Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Geçmişi Temize Çekiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk hayatınızda yeni bir yaklaşım benimseyin. Şu anki durum hakkında gerçekçi düşünmüyor olabilirsiniz. Bir süreliğine televizyondan uzaklaşın. Zihninizin sadece Hollywood filmlerinde olan rüya gibi ilişki anlayışlarından temizlemesine izin verin. Her ilişkidesorunla yaşanır. İyiyi ve kötüyü kabul etmeniz gerektiğini anlayın. Sevgilinizdek bekledikleriniz konusunda gerçekçi olun.

Bugün aşırı derecede meşgul olabilirsiniz çünkü insanlar dikkatinizi ve bilginizi aniden isteyebilir. Ne söyleyeceğinize değer verdikleri için minnettarsınız, ama aynı zamanda da yapacak kendi işleriniz var! Bazı sınırlamalar belirlemeniz ve kendinizi bir programa koymanız gerekebilir. Endişelerini gidermek için zaman tanıyın, aksi takdirde daha fazla bunalırsınız!

Yeniprojeleriniz henüz hazır değil. Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Eğer biri size "4 ay daha bekleyin" derse, sinirlenebilirsiniz. Projelerinizi doğru bir şekilde başlatmak istiyorsanız, bu zamana ihtiyacınız var. Bu hazırlık süresi canınızı sıksa da, inanın netice almanız için bu çok önemli.

Bugün en iyini peşinden koş; sakın ola ki azla yetinme. Hayatının her alanında verimlilik saçabilmene olanak sağlayan, genişlemeye yatkın bir enerji havaya hakim. Durumun kontrolünü eline al ve duygularını da önemseyerek hareket et. Bir şey yapmaya karar verdiğinde, sırf birileri ya da birilerinin duyguları zarar görebilir diyerek kendini tutma. Bil ki herkes başının çaresine bakabilir. Sen sadece kendinden sorumlusun. İçselliğin adına en iyi olanı yapmalısın.Bugün, ayrıntıların önemli olduğu günlerden biri. Bir plan veya rapor hazırlıyorsanız, kullandığınız rakamlara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Doğru verileri girdiğinizden emin olmak için yazınızı iki kez kontrol etmelisiniz. Gereğinden fazla yüksek dolar miktarı veya yanlış fiyatlandırma gibi basit bir şeyi gözden kaçırmak kolay olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli bir günde enerjiniz yüksek olabilir. Evde de olsanız spor yapabilir, enerjinizi tüketebileceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz. Maceracı tarafınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde merakınızı uyandıran kişiler ve koşullarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı daha çok akıl süzgecinden geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkileriniz ve ilişkilerdeki paylaşımlar akşam saatlerinde ön planda.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında değişikliğe gitmek istiyorsun. Değişim rüzgarları evinde eserken, evde fazlalık olduğunu düşündüğün eşyaları bir yardım kuruluşuna bağışlayabilirsin. İş hayatındaki stresli durumları görmezden gelerek, motivasyonunun düşmesine izin vermeyeceksin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, sahalara dönmek için kendini hazır hissedebilirsin. Geçmişin bir yük olduğuna karar veriyorsun.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal zorluklarınızla başa çıkmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bu duruma geçmiş hatalarınız veya yanlış arkadaşlıklarınız sebep olmuş olabilir. Kendinizi çıkmaz bir sokakta gibi hissedebilirsiniz. Öncelikle bu konuyu ailenizle paylaşmalı sonra da uzman bir kişiden destek almalısınız.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek için çok hevesli bir gündesiniz. Karşınıza yolculuk planları için teşvik edici imkânlar çıkabilir. Eğitimde yeni başlangıçlar yapmak için kararlar alabilirsiniz. Bununla birlikte, aşkta engeller yaşanabilir. Değişen durumlara göre kendinizi ayarlamalı ve sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda karşı tarafa şans vermeniz gereken bir gündesiniz. Mesleki konular veilişkilerinde alınganlığa kaçmamaya çalışın.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün rüyalar ve hayaller aracılığıyla manevi ya da sanatsal ilham gelebilir. Meditasyon yapmak ya da neredeyse bilincinizi yitirecek daha dalıp gitmek her zamankinden daha kolay olabilir. İçinize doğanları bir kenara not edin. Bunlar daha sonra işinize yarayabilir. Bir kadın arkadaşın deneyimlerinizi paylaşmak istemesi muhtemel. Ayrıca sizden vermeye pek istekli olmayacağınız bir şey ödünç almak da isteyebilir!

25 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar, bugün onlar için olağan sorumluluklarınızın ötesinde şeyler yapmanız için sizi ikna etmeye çalışabilirler. Güvenliğe duyulan özlem, sizi bu isteklere teslim olmaya teşvik edebilir, çünkü bunlara uymanın sevilmenizi garantileyeceğini düşünebilirsiniz. Bu durumu hangi yolla ele almaya karar verirseniz verin, başkalarıyla ilişkilerinizi gözden geçirmek için iyi bir fırsat olacaktır.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı tavırlar sergileseniz bile, içsel duygularınızın yoğunluğu karşısında bocalamanız mümkün. Düşüncelerinizde ısrar etmek yerine yenilikler karşısında uyum sağlamayı öğrenmelisiniz. İş olanaklarınızı genişletmelisiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kafa karışıklığının seni engellemesine izin vermemelisin. Arkadaşlarınla birlikte olmak dikkatini dağıtıp istediğine odaklanmana yardımcı olabilir. İşlerin için planına sadık kalmak senin için yararlı olacak.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortaya koyacak olduğunuz tepkiler konusunda biraz daha sakin kalmalısınız. Abartıdan uzak durmanız gereken bir süreçtesiniz. Enerjiniz yüksek ve bu da beklenmedik adımlar atabileceğiniz anlamına geliyor. Tercihleriniz konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz süreceh her şey daha iyiye gidebilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bir süredir yaşadığınız duygusal karmaşa, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararları bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerinde keyfinizi kaçıran birileri var. Uzun zamandır kafanızı meşgul eden bir konuda karşınızdaki kişilerle yüzleşmek istiyorsunuz. Fakat bunun için doğru bir gün değil. Sizi rahatsız eden ters durumlar olabilir, fakat bu anlamda beklediğiniz karşılaşma olmayacak. Parasal konularda attığınız sağlam adımlar size kazandırıyor.

25 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>