Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sırlar Saçılıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 30%

Bugün enerjik ve sosyal hissediyor olabilirsiniz. Gezegen enerjileri sayesinde de, arkadaşlık ihtiyacınızı arttırıyor. Bu iyi bir şey, çünkü genelde ilgiye ve cesaretlendirmeye ihtiyacınız olduğunu unutuyorsunuz! Bugün sevgilinize aşk ve hassasiyet göstermeye hazır, rahat bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa, daha yumuşak tarafınızı ifade etmeniz bugün birinin ilgisini çekmenizde yardımcı olacak.

Kendinizi başkalarına kabul ettirmenin zamanı geldi. Şimdiye kadar, başkalarının otoritesi altına girmiş olabilirsiniz, ama şimdi zincirlerinizi kırmanın tam zamanı. Kariyerinizde kendini kanıtlamanın ve risk almanın zamanı. Çabalarınızda ne kadar samimi olursanız o kadar başarılı olursunuz. Korkmayın! Haydi!

Para mevzuları bugün ilginizi çekebilir ancak muhtemelen bunları düşünecek doğru bir yerde değilsiniz. Aklınız başka şeylerde - büyük ihtimalle projelerinizde - ancak para konularını bir düşünmeye başlarsanız, tüm gün boyunca kaygılanıp duracaksınız. Elinizden geleni yapın, eğer ihtiyacınız olursa yardım isteyin. Eğer böyle yaparsanız, günün geri kalanında keyfinize bakabilirsiniz. Ha gayret!

Başa çıkmaya çalıştığın bir zorlukla ilgili karmaşık hisler geliştireceksin. İlerlemeci ve yenilikçi tutum takınman yönünde destekleyici enerjiler söz konusu. Bir beyinfırtınası yapman hiç fena olmayacaktır. Sorunlarına farklı açılardan bakmayı dene. Kısa süre içinde harika bir çözüm üretebilirsin. İçgüdülerine güven ve onların seni doğru yola sevkettiğine inan.Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklınız oradan oraya savruluyor olabilir ve asıl düşündüğünüz şeye odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi başkalarına açık ve tutarlı şekilde ifade etmek daha da güç olabilir. Sadede gelinceye kadar lafı biraz dolandırabilir, kastettiğiniz şeyi söylediğinizden bir türlü emin olamayabilirsiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile üyelerinin sağlık konuları, finansal meseleleri gündeme gelebilir. Evlilik ve uzun vadeli ilişkilerde emek ve çaba gerektiren durumlar oluşabilir. Sabrı ve kontrolü korumalı, anlık duygu ve düşüncelerle hareket etmemelisiniz. Dürtüsel davranmak pişmanlığı getirebilir.

22 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütçe kontrolü yaptığında, kişisel bakımına fazla harcama yaptığını fark edebilirsin. İkili ilişkilerinde çıkan problemleri sakinliğini koruyarak karşılıyorsun. Sırların birer birer ortaya saçıldığına şahit olacaksın. Bu arada kendi sırlarını da iyi bir yerde saklamanda fayda var. Kimlerle neleri, ne kadar paylaştığına dikkat etmelisin.

22 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde ani ayrılma kararı alabilirsiniz. Sağlıklı bir düşünce olup olmadığı konusunda istişare ederseniz hata riskiniz en aza inmiş olacaktır. Enerjinizi artık sadece kendinize kullanmak istemeniz yeni bir başlangıç sayılabilir.

22 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular bugün gündeminizi oluşturabilir. Toplumsal olaylardan kaynaklı kırılgan durumlar oluşabilir. Zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Ev hayatınızdaki olaylara yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde sıkışmalar yaşanabilir. Akşama doğru hafta sonu için yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Abartılı hareketlerden kaçınmalısınız.

22 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kuşku hayatınızda hüküm sürebilir, birtakım dedikodulardan rahatsızlık duyabilirsiniz. Çevrenizi iyi gözden geçirmeli ve kararlar al....

22 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in burcunuzdan ayrılmadan önceki bu son gününü kişisel konularınıza öncelikler tanıyarak, kendinizle ilgili yapmanız gerekenleri veya yapmak istediklerinizi tamamlayarak geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde beklediğiniz derinlik bugün daha fazla olabilir.

22 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün umduğunuz iyi enerjiye sahip olacaksınız. Ve gördüğünüz herkesi biraz neşelendirmeye yardımcı olacaksınız. Bu, etrafa geldiğinizde huysuz insanların bile neşeleneceği anlamına gelir.

22 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Oğlak burcundaki seyahatine devam edecek.Ailenizle ve evinizle ilgili konuların ön planda olacağı bir gün. Venüs'ün Plüton ile arasındaki etkileşim aile üyelerinizden göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor. Duygularınızı ve düşüncelerinizi yakınlarınızla paylaşmaktan çekinmeyin.

22 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

22 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev içinde sizden beklentiler çok olabilir, aile büyükleri sizin ilginizi istiyor ya da ev ve gayrimenkule yönelik konuşmalar yapılıyor olabilir. Biraz daha geçmişe ve çocukluğunuza döndüğünüz bir gün olabilir.

22 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz sizi kıskandırmaktan hoşlanıyor olabilir. Onun bu oyununa gelmeyin. İşinizle ilgili size verilmiş olan sözün yerine getirilmesi için bir süre daha tanımalısınız. Üstüne üstüne giderseniz ipleri koparmanız mümkün. Ne aleyhinizde düşünen var, ne de çalışan, içiniz rahat olsun. Parasal konularda dikkatli yatırımlara önem vermenizin zamanı. Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor.

22 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 40' 41" R
Ay
Terazi
26° 33' 21" R
Merkür
Koç
16° 10' 48"
Venüs
Koç
22° 26' 60"
Mars
Balık
24° 22' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 53"
Satürn
Balık
15° 56' 21"
Uranüs
Boğa
21° 57' 19"
Neptün
Balık
28° 41' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
20° 15' 44"
Lilith
Başak
22° 34' 05"
True Node
Koç
15° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>