Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Azmin Artıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2022, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşkta zorlaşan konuları, düğüm haline gelen meseleleri çözmek bugün seni biraz yorabilir. Ancak güne olumlu tarafından bakarsan eğer bunlarla başa çıkabileceksin. Sıkıntılardan arınmak için onlarla yüzleşmen gerekebilir.

Hareket etme zamanı geldiğinde nasıl anlayacaksınız? Kendinize güvenin, bileceksiniz. Bugün fırsatlar için özellikle uyanık olun, çünkü büyük olasılıkla, bir kapı açılmak üzere. Diğer insanlar anahtar deliğine bakabilir ve boş bir koridor görebilir, ancak sizin çok fazla fırsat göreceğiniz kesin. Yaratıcı doğanız görünüşte işe yaramaz bir tüneli karlı bir altın madeni haline getirebilir.

İşleri yoluna koyabileceğin ve karşılığını da rahatlıkla alabileceğin bir gün olabilir bugün. Kendini daha rahat ifade edebilirsinkonularında. Elde edeceğin kazancı doğru bir biçimde değerlendirmen de olası. Parasal olarak daha rahat edeceksin.

Kendini fazla zorlamaman bugün iyi olabilir. Özellikle de fiziksel olarak kendini yormaman daha iyi olacak. Sağlığına özen gösterirken kendini hırpalamamak günün önceliği olabilir, bu tür konulara dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün olanları kontrol etmeye çalışma. Bırak her şey kendi halinde devam etsin. Bir şeyler karışabilir, düğüm olabilir hatta. Ama bunun sorumlularının ilgilenmesi gerekecek, senin değil. Bırak öyle kalsın. Herkes kendi döküğünü toplasın.

6 Aralık 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün kendinizi daha iyi hissetmek için anlayış ve huzurun olduğu etkisiyle hareket edeceksiniz. Empati yeteneğiniz sayesinde diğer insanları anlamaya başlayacaksınız. Olaylarla savaşmak yerine insanlarla uzlaşmayı tercih edin. Denklemlerin olumlu yönlerine odaklandığınızda karşınıza güzel fırsatların çıktığını göreceksiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini duygusal anlamda güvene almak istiyorsun. Bu duruma geçmiş tecrübelerinin etkisi fazlasıyla etkili olacak. Azminin artığı bir süreçtesin. Dış görünüşünde küçük değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Çalışma ortamındaki hırs ve rekabetin neden olduğu davranışlar karşısında, gardını alacaksın.

6 Aralık 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınıza kazandırmak istediğiniz bazı alışkanlıklar olabilir. Bu konuda bir rol model görevi üstlenmeniz gerekebilir. Çocuklarınızı eleştirmeden ya da bu noktada bir suçluluk hissetmeden önce bu yönde bir adım atmayı deneyin.

6 Aralık 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaşam sevinciniz ve sizi besleyen yeni hobiler sayesinde gün içinde kendinizi oldukça iyimser hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ifade edebilmek, daha paylaşımcı olmak isteyebilirsiniz. Ayrıca çocuklarla ilgili sizi mutlu edecek yeni gelişmeler yaşanabilir. Ancak çok çalışıp az kazanacağınız bu dönemde sosyal hayatınızda tutumlu olmaya gayret etmelisiniz.

6 Aralık 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızda bazı geri dönüşler olabilir, eski sevgilinin dönmesi, eski ortaklıkların tekrar gündeme gelmesi gibi konular dikkatinizi çekebilir.

6 Aralık 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızda bulunan o kadar iyi tanımadığınız birisi sosyal bir ortamda sizi köşeye sıkıştırıp bir konuda sizinle konuşmaya çalışabilir. Herhangi bir söz vermeden önce bütün gerçekleri öğrenin. İkna kabiliyetleriniz çok güçlü olduğundan bugün birisine adım atmanın ya da en azından stratejinizi hazırlamanın tam zamanı. Bugün başlayacağınız her türlü projede başarılı olacağınıza dair güçlü işaretler söz konusu.

6 Aralık 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şey hazır, valizinizi topladınız biletleriniz elinizde ve size yola çıkamıyor gibisiniz. Belki de bu mecazi seyahatin hesaba katmadığınız detayları da vardır. İnsanlar size sorular soruyor ve tüm cevaplara sahip değilsiniz. Bu, özellikle aşk ve romantizm meseleleri söz konusu olduğunda geçerli olabilir ve oldukça doğaldır. Siz ilerleyin, cevaplar sizi bulacaktır.

6 Aralık 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yapınızı bilenler, yenilikler konusunda sizi ikna edemiyorlar. Çevrenizin desteğini reddediyor, bildiğiniz konulardan şaşmıyorsunuz. Ailenizle ilgili ters giden bazı olayların, düzelmesine yardımcı olmanız gerekecek.

6 Aralık 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

6 Aralık 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün maddi kaynaklar, para, finans, eşin parası, ameliyat-sağlık gibi konular gündeminize gelebilir. Boğaz bölgesi rahatsızlıklarını nüksedebilir. Çocuk, hobi, borsa, tatil, aşk konularından dolayı harcamalarınız artabilir. Ani para çıkışları gerçekleşebilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Aşkın ilk günlerindeki heyecanını yaşamaya bakın. İş açısından oldukça aktif ama riskli bir dönem. Çeşitli engeller ve belirsizliklerden dolayı dikkatinizi sabırla elinizdeki işleri bitirmeye yöneltmelisiniz. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda kararsız kaldınız. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışmalı ve en akılcı yolu seçmelisiniz. Fazla kilolarınızı vermek için, egzersiz yapın.

6 Aralık 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 02" R
Ay
Akrep
28° 53' 32"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 09"
Mars
Balık
26° 23' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 16"
Satürn
Balık
16° 11' 08"
Uranüs
Boğa
22° 06' 09"
Neptün
Balık
28° 46' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 48"
Lilith
Başak
22° 51' 34"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>