Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Becerilerin Gelişiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2020, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 40%

Romantik tarafınız bugünü ele geçirebilir. Şair ruhlusunuz, bu nedenle sözlerinizle birini baştan çıkarmaya çalışabilirsiniz. Bazı akılda kalıcı ifadeler kullanıp mübalağa sanatına başvurabilir ve bu kişiye oldukça etkileyebilirsiniz. Ya da sevgi dolu bir mesaj ya da tutkulu bir aşk mektubu yazabilirsiniz. Birine karşı olan hislerinizi ifade etmek isteyeceksiniz. Bu kişi çoktan kalbinizi ele geçirmiş olabilir.

Ana mesleğiniz bağlamında,olsun, çalışma olsun, yeni amaçlar ve hatta yeni yaratım alanları keşfetmek olsun zaten başarıyı tatmış birisiniz. Önümüzdeki birkaç gün içinde bir terfi almayı ya da bir ödül kazanmayı bekleyebilirsiniz. Ama yine de rehavete kapılmak için daha çok erken. Daha fazla çaba gerekecek!

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Enerjiyle dolup taşıyorsun ve bu enerjiyi çevrendekilerin sabitliğine meydan okumak için kullanacaksın. Bu kişiler ailen olabilir. Mesela, tabu olarak görülen konular mevcutsa, bu konuların üzerine gidebilirsin. Gerilimin ufukta göründüğünü söylemeye gerek bile yok!Bugün evinize pek çok misafir gelebilir. Arsa meseleleri konuşulabilir. Bir yerde, geçmişte kalmış birini hatırlayacaksınız ve bu kişiye bir anlık bir özlem duyacaksınız. Fakat bu, uzun sürmeyecek. Yanınızda bulunan kişilerle ilişki kurmakla çok daha meşgul olacaksınız. Gün boyunca daha fazla şey öğrenip başarmayı bekleyebilirsiniz. En iyisini elde etmek için elinizden geleni yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiniz olduğunuz sürece yanlış yapamazsınız. Bugün uzun bir mesafeyi neredeyse çabasız kat edebileceğiniz günlerden biri. Elinizin altında büyük bir güç bulunduğunu ve özgüveninizin paha biçilmez olduğunu göreceksiniz. Kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Düşüncelerinizde ve sözlerinizde büyük bir heyecan yaratma potansiyeli var.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızda, ruh halinizde ani değişiklikler olabilir. Günün ilk yarısında sevdikleriniz için hareket edebilir, günün tamamında finansal konularla ilgili araştırma ve planlama içerisinde olabilirsiniz. Karar ve tavırlarınızda aşırılıklara kaçmaktan kaçınmalısınız.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Problemlerini belli bir plan çerçevesinde çözmeyi seviyorsun. Yakın bir akrabanın bu planlara müdahale etmesi canını sıkabilir. Sakinliğini korumaya çalışıyorsun. Müzik alanında becerisi olan bir Yengeç burcuysan kendine yeni bir enstrüman alabilirsin. Bu konudaki yeteneğinin hafife alınmayacak kadar geliştiğini hissediyorsun.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda yaşadığınız yorgunluk yüzünden ilişkilerinizde bazı hızlı kararlar alabilirsiniz. Çevrenize sürekli ne yapmaları gerektiğini söylememelisiniz. Eski ilişkilerinizden kaynaklı ortaklı olduğunuz bazı işleriniz size tekrardan maddi sorunları önünüze getirebilir. Bu duruma artık bir son vermek isteyebilirsiniz. Finansal ve hukuki süreçleriniz başlayabilir. Bu süreçte moralinizi yüksek tutmalısınız.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeniden harekete geçebilirsiniz. Yeni planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek için büyük bir istek duyabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İlerleyen saatlerde arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. İşte alacağınız destekler sizin rahatlamanıza neden olacaktır.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şanslı olduğunuz için kaybettiğiniz şeyleri bulabilir ya da düşünce gücü ile istediklerinizi bir şekilde kendinize çekebilirsiniz o yüzden düşündüğünüze dikkat etmelisiniz

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedef ve planlarınıza daha sıkı tutunabilir, peşlerinden gitmek için heyecan duyabilirsiniz. Duygularınızı açığa vurmaktan ve göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamınızın artık size uymadığını kabullenmekte zorluk çekiyorsunuz. Zaman içinde herkesin değişebileceğini ve bu nedenle de her zaman anlaştığınız insanlarla kafanızın uyuşamayacağını anlamalısınız. Yürümeyen ilişkiler için boş yere çabalamaya gerek yok.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sosyal hayatınızı ön plana taşıyor.Arkadaşlarınıza vakit ayırmak ve gruplar içindeki sorumluluklarınızı yerine getirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür ile Uranüs arasındaki sert etkileşim beklenmedik bir harcamaya işaret ediyor. Arkadaşlarınızdan alacağınız sürpriz haberler sizi şaşırtabilir.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konuların hayatınızda daha büyük önem arz etmeye başlayacağı bir dönemin ilk günü olabilir. Paranızı, mülklerinizi ve yatırımlarınızı daha iyi değerlendirebilmek için profesyonel kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte gün boyunca eğleneceksiniz ve sonunda tutkulu bir gece geçireceksiniz. İş yerinizde, davranışlarınızı ve yönetiminizi beğenmeyen birisi var. Bu durumu kişisel olarak algılamayın ve profesyonel imajınızı koruyun.  

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Ay'ın konumu, çevresel koşullarınızı belirleme konusunda değişken bir tablo çizebilir. Enerji gücünüzü, sevdiklerinizin desteğinden alacaksınız. Bazı olayların lehinize gelişmesini sağlamak, biraz da size bağlı bir olgu. Duygusal yaşantınızı karşı tarafın yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 38' 42" R
Ay
Boğa
27° 07' 12" R
Merkür
Koç
22° 29' 00"
Venüs
Boğa
11° 26' 39"
Mars
Koç
06° 14' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 43"
Satürn
Balık
17° 16' 57"
Uranüs
Boğa
22° 50' 08"
Neptün
Balık
29° 09' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 37"
Lilith
Başak
24° 16' 41"
True Node
Koç
15° 18' 36"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>