Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gerginlikler Olabilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 40%

Bazı ilginç sosyal davetiyeler alabilirsiniz. Belki bazı arkadaşlarınız çılgın bir partiye katılmanızı isteyebilir. Veya bir kolej veya lise buluşmasına davet edilebilirsiniz. Bu etkinlik için ne giyeceğinizi düşünebilirsiniz. Dolabınız ve görünüşünüzle meşgul olabilirsiniz. Nasıl göründüğünüz hakkında çok fazla endişelenmeyin. Mükemmel görünmenizi sağlayacak doğru kıyafetleri seçeceksiniz.

Hayatta neyin peşindesiniz? Yapmaya karar verdiğiniz işlerden en derinlerdeki arzularınız tatmin oluyor mu? Bu hafta mesleki hayatınızda karşılaştığınız küçük problemler, bardağı taşıran son damla olabilir. Ne kadaryaptığınızı ve kişisel hayatınızdaki insanların ne kadar derinden manevi bir nitelik aldığını görmek için etrafınıza bir göz atın.

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Bırak bugün ipleri senin adına bir başkası eline alsın; otobüsün ise ne yöne gittiği konusunda hiç kaygılanma. Aklında bir rota olmaması iyi olacaktır; böylece beklentisizlik ve tahminsizlik seni hayal kırıklıklarından uzak tutacaktır. Bugün biraz veri toplama günü. Sonrasında bunları konuşma kürsüne çıkıp dünyaya duyurabilirsin.Bugün almanız gereken önemli dersler var, bu yüzden etrafınızdaki insanlara çok iyi kulak verin. Belki de uzun bir süredir diğer insanlara büyümeleri gerektiğini söylüyordunuz. Bu sözleri onlara doğrudan söylememiş olsanız da bunu kendi kendinize düşünmüştünüz. Belki de biraz büyümesi gerekenin kendiniz olduğunu anlamanın vakti gelmiştir. İnsanları o kadar kolay değersizleştirmeyin. Bu hayatta herkesten öğrenebileceğiniz önemli bir şey vardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özdisipline odaklanmanız gerekebilir. Dikkatinizi dağıtacak cazip şeylerle karşılaşabilirsiniz. Paranızı büyük bir ziyafete saçmak isteyebilirsiniz. Kilo vermeye çalışıyorsanız kendinize hakim olun! Sahip olmayı çok istediğiniz pahalı bir eşyaya rastlamanız da olası. Bunu satın almak için biraz para biriktirmeyi bekleseniz iyi olur.

25 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün itibariyleortamında takdir edildiğiniz, daha sevgi dolu bir dönem başlıyor. 21 Mart'a kadar çevrenizden destek almak, yen, anlaşmalar yapmak iyi gelecek. Biraz tembellik etmek isteyebilirsiniz. Sağlıkta beklediğiniz olumlu gelişmeler olacaktır.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçılığın artabilir. Çevrendi insanlar ile bu konuda sorun yaşayabilirsin. Ödeme planlarını aynen uygulamaya koyuyor ve geçmişten gelen borçlarını kapatıyorsun. Gözden çıkarttığın mülk veya araba gibi bir varlığını satma kararı alabilirsin. İştahının kapalı olması seni tedirgin edebilir. Besleme alışkanlıklarını düzenliyorsun.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü alacak konularınıza ayırabilirsiniz. Gelir gider düzeninizi gözden geçirirken ödemesi gerçekleşmeyen alacaklarınızı temin etmek için ikili görüşmeler yapabilir, bunların ışığında bir sonraki hamlelerinizi planlayabilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çalışacaksınız. Başarılı olduğunuz konularda daha fazla mücadele verebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız desteklerle buna imkân bulabilirsiniz. Akışta kalın.

25 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin yoğun anlayışıyla kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Aşk odaklı bir gün olacak ve sevginin sıcaklığının hayatınıza mutluluk göreceksiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs burç değiştiriyor ve gündelik rutinleriniz, ritminiz, sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeleri beraberinde getiriyor. Doktorlarınız, terapi, bakım, sağlık uzmanları hayatınızı kolaylaştıracak, güzelleştirecek imkanlar sunabilir. Günlük yaşamınız ve çalışma ortamınızda yapacağınız düzenlemeler sizi daha rahat hissettirebilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maddi durumunuz hakkında düşünebilirsiniz. Tasarruf ve yatırım yapmayı öğrenmek için asla geç değildir. Emekliliğe hazırlanmak gençken gerçeküstü görünebilir, ancak erken başlamak önemlidir. 

25 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli veolanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz. Yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz. Dengelerinizi istemeden zorlayabilirsiniz. Dikkat.

25 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hareketleriniz, fikirleriniz, yöntemleriniz ve uygulamadaki planlarınız, sahip olduğunuz özellikleri açıkça ortaya koyacaklardır. Tüm bunlar, çevreden takdir toplamanızı, çeşitli insan grupları arasında aranan kişi olmanızı mümkün kılabilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile kavga etmemeye özen gösterin. İş yerinizde ortaya çıkardığınız harika çalışmalardan dolayı patronunuz size hayran kalıyor. Bugün olumlu bir şeyler bulmaya çalışın ve sevdiğiniz insanlarla biraz zaman geçirin.

25 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz sizi kıskandırmaktan hoşlanıyor olabilir. Onun bu oyununa gelmeyin. İşinizle ilgili size verilmiş olan sözün yerine getirilmesi için bir süre daha tanımalısınız. Üstüne üstüne giderseniz ipleri koparmanız mümkün. Ne aleyhinizde düşünen var, ne de çalışan, içiniz rahat olsun. Parasal konularda dikkatli yatırımlara önem vermenizin zamanı. Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor.

25 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 50" R
Ay
Koç
13° 57' 15"
Merkür
Koç
20° 01' 36"
Venüs
Boğa
07° 48' 04"
Mars
Koç
03° 58' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 59"
Satürn
Balık
17° 02' 43"
Uranüs
Boğa
22° 39' 52"
Neptün
Balık
29° 04' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 58"
Lilith
Başak
23° 57' 00"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>