Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Anlamlı Rüyalar Görüyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken biraz daha kontrollü olmalısınız. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Dengeli olabildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi olabilir. Birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri de net olarak belli edin.

Kendi açınızdan doğru olduğuna inandığınız adımları atarken biraz daha sabırlı olmalısınız. Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz de var. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaksınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Her şeyden önce kendinize güvenmeyi öğrenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gözlerden biraz olsun uzaklaşmak isteyecek ve kendinizle başbaşa kalmaya çalışacaksınız. Düşünceleriniz fazlasıyla yoğunluk göstermekte ve bu da zihinsel olarak toparlanmakta zorlanabileceğiniz anlamına geliyor. Eleştirel yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Anlaşılabilir olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün kendinizi geliştirmek ve yeni beceriler öğrenmek için ideal bir gün. Kurslara katılın, yeni bilgiler edinin ve kendinizi zihinsel olarak tatmin edici aktivitelerle geliştirin.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bölgesel kilo alımlarınız artık canınızı sıkabilir. Spora başlama kararı alacaksınız. Herkesin sizin kadar iyi niyetli olmadığını düşüneceğiniz olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu aralar karışık rüyalar görüyor olabilirsiniz. Bu rüyaların bir anlamı olduğunu düşüneceksiniz. İş arayan bir Terazi burcuysanız ikiarasında kalabilirsiniz. Akşam saatlerinizi ailenize ayıracaksınız. Varsa kardeşinizle ilgili güzel haberler duyabilirsiniz.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutlu olmanın sırrını hayatınızı güzellikle yaşayabilmek olarak açıklayabilirsiniz. Bu bakış açısını elde etmeniz kolay olmasa da şu anki hislerinizi korumak yaşam kalitenizi arttıracaktır. Kendine değer vermeyi bilen biri olmak, çevrenize bunu yansıtmayı veya bunu yapabilen kişilerle bir araya gelmeyi de kolaylaştırabilir.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınıza giren değişiklikler sizi heveslendiriyor. Kendinizden hoşnut olduğunuz bu dönem çok şey yapabilirsiniz. Yaratıcı alanda aradığınız heyecanı bulmanız zor olmayacak. Size ilham veren konulardan esinlenerek, yeni başlangıçlar yapmak üzere harekete geçiyorsunuz. Yeni bir aşk ilişkisi olabileceği gibi, var olan duygusal beraberliğinize yeni gözle bakabileceksiniz.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi özgüvenli hissedeceğiniz bugünlerde çevrenize ışık saçabilirsiniz. İnsan ilişkilerinde kendinizi iyi ve güçlü ifade etmeli ancak sınırda durmalısınız.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün üzerinde fazlaca baskı oluştuğunu düşünebilirsin. İlgilenmen gereken işler seni fazlasıyla meşgul edecek. İşleri ertelemek yerine bir şekilde halletmeyi tercih etmek senin için daha iyi olacak.

23 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş arayışlarınızı arttırma ve mali durumunuzu organize etmeye yönelik fikirler için harika bir zaman. Aynı zamanda doğal yeteneklerinizi geliştirmek için de harika bir zaman. Dikkatinizin dağılma olasılığı daha düşük olduğundan, gerçekten dikkat edilmesi gereken konulara odaklanıyorsunuz. Yararlı bilgiler ve uygulamalı öğrenme ilginizi çekiyor. Bugün hayatınıza sağlam ve makul bir yaklaşım en iyisi olabilir. Haberler önceden belirsiz olan bir durumu açıklığa kavuşturabilir ve uzun vadeli faydaları olan bir şey için çaba harcamaya hazırsınız. Artık öngörü sahibisiniz!

23 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Bugün başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz. Detaylar konusunda farklı yaklaşımlarınız var.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Cömert, profesyonel, sorumlu, pratik bir insansın. Başarılı bir zaman geçiriyorsun. Sana sunulan fırsatları güvenle kabul et. Tuttuğun altın oluyor gerçekten. Hayatında her zaman toplu paralar sana gelir ve gider, önemli olan bunların boşa gitmemesi. Çok mutlu bir aile hayatın olacak ve kendini finansal açıdan güvende hissedeceksin. Bu sayede hayattaki küçük şeylerde büyülü anlar bulacaksın.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz sizi kıskandırmaktan hoşlanıyor olabilir. Onun bu oyununa gelmeyin. İşinizle ilgili size verilmiş olan sözün yerine getirilmesi için bir süre daha tanımalısınız. Üstüne üstüne giderseniz ipleri koparmanız mümkün. Ne aleyhinizde düşünen var, ne de çalışan, içiniz rahat olsun. Parasal konularda dikkatli yatırımlara önem vermenizin zamanı. Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor.

23 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>