Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte yaşadıklarınızın tüm ilişkilerinizi, tüm hayatınızı allak, bullak ettiğini düşünüyorsunuz. Onu bir daha görmemeyi düşünüyorsunuz. Yine de hazırlıklı olun, o şu günlerde ansızın karşınıza çıkabilir.

Öteden beri isteyip hazırlıklarını yaptığınız bir değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütüp kararsızlığa düşürecek. Yakındayaşantınızda büyük bir değişiklik yaşayacaksınız.

Bir gün müthiş bir parasızlık çekerken, ertesi gün para sıkıntınızdan kurtulmuş olabiliyorsunuz. Bu tamamen harcamalarınızdaki plansızlıkla ilgili. Parayla ilgili moral ilişkiniz sürekli değişkenlik gösteriyor.

Hobilerinize, özel zevklerinize ayıracak zamanı mutlaka bulmalısınız. Onlarla uğraştığınız günlerde çok daha huzurlu oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir ziyaretçiniz var. Bu ziyaretle ilgili çevrenizde bir hoşnutsuzluk yaşayabilirsiniz. Ziyaretin arkasındaki günlerde biraz canınız sıkılacak gibi görünüyor. Akraba ilişkilerine çok bağlısınız. Bu yüzden kendi problemlerinize onlarınki de katılınca, sorunsuz bir gün yaşamanız mümkün olmuyor. Ama bu durumdan hiç şikayetçi görünmüyorsunuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 08:44 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, aile hayatınız, eviniz  ve mesleki konularda yenilikçi düşünürsünüz. Ancak iç dünyanızda sizi üzen, rahatsız eden ve içinize attığınız meseleler vardır. Bunlar sizi tedirgin eder. Saat 15:30 Ay-Merkür görünümünde, güven unsurunu bir hayli önemsersiniz. Dışa karşı nazik ve sevecen davranırsınız. Aynı ilgiyi de görmek istersiniz. Sizin için huzur bu saatlerde bir hayli önemlidir. 22:14-22:34 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında size karşı anlayışlı davranılmasını beklersiniz. Hassasiyetiniz yoğundur ve takdir edilmeyi beklersiniz. Özel yönlerinizle  kendinizden söz ettirmek,  geleceğinizi garanti altına alacak şekilde ve kimsenin kahrını çekmeden hayatınızı devam ettirmekten yanasınızdır. Bütün bunlar boşluk diliminde hissedilen duygulardır. Saat 22:34 itibariyle etkili olacak Ay-Aslan burcu geçişi sosyalleşmenizi sağlar. Ayrıca kişisel anlamda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde yardımcıdır. Sizi güçlendirir. Böylece gün boyu hassasiyet nedeniyle oluşan baskıları üzerinizden alır. Cumartesi gününüz güzelliklerle dolu geçsin. Canı gönülden sevgilerimle,    

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay tepe evinizde ilerlerken, duygularınızı doğru kullanmak zorundasınız. Mesleki anlamda yaratıcılığınız tartışılmaz. Fakat ele aldığınız konularda sabit olamadığınız için prestij kaybedebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kayda değer bir şeyler yapmak istiyor fakat karşınıza çıkan kurallar yüzünden zorlanıyorsunuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz veya ailenizle bağlantılı tartışmalar ve tartışmalarla bağlantılı istenmeyen değişiklikler söz konusu olabilir. Eski tanıdıklar hafızanızı tazelemenize neden olabilir. İşinizi veya kariyerinizi ilgilendiren maddi başlıklarda olumlu gelişmeler yaşanabilir.Günün Atmosferi:Gündüz stres, gece eğlence! Ev ve aile yaşantısı ile birlikte bugün de toplumsal olaylar gündemimizde olacak. Sabah saatlerinde son dakika değişiklikleri nedeniyle gerilebilir yahut agresif kişilerle baş etmek durumunda kalabiliriz. Acele hareket etmemeli, iki düşünüp bir söylemeliyiz. Rutin akış bir nebze bozulabilir ya da planlarımız birden aksayabilir. Beşeri ilişkilerde uyum biraz güçleşiyor. Yapıcı olalım ve diyalogları sakince yürütelim. Gece saatlerinde ise; gündüzün aksine daha pozitif, keyifli ve sevgi doluyuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilediren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Bu durum sizihayatınızda oldukça zorlayabilir...

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

TERAZİ Duygularınız ve mantığınız arasında gidip gelmeniz toplum önünde vealanlarınızda zorlanmalara neden olabilir. Güzel fırsatları çevrenizdekilerle paylaşın.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa hedefler, maddi ve manevi yatırımlar ile hayatınızın benlik alanını selamete eriştirmek için önemli bilgi ve fırsatlara sahip olabileceğiniz bir gökyüzü konumuna sahipsiniz.Akşamüstüne kadar ruh haliniz durağan olsa bile elinize geçen değerli fırsatlardan faydalanmak adına ihtiyacınız olan biraz hareket enerjisi olabilir. Çalışanlarınızın mesleki konulardaki fikrini almak, onlara değer verdiğinizi hissettirmek ve onları maddi, manevi desteklediğinizin etkisini göstermek için olumlu enerjilere ve şansa sahipsiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

22 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 27' 25" R
Ay
Yay
01° 46' 47"
Merkür
Koç
15° 59' 60"
Venüs
Koç
25° 58' 06"
Mars
Balık
26° 34' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 28"
Satürn
Balık
16° 12' 24"
Uranüs
Boğa
22° 06' 55"
Neptün
Balık
28° 46' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 35"
Lilith
Başak
22° 53' 05"
True Node
Koç
15° 32' 60"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>