Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İnsanların Ne Düşündüğü Gündeminde Olmasın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk hayatınızdaki mevcut veya potansiyel partneriniz görüş alanınızdan düşebilir ve telefon görüşmelerinize dönmeyebilir. Bu kişinin ilgisini kaybettiğinizi düşünerek paniğe kapılabilirsiniz. Hemen sonuca varmayın. Belki de diğer meselelerle ilgileniyordur. Şu sözü hatırlayın: Bir şeyi seviyorsanız, bırakın gitsin. Dönerse sizindir, dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır.

Bugün, yaşamınızdaki büyük ve yavaş ilerleyen şeylere uyum sağlamak için çalışmanız gereken bir gün. Hem parasal hem de duygusal olarak uzun vadeli yatırımlar yapmayı düşünün. Şu anda sizin için büyük bir refah görünüyor, ancak başkaları tarafından aldatılmaktan kendinizi koruyun. Hazır cevap ve her şeyi vaat edip ancak hiçbir şey sağlamayan insanlara dikkat edin. Neyin gerçek neyin gerçek olmadığını ortaya çıkarabileceğiniz konusunda kendinize güvenebilirsiniz.

Bugün bir miktar beklenmedik para elinize geçebilir. Belki size borcu olan bir arkadaşınız sonunda borcunu ödeyebilir ya da ekstra para kazanmak için beklenmedik bir fırsat yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınız da yolunda gidiyor, siz ve sevgili adayınız sıcak ve duygusal hisler yaşıyorsunuz. Favori restaurantınıza gidin ve bu şansınızı kutlayın, sonrasında kontrol sizde!

Sıradışı ve garip olmakta kendini özgür hisset. Gerçeklikten biraz uzaklaş. Daha özgür bir düşünce yapısına gir. Birkaç film kirala; daha da iyisi kendin film yap! Kendini kıyafetler al; duvarlarını boya, evini dekore et. İçindeki özgür ruh bırak dışarı çıksın. En büyük fantezilerini insanlarla paylaş. Bırak hayallerin bugünü yönetsin.Bugün aklınız ebeveyn olmak konusuyla meşgul olabilir. Çocuklarınızla ilişkinizi güçlendirmek üzerine düşünebilirsiniz. Onlarla daha çok vakit geçirmeniz gerektiğini fark edebilir, dolayısıyla günlük planlarınızı yeniden yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Çocuğunuz yoksa, kendi ebeveynlerinizi ve onların sizi nasıl yetiştirdiğini düşünüyor olabilirsiniz. Yıllar boyunca üzerinizde nasıl bir etkileri olduğunu ölçüp biçiyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı tatlı rüzgarların duygusal hayatınızda esmeye başlaması çok olası. Yenilenmiş ve enerjik hissedeceksiniz! Örneğin, yurt dışında yaşamayı düşünebilirsiniz, bu da sizi ve partnerinizi beraber bir gelecek düşünmeye sevk edebilir. Takım ilişkisini güçlendirmek için büyük bir proje gibisi yok, sence de öyle değil mi?

22 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Aslan burcunda ilerliyor. Günün başından itibaren şansınız açık olacaktır. Ters giden işleriniz bile bugün tam tersi yönde olumluya dönebilir. Ay'ın Mars ile yaptığı olumlu açı sayesinde enerjinizi dostlarınıza ayırabilirsiniz. Keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Çevrenizde elde ettiğiniz başarılarla gerekgerek eğitim hayatında zirveye çıkabilirsiniz.

22 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların sana karşı empati kurmadığı bir dönemden geçiyorsun. Kendi hayatınla ilgili daha özgür kararlar almak istiyorsun. Ama duygusal anlamda sıkı bağ kurduğun insanlar senin dönüşüm süreci içerisinde olduğun gerçeğini kabul etmekte zorlanıyor olabilir. Yapıcı eleştiri yapmaktan uzak insanlar seni strese sokabilir. Her kafadan bir ses çıkması sinirlerini yıpratsa da kendin için en doğru olan yolu bir şekilde göreceksin. Ayrıca yalnız kalacağın anlar yaratmayı başaracaksın. 

22 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayları hızlı ve ani bir şekilde başlatmak isteği bazı sorunlara yol açabilir. Bu yüzden bugün daha sakin kalmalı ve fevri hareketler içinde olmamalısınız Bazı şeyler sizi harekete geçiriyor ama bu noktada harekete geçerken vereceğiniz tepkiler oldukça önemlidir.

22 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentileriniz hakkındaki fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Yaşayacağınız olaylarda duygusal abartıdan kaçınmalısınız. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. Son zamanlarda uğraştığınız konularla ilgilenip, sonlandırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde başkalarından destek alacağınız zamanlar olabilir.

22 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Topluluk içerisinde insanların farklı davranışlarına uyum sağlayamayabilirsiniz. Yalnızlığın size iyi geleceği ve sizi daha huzurlu hissettirebileceği bir gündesiniz.

22 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatında ya da görev ve sorumluluk alanınızda önemli kişilerin etkisini daha fazla hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Akışta işlerinizi toparlamaya çalışmalısınız. Akşam saatlerinde çok sosyal ve keyifli bir gündem size beklerken bu durumun tadını çıkarmalısınız.

22 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ailenizle, eşiniz, çocuklarınız, anne, baba veya kardeşinizle aranızda sizi aniden sinirlendirecek bir durum yaşanabilir. Ama bu tartışmanın ortasında kalıp kendinizi çok yıpratmanız da size iyi gelmeyecek.

22 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi topluluklara adayacağınız bir gün geçirirsiniz. Etrafınıza fayda sağlamak birincil prensibiniz olacaktır.Diğer yandan incir çekirdeğini doldurmayacak konular yüzünden sevdiklerinizle tartışmaktan kaçının. Hep dengeyi kurma görevi size kalır bunu da unutmayın. Arkadaşlarınızın kahve davetine katılın.

22 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

22 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde bir ziyaretçiniz var. Bu ziyaretle ilgili çevrenizde bir hoşnutsuzluk yaşayabilirsiniz. Ziyaretin arkasındaki günlerde biraz canınız sıkılacak gibi görünüyor. Akraba ilişkilerine çok bağlısınız. Bu yüzden kendi problemlerinize onlarınki de katılınca, sorunsuz bir gün yaşamanız mümkün olmuyor. Ama bu durumdan hiç şikayetçi görünmüyorsunuz.

22 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; kendini iddialı hissedebileceğin ve dışa dönük uğraşlar için uygun koşulların sağlanabileceği bir gündesin. İş yerinde çözülmesi gereken sorunları çözmede başarılı olabilir ancak tartışılan bir konunun ortasında kalabilirsin. İş birliği halinde olmaya, kararsızlıktan uzak durmaya bakmalısın.

22 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 20' 09" R
Ay
Başak
03° 41' 56"
Merkür
Koç
17° 46' 60"
Venüs
Koç
16° 57' 38"
Mars
Balık
20° 55' 19"
Jüpiter
Boğa
21° 19' 38"
Satürn
Balık
15° 30' 22"
Uranüs
Boğa
21° 42' 34"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
20° 00' 11"
Lilith
Başak
22° 04' 28"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 19/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>