Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İlgi İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bir Terazi olarak, aktif olmak muhtemelen sizin doğanıza özgü bir şey. Ancak, bu kadar aktif olursanız kendinizi çok yorabilirsiniz! Bugün sağlığınıza dikkat edin ve çok fazla çalışmayın. Çok yorgunsanız, bağışıklık sisteminiz çöktüyse ve gribe yakalandıysanız, kalp ritminizi hızlandırmak iyi olmayacaktır. Sağlıklı aktivite ve sağlıklı rahatlama arasında iyi bir denge kurun.

Bugün, ayın zorlu çalışmalarının mükafatını almaya başlayabilirsiniz. Kendinizi daha bağımsız, özerk bir yaşam sürdürmekle test ediyorsunuz. Olgunlaşmak ve deneyiminizin sınırlarını zorlamak istiyorsunuz. Değişim için ciddi bir çaba sarf ettiyseniz, bugün bir dinlenme günü olacak ve hayatınızdaki olumlu iyileştirmeler yacak düşüncelere dalacaksınız.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz, bu birseyehati olabilir. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Senin gibi ateşli ve hemen parlayan biri için sakin bir gün. Fakat bir miktar sakinliğin bile sana gerçekten büyük faydası dokunuyor. Bir parkta vakit geçirebilir ve kendini hayal gücüne bırakabilirsin. Günün göksel açıları seni hayal kurup çocukluğunu hatırlamaya davet ediyor. Gerçekleşmeyen işleri düşünüp stres yapmak yerine neden kendini akışa bırakıp bir değişiklik yapmıyorsun?Neyi nasıl yapacağınıza dair her zaman bir cevabınız var gibi görünüyor! O kadar çok alanda uzmansınız ki muhtemelen insanlar her zaman sizden tavsiye istiyor. Ancak bugün tavsiyelerinizin yetersiz kaldığını görebilirsiniz. Belki de insanların bir şeyler öğrenebilmek için kendi hatalarını yapmaları gerekiyordur. Bugün insanlar bir şeyleri kendi başlarına çözümlemeye çalışırken onlara karşı sabırlı olmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla çeneniz düşmüş olabilir. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız sizi ele geçirebilir. Birisiyle uzun bir muhabbete girdiğinizi görebilirsiniz. Yalnız sazı elinize almadığınızdan emin olun! O kadar enerjik hissediyorsunuz ki bir gevezeye dönüşmüş olabilirsiniz. Diğer kişiye de kendisini ifade edebilmesi için zaman ve alan tanıyın. Ona da konuşma hakkı tanırsanız, keyifli bir sohbet yapabilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaşam alanın, aile bireyleriyle ile olan ilişkilerindeki dengeleri altüst eden durumlar geride kalıyor, gerginliğin azalıyor.

21 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

06.44'ten yarın 06.59'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Bugün kendini özel hissediyorsun. İlgi görmekten zaten hoşlanıyorsun, bu gün çevren tarafından takdir edilmek gururunu okşayacak. Hayattan beklentilerin yüksek? Ama sana önerim küçük şeylerden mutlu olmayı da bilmelisin. Bugün küçük seni gülümsetecek sürprizlere açık olmalısın. Beklenmedik kişiden alınacak bir telefon ya da karşılaşma günü senin için daha cazip kılabilir. Yollamak istediğin mesajı başka birisine göndermemeye dikkat etmelisin.

21 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın bir arkadaşınızın yaşadığı bir durum üzerine düşündüklerinizi söyleyebilir ancak karşı taraftan beklediğiniz ilgiyi göremeyebilirsiniz. Durum böyle olduğunda sessiz kalmak ve olayları arka plandan izlemek isteyeceksiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda eğitimleri planlayarak geçireceğiniz bir gün olabilir. Esnek düşünce yapınızla her işin kolayca üstesinden gelebilirsiniz. Hayaller dünyasına dalıp işlerde dikkatsizlik yapmamaya özen göstermelisiniz. Akşama doğru çalışma hayatınızda zirvede kalmak için yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden yardım talep edenler olabilir. Böyle durumlarda sezgilerinize güvenin. Paylaştıkça çoğaldığını göreceğiniz ve enerji akışıyla uyum içinde olacağınız bir gün.

21 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

21 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik fiziksel olarak aktif olmanız. Bedeninizi harekete geçirmeniz zihninizi de canlandıracak ve kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in akşam saatlerinde Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte bir aylık yepyeni bir dönem başlıyor ve bu dönemin ana temasında aşk ve sevgi konuları var. Tutkularınızın ve yüreğinizin sesinin peşinden gitme konusunda kendinizi çok daha motive, hevesli ve istekli hissedebilirsiniz. Daha keyifli bir döneme geçiş yapıyorsunuz.

21 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı dalgalanmalar yaşayabilirsiniz, çünkü kariyerinizle ilgili olan bazı eski konuları açıklığa kavuşturmak zorunda kalabileceğiniz bir dönemdesiniz. Sorunları aşmak için yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü kullanın. Kendinize ve seçimlerinize güvenmeniz gereken bir gün.

21 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda kendi kendinize zarar verme eğilimi gösterebilirsiniz. Daha doğrusu yanlış beklentiler ve gereğinden yüksek hedefler elinizdeki şansları yanlış kullanmanıza sebep olabilir. Aslında maddi anlamda aksiyon alamaya çok müsait bir zamandasınız. Fakat doğru adımlar için analitik bir yaklaşım gerekiyor.

21 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; iletişimsel olarak oldukça hareketli bir gün olurken; kardeş, komşu veya kuzenlerle bir araya gelebilir, keyifli zamanlar geçirebilirsin. Kısa yolculuklar ya da kişisel gelişimine katkıda bulunacak eğitimler planlayabilirsin. Anca gün içinde plan ve programlarını ertelemen gerekebilir.

21 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 03" R
Ay
Oğlak
11° 30' 50"
Merkür
Koç
16° 32' 54"
Venüs
Koç
29° 44' 33"
Mars
Balık
28° 56' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 09"
Satürn
Balık
16° 29' 06"
Uranüs
Boğa
22° 17' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 04"
Lilith
Başak
23° 13' 28"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>