Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dersini Çıkarıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanla birlikte yeni şeyler için planlar yapmak seni mutlu edebilir bugün. Yeni şeylere başlamak, beraber yeni hobiler edinmek bir arada daha çok zaman geçirmenizi sağlayabilir hatta. Günün sonunda ilişkinizin boyut değiştirmesi seni şaşırtmamalı.

Çalışma ortamınızdaki aile havasının, işlerin daha randımanlı yürümesine yol açtığını yadsıyamıyorsunuz. İş başındadışı yakınlaşmaların sorun yaratacağı inancınız gittikçe yıkılıyor.

Bugün genel olarak yeteneklerindenimkanı yaratmaya çalışmakta fayda var. Ancak kendine olan güvenini tazeleyip yeteneklerine güvenmek, senin için yeni imkanlar oluşturabilir çünkü. Bunları değerlendirmeye çalışmak senin için güzel sonuçlanabilir.

Tek başına zaman geçirmek senin için daha iyi olabilir bugün. Haftaya sakin başlayıp, kendini dinleyip iç dünyana yönelmek yeni yönlerini keşfetmene sebep olabilir. Fırsat buldukça yürüyüş yapmak da senin için faydalı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu haftaya başlarken yeni ortamlara girmek senin için iyi olabilir. Yeni insanlarla tanışmaktan çekinmemek, karşına sürekli yeni fırsatların çıkmasını sağlayabilir çünkü. Bu fırsatları değerlendirmeye çalışmak da gün içinde seni fazlasıyla meşgul edebilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün kendinizi daha iyi hissetmek için anlayış ve huzurun olduğu etkisiyle hareket edeceksiniz. Empati yeteneğiniz sayesinde diğer insanları anlamaya başlayacaksınız. Olaylarla savaşmak yerine insanlarla uzlaşmayı tercih edin. Denklemlerin olumlu yönlerine odaklandığınızda karşınıza güzel fırsatların çıktığını göreceksiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Koşuşturma ile dolu bir günden sonra eve gelip dinlenmek istiyorsun. Kendini eve nasıl attığını bilmiyorsun. Kariyerin adına geçmişte verdiğin yanlış karalardan ders çıkarıyorsun. Bu sayede geleceğe yönelik daha olumlu adımlar atabilirsin. Çalışma ortamında krizlerin çıkması yeni birarayışına girmene neden olabilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medyada ya da gerçek hayatta aradığın bazı güzellikleri kendi yeteneklerinizle bulabileceğinizden şüphe duymamalısınız. Kendinize ve yapabildiklerinize tutunun. Bugünü daha önce ortaya koyduğunuz diğer işleri nasıl geliştireceğinizi araştırarak geliştirmelisiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinizde yüksek konsantrasyon içinde olacaksınız.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size ilgi gösteren herkese hemen kanmamanızda fayda var. Bazı konularda kulağınıza gelen her şeye hemen sert tepki göstermemeye de özen göstermelisiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev konusundaki işlere daha fazla zaman ayırman gerekebilir. Zamansız problemlerle başa çıkmak için daha dikkatli olmak isteyeceksin. Harekete geçmek için kararlı olmak, sorunların tekrarlanmasını engelleyebilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstediğiniz gibi yapmak her şey yolunda ve güzel, ancak süreçteki diğer her şeyin izini kaybederseniz değil. Gün, sizi meşgul edecek pek çok çekici aktiviteyi harekete geçiriyor. Bu etki altında belirli sorumlulukları unutmak kolaydır, bu yüzden çılgına dönmeden önce ev işlerinizi kontrol ederek kendinizi baş ağrısından kurtarın.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnandığınız konularda başlattığınız çalışmalardan alacağınız sonuçlar, sizi olumlu etkileyecek. Ortakyaptığınız kişilerle birlikte alacağınız kararlar konusunda, istenmeyen pürüzler çıkabilir. Olayları yeniden gözden geçirmelisiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün maddi kaynaklar, para, finans, eşin parası, ameliyat-sağlık gibi konular gündeminize gelebilir. Boğaz bölgesi rahatsızlıklarını nüksedebilir. Çocuk, hobi, borsa, tatil, aşk konularından dolayı harcamalarınız artabilir. Ani para çıkışları gerçekleşebilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz ilişkinin önemli sorunları olabilir. İlişkiyi olduğu gibi kabullenip, ilişkinin tadını çıkarmaya bakın. Büyük olasılıkla kısa dönemli bir ilişki olacak! Bugün işinizle ilgili zamanınızı iyi değerlendirmeye çalışın. Verimli programlar yapabilir, iradenizi güzel kullanabilir ve sabırla çalışabilirseniz, üstlerinizden övgü alabilirsiniz. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranmanız lazım.

5 Aralık 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 48' 25" R
Ay
Başak
21° 29' 03"
Merkür
Koç
17° 04' 11"
Venüs
Koç
18° 49' 10"
Mars
Balık
22° 05' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 18"
Satürn
Balık
15° 39' 17"
Uranüs
Boğa
21° 47' 31"
Neptün
Balık
28° 35' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 28"
Lilith
Başak
22° 14' 30"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>