planlar yapabilirsiniz. İş ya da duygusal alanlarda görüşmeler yapabilir, hayatınızı değiştireceğiniz bir aşamaya geldiğinizi görebilirsiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizi ilgilendiren bir konu sizi fazladan sorumlu tutabilir. Aynı zamanda kendi iç dünyanıza dönmeniz için de uygun koşullar var.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tam bir motivasyonla yapmak istediklerinize ilerlerken yolda aksaklıklar çıkabilir ki bu aksaklıklar hazırlıklı olduğunuz şeyler oldukları için size küçücük görünebilirler.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapman gereken işleri daha fazla ertelememelisin. İşe koyuldukça sana yardım etmek isteyen arkadaşların yanında belirecek. Onların destekleri ile üzerindeki yükü azaltmak mümkün olacak. Yardımına yetişen insanların olması seni sevindirecek.

21 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün biraz gerginlik yaratabilir ancak gün ilerledikçe hızla sıcak, cömert bir enerji hakim olur. Özel biriyle yakınlık duygusunu veya kendinize karşı dürüstlük duygusunu arttırabilir. Artık kendinizle daha güçlü bir barış duygusu var; daha eğlenceli, uyumlu ve girişken birisiniz. İnsanlar da daha istekli, ilgili ve cömert görünüyor. Neyse ki, iletişimleriniz verimli ve besleyici olabilir ve hayal kırıklıklarından kurtulmak daha kolaydır. Aynı zamanda, özellikle bir partnerden veya dış kaynaktan gelen kişisel mali konular, kimi ve neyi hayatınıza çekmek istediğinize karar vermek için de uygun bir gün.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda gerginlikler yaşayabilirsiniz. İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut. Düşüncelerinizi gizleme ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin yapılacağı bir gün. Yine de ikilem yaşıyorsunuz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Para konusunda çok sorumsuz ya da çok dikkatli olmamalısın. Eğer mümkünse ikisi arasında bir denge kurmalısın. İyi bir işin ödüllendiriliyor, senden daha az şanslı olanlara da imkân tanıyabilirsin. İçinde yanlış bir kapana kısılmışlık duygusu varsa, maddi şeylere fazla odaklanmamalısın. Olumsuz ya da korku odaklı düşünceler seni aşağıya çekiyor, bunlardan uzak durmalısın. Ayrıca sana huzur veren geçmiş ya da çocukluk anılarından bugün bahsedebilirsin.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların üzerine gidip onları çözmeye çalışmaktansa, kendinizi dinleyip depresyona girmeyi tercih ediyorsunuz! İş yerinde duymuş olduğunuz bir dedikodunun etkisi sizi ters düşüncelere yöneltebilir. İşin aslını biraz geç öğreneceksiniz ama gönül ferahlığına ve huzura da kavuşacaksınız. Riskli bir yatırım yaptınız. Çok geç kalmadan paranızı kurtarmaya bakın. İlaç kullanmanız gerekiyorsa alacağınız ilaçları kontrol etmeniz sizin için yararlı olacak

21 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 41' 26"
Ay
Kova
27° 42' 51"
Merkür
Koç
17° 58' 05"
Venüs
Boğa
03° 52' 30"
Mars
Koç
01° 31' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 09"
Satürn
Balık
16° 46' 42"
Uranüs
Boğa
22° 28' 51"
Neptün
Balık
28° 58' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 23"
Lilith
Başak
23° 35' 48"
True Node
Koç
15° 21' 11"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>