Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sorun Çözücü Günündesin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Feminen tarafınızı güçlendirin ve ihtiyaçlarınız konusunda daha mücadeleci davranın. Kalbinizi, zorlu bir egzersize ihtiyaç duyan güçlü bir kas olarak düşünün. Kendinize canlılık ve özgüven aşılayın. Feminen tarafınızın çok fazla şeyi fethedebilecek bir güç olduğunun farkına varın. Kadınların erkeklerden daha iyi yapabileceği birçok şey var. Kadınlığın zayıflık olduğunu düşünerek kendiniz kandırmayın.

Geri çekilip teslim olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Belki de belli bir durumu kontrol edemeyeceğinizi keşfediyor olabilirsiniz. Belkiyerinizde bazı değişiklikler oluyor. Beklemek ve bazı şeylerin nasıl geliştiğini görmek zorunda kalabilirsiniz. Yaygara yapmayın ya da hemen şimdi otoritenizi konuşturun. Sabırlı olmak akıllıca olacaktır. Duygularınızla hareket etmemek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Yapmayı hiç istemediğin bir şeyi yapmak zorunda kalabilirsin. Belki bir projeyi üstlenmek konusunda birine söz vermişsindir; ya da bir yakının sana verdiği borcu ödemeni istiyordur. İki senaryoda da, yapmak istemediğin bir durum varsa direkt konuş. Kendini açıklama ve anlaşılma yetin günün enerjisiyle taçlanacak. Konuşmak ve sözünü biraz ertelemek, potansiyel bir küskünlükten çok daha iyidir.Bugün doğa anayla bir olmak için mükemmel bir gün bu yüzden açık havada etkinlikler planlayın. Güzel bir parkta ya da koruda koşuya çıkmak, kırsalda bisiklet sürmek ya da evinizin yakınlarında kısa bir yürüyüşe çıkmak düşünmek istediğiniz tek şey olabilir. Derin bir nefes alın ve meditasyon yaparken doğayla olan bağlantınızı tazeleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklınız ebeveyn olmak konusuyla meşgul olabilir. Çocuklarınızla ilişkinizi güçlendirmek üzerine düşünebilirsiniz. Onlarla daha çok vakit geçirmeniz gerektiğini fark edebilir, dolayısıyla günlük planlarınızı yeniden yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Çocuğunuz yoksa, kendi ebeveynlerinizi ve onların sizi nasıl yetiştirdiğini düşünüyor olabilirsiniz. Yıllar boyunca üzerinizde nasıl bir etkileri olduğunu ölçüp biçiyor olabilirsiniz.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün geniş kısmında Aslan burcunda kalıyor. Ay ve Jüpiter olumlu kontağıyla bu sabah yaşadıklarınız tahmininizden de güzel olacaktır. Saat 20:19-22:29 aralığında boşlukta kalan Ay, 22:29'dan itibaren Başak burcuna giriş yapıyor. Güneş günün içerisinde Akrep burcuna geçiş yapıyor. 22 Kasım'a kadar çıkışa geçen maddi gelirinizde gelişmeler yaşamaya devam edebilirsiniz. Finansal olarak gittikçe güçleniyorsunuz.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş, bugün su burcuna geçiyor. Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, tüm sorunları ortaya koyup çözme yoluna gideceksin. Ilımlı ve alttan alan yapın eşinle aranızda buzlar oluşmasına izin vermeyecek. Kendini yeniden gözden geçirme sürecini ‘kısmen' geride bıraktığına göre artık yaşamındaki daha somut meselelere odaklanma vakti. Zinde bir beyin ile aklındakileri masaya yatıracaksın. Kafandakiler ve yaşamında oluşturdukların arasında güzel bir uyum yakaladığında aklının içindeki meselelerin de zamanla silinip gittiğini sen de fark edeceksin.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konularınızın gündemde olacağı ve önünüze yeniprojelerin geldiği bir gün geneli. Çalışma arkadaşlarınızdan güzel fedakârlıklar görebilirsiniz.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir gündesiniz. İletişim halinde olduğunuz insanlara karşı abartılı yaklaşmamaya özen gösterin. Sabah saatlerinde pozitif duruşunuzla herkesi etkiniz altına alabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili yüksek beklentiler içine girebilirsiniz. Aradığınız yardımı bugün bulacağınız zamanlar var.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni şeyler keşfetmek konusunda yapacağınız planların başarı ile sonuçlanacağı bir gündesiniz. Maddi isteklerinizin size hızlı ulaşması keyfinizi yerine getirebilir.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Omzunuzdaki küçük bir şeytan, size acele etmeniz için fısıldıyor ve kafası kesilmiş bir tavuk gibi yarışmanıza zorluyor. Omuzlarınızı kıpırdatın, varsayımlardan kurtulun, aklınızı sakinleştirmenin ve yavaşlatmanın bir yolunu bulun.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Akrep burcuna geçen Güneş, size finansal konularda destek verecek. Kazancınızı iyi bir yatırıma yönlendirmek için uygun bir zaman. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Borsa ve diğer spekülatif yatırım araçlarından da faydalanabilirsiniz. Yeraltı zenginlikleri, madenler sizin için birkolu haline gelebilir.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizde olan bitenler sizi biraz yıprattı. İlişkilerdeki ahenk sizin için çok önemli ama bazen elinizde olmayan durumlar da söz konusu olabiliyor. Genel anlamda Terazi burçları güç kazanıyorlar. Kendinizi hem daha iyi tanıyacağınız hem de daha derin duygular yaşayacağınız bir dönemdesiniz.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; organize olman gereken işlerinin veya günlük rutinlerinin üstesinden kolaylıkla gelebilir, yakınlarına fikir ve önerilerle destek verebilirsin. Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte maddi konular, özellikle borç alacak konuları gündemine yerleşirken, yatırım ya da harcamalarını tekrar revize edebilirsin.

23 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 15' 22"
Ay
Akrep
25° 34' 48"
Merkür
Koç
26° 29' 39"
Venüs
Balık
21° 43' 31"
Mars
Balık
05° 02' 37"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 53"
Satürn
Balık
13° 18' 45"
Uranüs
Boğa
20° 39' 58"
Neptün
Balık
27° 48' 44"
Plüton
Kova
01° 49' 39"
Chiron
Koç
18° 47' 56"
Lilith
Başak
19° 48' 26"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>