Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Stresli Hissediyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli olmaya çalışın. Duygularınızı ifade etmek isterken herhangi bir sorunla karşılaşacak olursanız da üstesinden gelmeniz gerekiyor.

Mesleki olarak toparlanmaya çalışın. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsanız yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalısınız.

Maddiyatla ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatları net olarak değerlendirme altına almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birbirinden farklı enerjiler alıyorsunuz. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelmeye çalışmanız gerekiyor. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekmekte. Amaçlarınıza uygun adımlar atmanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

22 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün, duygusal bağlarınızı güçlendirmek ve sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizi derinleştirin, paylaşımlarda bulunun ve sevdiklerinize destek olun.

22 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyada gezinirken eski sevgilinizin profiline rastlayabilirsiniz. Eski günleriniz aklınıza gelse de yeniden bir araya gelmek gibi bir düşünceniz yok. Ailenizden duyacağınız sözler, onları yanlış anlamanıza sebebiyet verebilir. Olayları kişisel algılamamaya özen göstermelisiniz. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Terazi burcuysanız, partnerinizin ailesiyle aranızda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Stresli bir süreçten geçtiğinizi unutmayın.

22 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emin olmadığınız konularda içiniz rahat etmeyebilir. Değer verdiğiniz insanların ve konuların sizin için önemini gündeme getirerek soru işaretlerinden sıyrılabilirsiniz. Nezaketinizi ve empati yeteneğinizi daha fazla taşımanız gereken bir gün olabilir.

22 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz ve yaratıcı konulara zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda gevşemek ve rahat etmek olayları akışa bırakmak yararlı olacak.

22 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özgüveninizi başkalarının üzerinde hakimiyet kurmak için kullanmamalı ya da insanların yanlış anlayabileceği durumlar yaratmamalısınız.

22 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatın üzerindeki kontrolü artırmak için daha kararlı olmalısın. Başkaları tarafından güdülmemeye dikkat etmek senin için daha önemli olmalı. İnsanların seni istediği gibi yönlendirmesine izin vermemelisin.

22 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünü mümkün olduğu kadar basit geçirmeye çalışın. Uğraşmanız gereken fazla ayrıntıyla karşı karşıya kalırsanız, çok fazla bunalabilirsiniz ve bu da sizi günün geri kalanında çok huysuz bir yola sürükleyebilir. İşleri aşırı derecede karmaşık hale getirme veya onları tam istediğiniz gibi yapma dürtüsüne direnmeye çalışın. Bugün yeterince iyi, yeterince iyidir. Bu, akışına bırakma ve işlerin nasıl sonuçlanacağını kabul etme konusunda bir ders öğrenmek için iyi bir gün. Arzularınız konusunda güçlü olmanız ve biraz ısrarcı olmanız doğaldır ancak bunu fazla ileri götürmeyin. Başkalarının eylemlerinizden etkileneceğini her zaman aklınızda bulundurun.

22 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizden başka hiç kimsenin düşünceleri önemli olmayacak. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini siz de biliyorsunuz. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

22 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

22 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk, çocuk, tatil, hobi konularında şans sizinle olacak ancak harcamalarınız çok artabilir. Size harika bir gün dilerim.

22 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz bazı kararları almak için acele ediyor. Onun ısrarlarına direnmeye çalışmayın. Birbirinizi biraz daha yakından tanımaya ihtiyacınız olabilir. Gelişigüzel teşebbüsler, düşünce ve davranışlardan sonra pişmanlık duymak istemiyorsanız, şimdiden tedbirinizi almalısınız. Olayların sonunu istediğiniz gibi getirme imkanınız var. Sürpriz şekilde gelecek bir ortaklık önerisi, sizi büyük para hesapları içine sokacak. Uykusuzluk sağlığınızı etkileyebilir. Uyku düzeninizi bozmamaya çalışmalısınız.

22 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>