Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuzda ilişkinizden çok, başka şeylerle ilgileniyorsunuz. O da bu duruma yatkın, bir şikayeti yok, ama bu durum sizi birbirinizden uzaklaştırabilir. Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan ona yeterince zaman ayırmıyorsunuz.

Şu günlerde öfkenize hakim olmanız sizin yararınıza olacak. Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu fark edeceksiniz. O, uzun zamandır plan yapıyor ama siz farkında değilsiniz.

Parasal açıdan şanslı bir gününüzdesiniz. Bugün elinize geçecek beklemediğiniz bir miktar para sizi oldukça mutlu edecek. Bu para ile uzun süredir yapmayı düşündüğünüz bir harcamayı yapacaksınız.

Birçok alanda hareket halindesiniz. Ama bu çok yönlülük esas odaklanmanız gereken yerde,yaşamınızda bazı zaaflara yol açıyor. Oysa bu sıralar, en çok işe öncelik vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde alacağınız bir haber size kısa bir hoşluk yaratabilir. Öğle saatlerinde de bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Yanlış anlaşıldığınız için küçük kırgınlıklar yaşayabilir, kendinizi kanıtlamak zorunda kalabilirsiniz. Böyle bir çaba içine girmek sonradan canınızı sıkabilir. Kendi hatalarınızdan çok başkalarının hatalarını daha kolay gördüğünüz için eleştiriye pek tahammülünüz yok.

23 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  23 Ekim- 21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, maddi-manevi anlamdaki tüm kazançlarımız üzerindeki kişisel etkimizi, alacaklarımızı, borçlarımızı, kendimizi yeniden güçlü hissetmek adına yapılacakları ele almak yönünde önem taşıyor. Her önümüze gelen kişiyi dost sanmayacağız. Hele yaşamımız söz konusuysa. İnceleyeceğiz, düşüneceğiz. Eğer bir borcumuz varsa, bunu nasıl ödeyebiliriz, gücümüz var mı bunlara bir bakacağız. Bir yatırım düşünüyorsak, enine boyuna ele alacağız.   Derinlikli bir şekilde durumları gözden geçirip, doğru kararlar verebilmemiz dileğimle,

23 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Toplumsal olaylarda zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik sizi bekliyor. Mantıklı davranışlarınızın size kazandıracağı statü sayesinde istediğiniz platformu yakalayabileceksiniz. Maddi konulara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz..

23 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirleri tek bir çatı altında toparlamalısınız. Gergin bir atmosfer söz konusu. Sizi tartışmaya iten ya da zorlayan kişilere karşı hazırlıklı olmalısınız. Günün Atmosferi:Pozitif ve enerjisi yüksek bir gün Bugün hepimiz için keyif verici enerjilerin hâkim olduğu bir gün. Öğle saatlerinde ise hukuk, eğitim, yayıncılık, seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, bilişim gibi konularda daha hızlı ve pratik yol alıyoruz. Akşam saatlerinde, alanında uzman ve birikim sahibi kişilere pek çok konuda danışabiliriz. Fikirlerimizde oluşan boşlukları doldurabiliriz.

23 Ekim 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

23 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski dostlarınızla bir arada olmaktan keyif alacaksınız. Gün içinde çalışma dünyanızı aksatabilir ve sıkıntılarını diğer günlerde yaşayabilirsiniz.

23 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir ay boyunca kimliğinizi maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlayacaksınız. Para konuları sizin için son derece önemli olacak.

23 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarında ve dahil olduğunuz sosyal topluluklarda parlayabileceğiniz, lider olabileceğiniz ve değerli organizasyonları tertip edebileceğiniz bir gündesiniz.Bütün bu eylemler arasında kaçınmanız gereken tek dürtü kibir ve bencillik olmalıdır. Arkadaşlarınıza cömert ve güçlü enerjiler sunabileceğiniz etkinliklerde boy gösterebilirsiniz. Coşkulu bir gün deneyimleyeceksiniz. Bir ay boyunca odaklanacağınız konuların başında finansal durumunuz, yatırım, maddi ve manevi değer yarattığınız konular olacaktır.

23 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

23 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 52' 29" R
Ay
Başak
22° 18' 13"
Merkür
Koç
17° 02' 27"
Venüs
Koç
18° 54' 18"
Mars
Balık
22° 08' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 15"
Satürn
Balık
15° 39' 41"
Uranüs
Boğa
21° 47' 45"
Neptün
Balık
28° 35' 46"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 43"
Lilith
Başak
22° 14' 57"
True Node
Koç
15° 38' 02"
Son Güncelleme : 20/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>