Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Koşullara Adapte Oluyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün aşkta güzel sürprizlere hazır olmalısın. Sevdiğin kişi ile çok keyifli bir vakit geçirebilir ve günün sonunda aranızdaki hislerin daha da arttığını fark edebilirsin. Bugün sevdiğin kişiyle vakit geçirmek için zaman yaratmalısın.

Birtakım işleri, hiç gereksiz yere öncelik veriyorsunuz. Bu bazı arkadaşlarınızın daha fazla emek harcamalarına yol açıyor. İşin gereğine göre davranmanızda yarar var.

Parasal konulara odaklanacağın ve hem masraflarla hem de gelirlerle ilgileneceğin bir gün olacak. Başkaları bunu sıkıcı bulsa da parasal konularda kontrol sahibi olmak seni mutlu ediyor. Bugün senin için keyifli geçecek.

Yediklerini değiştirmek konusunda daha dikkatli olabilirsin bugün. Hem daha fazla tarif öğrenebilir hem de mutfağına soktuğun gıdaları çoğaltabilirsin. Yediklerine gösterdiğin dikkat sağlığına da yansıyacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanları sıkıcı bulabilirsin bugün. Ancak dikkatli bakarsan herkesin ilginç bir yanının olduğunu keşfedeceksin. Bugün arkadaşlarının ve sevdiklerinin bilmediğin yönlerini öğrenmek keyfini arttıracak.

22 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları büyük bir içsel dönüşüm ve güçlü bir alt üst oluş dönemi şimdi üzerinize geliyor. Bir parçanız onu memnuniyetle karşılamak ve ileri atılmak isterken, diğer bir parçanız muhtemelen korkudan veya özgüven eksikliğinden dolayı kendini geri çekiyor. Direnç değişimi geciktirebilse de durduramaz. Kuşkulara rağmen ilerlemeye devam etmek en iyisi olabilir. Pes etmeyin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatında değişen koşullara çabuk adapte olmanarkadaşların tarafından kıskanılmana yol açabilir. Bu durum kariyerinle ilgili yeni planlamalar yapma isteğini de ortaya çıkaracak. Kimseye sırtını dayamadan yaşamanın verdiği huzuru, kavramışsın. Çok mücadele ettiğin bir işin karşılığını alacağını hissedebilirsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konular aile meclisinde sorun haline gelebilir. Elinizdeki imkanlar doğrultusunda işlem yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ne için zorladığınıza, bu zorluğun üstesinden nasıl geleceğinize hep birlikte ve mevcut duruma bakarak karar vermenizde fayda var.

22 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün genel olarak eşinize odaklanacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler olabilir. Mücadele verdiğiniz işlerde sonuç almak güç olabilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi dengede tutmaya çalışmalısınız. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı dikkatli olmalısınız. Ticari konularda ortaklarınızla ilgili işlerinizde dikkatli olmaya çalışın.

22 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde stresinizi arttıracak olaylarla baş etmeniz gerekebilir. Sakinliğinizi koruyamadığınız durumlarda egzersiz ya da kardiyo size iyi gelecektir.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sonunda emeklerinin karşılığını almaya başlayabilirsin. Bir şeylerin yoluna girmeye başladığını görmen olası. Bugün biraz daha için rahat edebilir. İşe ve diğer konulara sonuçları bilerek ve buna sevinerek odaklanacaksın.

22 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi bir denge duygusu bulmak, bir numaralı görevinizdir! Gün, en değerli bağlarınızı analiz etmenize ve dahil olan herkes için bunların iyi durumda olduğundan emin olmanıza yardımcı oluyor. İşler dengeden çıktıysa, bunu nasıl düzelteceğinizi bulmak için biraz düşünebilirsiniz. Bu geçiş, verilecek sözler için de harikadır çünkü herkese adil davranılacaktır, bu nedenle, şans verilirse bir şeyleri imzalayabileceğinizi bilin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zorlayıcı durumda bırakabilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerindeki sürtüşmenin nedeni ve eleştirilerin hedef alması gereken kişi sizsiniz. Öfke nöbetleriniz yüzünden başarısız oluyor ve insanlar sürekli sizi engelliyormuş gibi hissediyorsunuz. Hedeflerinizin aslında neler olduğunu belirleyin ve sevdiklerinize, sizin için ifade ettikleri anlamı daha sık söyleyin. Vücudunuz aşırı güç harcamayı kaldıramayabilir, ancak sürekli mola almak da doğru değil. Bir an önce kendinizi daha rahat hissedeceğiniz orta noktayı bulun.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ortaklık, evlilik, partner, mahkeme konularında önemli kararlar alabilirsiniz. Ayrıca talihsizlikler yaşasanız da korunduğunuzu bilmelisiniz. Finans, aşk, sağlık konularında güzel gelişmeler sizinle olacak. Yalnızsanız tutkulu bir aşk yaşayabilirsiniz. Ruh eşinizle tanışabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bağlarınızı pekiştirme zamanı geldi. Bu ilişkiyi evlilikle sonuçlandırmak olasılığı gündemde. Kararınız bu yöndeyse korkmayın, her şey yolunda gidecek. Son günlerde işinizde bir yoğunluk var. Çok yoğun bir döneme girmeniz gözünüzü korkutmuyor. Bütün bu işlerin altından kalkabilecek insanlarla birlikte çalışıyorsunuz. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi olumlu bir şekilde rahatlatacak. Ayak sağlığınıza özen gösterin.

22 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 27' 41"
Ay
Kova
24° 22' 04"
Merkür
Koç
17° 50' 31"
Venüs
Boğa
03° 35' 03"
Mars
Koç
01° 20' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 50"
Satürn
Balık
16° 45' 29"
Uranüs
Boğa
22° 28' 02"
Neptün
Balık
28° 58' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 36"
Lilith
Başak
23° 34' 14"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>