Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hazırsın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 20%
Sağlık 70%

Sevdiklerinize özel olarak dikkat etmeniz gerekebilir. Çocuklarınızın veya eşinizin şu anda ekstra sevgiye ihtiyacı olabilir. Ailenizden biri zor bir dönemden geçiyor, çocuğunuz arkadaşlarıyla problem yaşıyor veya eşinizhayatında sıkıntılar yaşıyor olabilir. Belki onlara yardımcı önerilerde bulunabilirsiniz? Size açılmalarını ve kaygılarını sizinle paylaşmalarını sağlayın.

Tüm işaretler, hayatınızdaki odağınızı parasal kazanımdan ruhsal kazanıma çevirirseniz daha mutlu olacağınızı gösteriyor. Çok çalışıyorsanız ama hayatınızda bir şeyin eksik olduğunu hissediyorsanız, bunun nedeni muhtemelen doğru şey üzerinde çalışmamaktır! Çok azı fark edilmiş olan muazzam bir yaratıcılığa sahipsiniz. Yaşamınızı değiştirmek için odağınızı değiştirin ve böylece mutluluk seviyenizi yükseltin. Bu gerçekten basit bir formül.

Bugün, finansal olarak size fayda sağlayacak olan beklenmedik yeni bir arkadaşlığa merhaba diyebilirsiniz. Bu, sosyal bir etkinlik sonrasında veya yakın bir arkadaşınız sayesinde tanışacağınız biri olabilir. Uzun süredir yaşamadığınız yeni bir yakınlık hissedebilir ve alış-veriş fikirleri üzerinde saatler harcayabilirsiniz. Telefon numaranızı veya mail adresinizi birbirinize verdiğinizden emin olun. Zira bu kişiyle kesinlikle tekrar görüşmek isteyeceksiniz.

Bir kaygı hissi seni çeşitli önlemler almaya itebilir. İnsanlar seni şüphecilik, güvensizlik ve gerginlikle suçlasa bile her zaman başkasının görüşündense; iç güdülerine göre hareket etmen en iyisi olacaktır. Seni gelişim ve fırsatlardan alıkoymadığı sürece önlem almak iyidir. Eğer gerekli görürsen yapman gerekeni yap ve senin için doğru olduğuna inandığın zaman ilerle.Bugün insanlarla o ya da bu şekilde ilişki kurmak kolay olmayabilir. Muhtemelen bu aralar söylemek istediğiniz herhangi bir şeyi aktarabilmek için birisini tercüman olarak işe almanız gerekecek. Gümbür gümbür geliyor olabilirsiniz ve diğerleri bu duygu patlamasıyla baş etmeye hazır olmayabilir. Zekice imalarınızı hemen fark edemezlerse hiç şaşırmayın. En iyi yol her şeyi harf harf hecelemeniz olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

23 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.16'ya kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar halsizlik, yorgunluk ve hafif seyreden sağlık problemleri gündeminizde olabilir. Kemikler, cilt ve dişle ilgili tedavilerle ilgilenebilirsiniz. Bu saatten sonra ise finansal konularda beklenmedik, sürpriz durumlar olabilir. Hediyeler alabilirsiniz. Aşk hayatında gergin bir durum olabilir.

23 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukların varsa, kişisel gelişimlerini destekleyecek kurslara kaydettirmeye karar verebilirsin. Uzun süredir yalnız bir Terazi burcuysan, hayatına yeniden birini almaya hazırsın. Arkadaş ortamında tanışacağın kişiyle uyumu yakalayabildiğini hissedeceksin. Miden ile ilgili problemlerin varsa, yağlı gıdalardan uzak durman gerekecek.

23 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Takıntılarınızın üzerine gitmek yerine artık bunları bugün temizlemeyi seçmek isteyebilirsiniz. Bazı şeyler yaşandıysa yaşandı. Bunların üzerinde sürekli düşünmek ve kendinizi yıpratmak doğru bir fikir değil. Olması gerekiyordu ve oldu. Devam edin.

23 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha rahat risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Çocuklarla vakit geçirmek size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde karar alabilir, bazı konuları daha kolay idrak edebilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal bakış açınızı değiştirin ve kişisel kaygılarınızı dile getirin. İnsanlar size her zamankinden daha fazla özgürlük sağlayacaktır. Bu etki arkadaş ve insan grupları ile ilişkilerinizi canlandıracaktır.

23 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şaşırtıcı bir olay gözlerinizin fal taşı gibi açılmasına neden olacak. "Nasıl oldu da partnerimin bu tarafını daha önce hiç fark etmedim?!" diyeceksiniz. Artık bu özelliklerini net bir şekilde gördüğünüze göre, ilişkinizde yepyeni bir dönem başlayacak.

23 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Kova burcuna giriş yapacağı 15:16'ya kadar Oğlak burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Sabah saatlerinde ev ve aile hayatınızda karşılaştığınız problemler çözümsüz kalabilir. Önemli projelerinize başlamak için 15:16 sonrasını değerlendirmeniz daha iyi olacaktır. Güneş'in Akrep burcuna girişi ile finansal konuların ön planda olacağı 1 aylık döneme giriyorsunuz. Bütçenizi planlamak ve para biriktirmeye başlamak için önümüzdeki günler destekleyici olacaktır.

23 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

23 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneş bugün burç değiştiriyor ve artık konsantrasyonunuzu sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, paranızı daha iyi kullanmaya, yönetmeye yönlendirebilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek adına eğitimler gündeme gelebilir. İş konuları önem kazanabilir.

23 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili düşünceleriniz giderek berraklaşıyor. Daha kararlı ve sakin bir tutum içine girecek, içinde bulunduğunuz durumu yeniden gözden geçireceksiniz. Mesleğinizde planlı davranmamak zaman, zaman başınıza işler açabiliyor. Yolun yarısındayken pes etme durumunda kalmamak için, ufak adımlarla hedefinize ulaşmaya çalışın. Dengelemeye çalıştığınız maddi durumunuz fedakarlıklar bekliyor. Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var.

23 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 59' 44"
Ay
Akrep
22° 18' 51"
Merkür
Koç
26° 22' 42"
Venüs
Balık
21° 23' 57"
Mars
Balık
04° 50' 17"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 32"
Satürn
Balık
13° 16' 56"
Uranüs
Boğa
20° 39' 14"
Neptün
Balık
27° 48' 09"
Plüton
Kova
01° 49' 24"
Chiron
Koç
18° 47' 01"
Lilith
Başak
19° 46' 40"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>