Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sakarlıklara Dikkat! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Mevcut ilişkinin gidişatı hakkında kendini daha fazla hırpalamaya karşı durman gerekecek. Gelecek ile ilgili daha farklı planlar üzerinde düşünmeye başlayabilirsin hatta. Ayrılmaktan gözün korkuyorsa eğer, bugün bunun sebepleriyle daha net yüzleşebilirsin.

İşinizi sevmenizarkadaşlarınızı da sevmenize yetmiyor. İşyerindeki gruplaşmaların dışında kalmak bazen kendinizi hissetmenize neden oluyor. Bugün bütün bu problemlerden uzak kalarak kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugünkonularında kendi başına hareket etmek daha iyi sonuçlanabilir. Aynı şekilde parasal konularda da kendi bildiğini okuyabilirsin. Bazı konularda daha bağımsız olmanın faydasını görebilirsin.

Duygusal olarak hassas bir gün geçirmen daha mümkün olabilir. O yüzden de insanlarla mümkün olduğunca az görüşmek bu durumun seni olumsuz etkilemesini engelleyebilir. Odanda kitap okumak veya genel olarak yalnız bir gün geçirmek daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların garip hareketlerinin seni etkilemesine izin vermemelisin. Her şeyi kişisel alman daha iyi olabilir o yüzden. Eğer anlamlandıramadığın hareketler görüyorsan muhtemelen sana değildir bunlar...

7 Aralık 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sahip olduklarınızı daha çekici görünen bir şeyle değiştirmek isteyebilirsiniz, ancak gezegenler çitin diğer tarafındaki çimlerin daha yeşil olmadığı konusunda uyarır. Belki de memnuniyetsizliğinizin nedenini kendi içinizde aramayı denemelisiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde yaptığın düzenlemeler ile ilgili araştırmalar yapıyorsun. Kendin üstesinden gelebileceğin işleri yapmak istiyorsun. Evindeki renkleri değiştirmek isteyebilirsin. Dün gece uykunu alamamış olmanın etkisi, gün içinde ufak sakarlıklara yol açabilir. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, çocuklarının rutin sağlık kontrollerini ihmal etmek istemeyeceksin.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız işin inceliklerini bilmek sizi bir adım öne taşıyabilir. Bu yüzden bir hata ya da eksiklik gördüğünüzde bunun üzerine gitmeyi deneyin. Çalışma koşullarınızı değiştirmek istiyorsanız öncelikle yönteminizi ele almanızda fayda var.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle sabah saatlerinde keyif veren, değişik hobiler size oldukça huzurlu zamanlar yaşatabilir Kendinizi duygusal açıdan özgür hissettiğiniz bu dönemlerde yaratıcılığınız ile dikkat çekebilirsiniz. Ancak gün ortasından sonra günlük işler adına çok şey yapmanız gerekebilir. Tamamlanması zorunlu işler sizi daha disiplinli olmaya itebilir. Size hizmet eden kişilerden destek görebilirsiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişten gelen konular yorgun hissettirebilir. Kendinizi zorlamamanız gereken bir zamandasınız. Kendinize iyi davranıp bedeninizin sesine kulak vermelisiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her zamankinden fazla efor harcamanı gerektirecek işlerle karşılaşabilirsin. Bu zorlukları aşmak için programına sadık kalmakta yarar var. Yanındaki insanların sana yardımcı olacağını bilmek sana fazladan güç verecek.

7 Aralık 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat biraz dönme dolap gibi hissettirebilir! Bugün dikkatinizi normalden daha ciddi konulara çeviriyor. Fazla düşünmenin dramayı yeni bir düzeye taşıması da olasıdır. Eğer sorunlar yolunuza çıkarsa, bunalmayın. Her şeyi birer birer ele alın ve bunları kıvrak zekânız ve zerafetinizle halledebilmelisiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Küçük kaçamaklar sizi oyalasa bile, sonu gelmeyecek maceralar yüzünden sorunlar yaşamak istemiyorsanız, gireceğiniz ortamlarda otokontrol sisteminizi tetikte tutmalısınız. Çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gün.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, uzak akraba konularıyla ilgilenebilirsiniz. Seyahat kararı alabilirsiniz. Eğitim alanında güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz doğru yönde gidiyor görünmesine rağmen önünüzde aşılması gereken daha çok engel var. Düşüncelerinizi açık ve dürüst olarak dile getirin. Aynı zamanda sevgilinizin buna karşı vereceği tepkiye de hazır olun. Engeller çoksa ve aşılamayacak gibi görünüyorsa ilişkiye son vermenin daha mantıklı bir çözüm olacağını da unutmayın. Parasal konulardaki endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Stresten kaynaklanabilecek bazı sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun.

7 Aralık 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 58' 48" R
Ay
Başak
11° 29' 28"
Merkür
Koç
17° 27' 03"
Venüs
Koç
17° 46' 28"
Mars
Balık
21° 25' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 40"
Satürn
Balık
15° 34' 17"
Uranüs
Boğa
21° 44' 44"
Neptün
Balık
28° 33' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 30"
Lilith
Başak
22° 08' 51"
True Node
Koç
15° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>