Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İmkanları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişinin şu anda nerede olduğu, ne yapmakta olduğu, kimle konuştuğu kafanı bir hayli meşgul edebilir. Ve sen bu kişiyle konuşmaya karar vermedikçe bu tür düşünceler de giderek büyüyebilir. İçine atmaktan vazgeçmelisin.

İş yaşamınızda küçük sorunlar yaşama ihtimaliniz olmasına rağmen disiplinli bir şekilde çalışmalarınıza devam edebileceksiniz. Sizi rahatsız edecek bazı konular gündeme gelebilir yada sizin dışınızda gelişecek olaylardan etkilenebilirsiniz. Daha çok elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız ve yeniliklerden uzak duracaksınız. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert edebilirsiniz. Bir konuda kararsız kalabilirsiniz ve yapmanız gerekenleri erteleme eğilimine girebilirsiniz.

İş ortamlarındaki gereksiz konuşmalardan uzak durmak sana beklenmedik gelişmeler yaratabilir. Eğer sadece işine odaklanır ve negatif konuşmalardan uzaklaşırsan bu durum sende çok daha pozitif bir ruh haline ve işte başarıya vesile olacak. Bu konuda sınırlarını iyi çizmelisin.

Bugün açık havada rahat bir yürüyüş yapmak sana çok iyi gelebilir. Zihnen ve bedenen yenilendiğini hissedebilirsin. Keyfini yerine getirecek bir yürüyüş için fırsatın yoksa eğer, evi havalandırmak bile aynı etkiyi yaratabilir. Çünkü iyi olasın var bugün senin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların senin bir şeylere odaklanış tarzına kasıtlı bir bakış açısı geliştirdiğini düşünmemen gerekecek. Yaşanan olaylarda kendini mağdur duruma düşürmemen bugün özellikle dikkat çekebilir. Kendinden emin olmalı ve karşı tarafı bir şeylerle suçlamamalısın.

8 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sahip olduklarınızı daha çekici görünen bir şeyle değiştirmek isteyebilirsiniz, ancak gezegenler çitin diğer tarafındaki çimlerin daha yeşil olmadığı konusunda uyarır. Belki de memnuniyetsizliğinizin nedenini kendi içinizde aramayı denemelisiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde bazı rutinlerini değişime uğratıyorsun. Olaylara karşı farklı bakış açıları ile bakabiliyor olman yanlış anlaşılabilir. Elindeki imkânları değerlendirmek ve yatırım yapmak için ideal fırsatlar karşına gelebilir. Çalışan bir Terazi burcuysan, mevcut işinden daha iyi birteklifi kapını çalabilir. Bir süredir devam eden dava sürecin ile ilgili gelişmeler yaşanabilir.

8 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik işleriniz ve sorumluluklarınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Siz esnek davranarak duruma ayak uydurmaya çalışırken çabanıza kötü niyetle ortak olmaya çalışanlara dikkat etmelisiniz. Herkesin bir sınırı olduğunu, sınırınızın kendi hayatınız ve kararlarınız olduğunu göstererek anlatabilirsiniz.

8 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapılması gereken işler ve zaman alan uğraşlar ön plana çıkabilir. Biriken konular ve verimli olmanız gereken önemli detaylar sizi yorabilir. Neyse ki beraber çalıştığınız kişilerle ortak hareket etme imkânı bulacaksınız. Organize olunması gereken diğer konularda ise unutkanlıklar gündeme gelebilir Kişisel disiplininizi kullanarak ilerleme şansı yaratmalısınız.

8 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişten gelen konular yorgun hissettirebilir. Kendinizi zorlamamanız gereken bir zamandasınız. Kendinize iyi davranıp bedeninizin sesine kulak vermelisiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Detaylara takılmak yerine olayları bütün olarak görmeyi denemelisin. Küçük ayrıntılarda boğulmak senin için iyi olmayacak. Bakış açını büyütmek için olaylara bütün olarak bakmak senin için daha iyi olabilir. Dikkatini kendini geliştirmeye vermek iyi olacak.

8 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir deneyimlediğinizden daha fazla insan şimdi fikir belirtiyor olabilir. Bu döngüde kendinize yer bulmak biraz zor olsa da, partiler düzenlemek ve insanları evinizde ağırlamak için harika bir zaman. Muhtemelen herkes sizinle vakit geçirmekten memnun olacaktır. Önemli olan size iyi gelen kişileri bulmak ve bunu kutlamak!

8 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizin önemli olduğu bir gün. Partnerinizle ortak kararlar alacaksınız; kendinizi mutlu edecek aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Birlikte yeni işler yapmak istiyorsanız, uygun bir gün seçmiş bulunuyorsunuz.

8 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

8 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, uzak akrabalar, ikinci evlilik konularında belirsizlikler belirli hale geliyor. Siz bu süreçte olumlu kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Güzel gelişmeler sizinle olacak.

8 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilgisizliğinden yakınmak yerine bunun nedenini bulmalısınız. Bu aralar arkadaşlarınızla ve ailenizle tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Size yapılanteklifiyle ilgili düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Karşınıza çıkacak ilginç teklifleri ve projeleri değerlendirmek için sezgilerinize kulak vermelisiniz. Yeni bir maddi yatırıma girişmek için bir süre daha beklemeniz doğru olacak. Sürekli değişen havalara dikkat edin

8 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 44' 19" R
Ay
Aslan
26° 27' 16"
Merkür
Koç
18° 07' 02"
Venüs
Koç
16° 12' 25"
Mars
Balık
20° 26' 54"
Jüpiter
Boğa
21° 11' 16"
Satürn
Balık
15° 26' 43"
Uranüs
Boğa
21° 40' 34"
Neptün
Balık
28° 31' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
19° 58' 02"
Lilith
Başak
22° 00' 24"
True Node
Koç
15° 35' 13"
Son Güncelleme : 18/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>