Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kaygılarını bir kenara bırakmalısın! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 60%

Yaratıcı zihniniz her zamankinden daha keskin. Kafanız bazı fikirlerle meşgul olabilir. Bir şeyi daha güzel bir şekilde tasarlamanın yolunu bulabilir ya da hazırlamakta olduğunuz zor bir raporun merkezine inebilirsiniz. Bugün düşünceleriniz net ve çok heveslisiniz bu nedenle bu enerjiyi doğru bir şekilde kullanın. Bugün yaptığınız her şeyde mükemmel olabilirsiniz!

Bugün bazı danışmanlıklardan yararlanabilirsiniz. Uygun bir antrenör olduğunu fark edebilirsiniz. Belki birisi sizi yenitürlerinde eğitmeye çalışıyordur. Ya da sırlarının bir kısmını sizinle paylaşmak isteyen başarılı bir arkadaşınız olabilir. Zenginliğinizi ve yaşamınızdaki bolluk akışını artırmaya çok odaklanmış olabilirsiniz. Dikkat ederseniz, bugün size yardımcı olacak birini bulacaksınız!

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Ev içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanabilir. Evin diğer üyeleri gibi senin de cinler tepende olabilir ve bu da sizi birbirinize sataşmaya itebilir. Birisi, küçük çaptaki bir sorunu abartarak evde fırtınalar estirebilir. Kaygılanma - eskiye dönecektir. Günün sonunda, herkes yaşananları daha sağlıklı bir biçimde görebilecek ve tekrar eskisi gibi olacaksınız. Sık dişini!Aynaya bak ve gördüğün kişiye gülümse. Kendine itibar etmen ve kendi sırtını sıvazlaman önemli. Çünkü ilham verici bir özgüven, kendine verebileceğin en güzel hediyedir. Bunu sakın hafife alma. Çevrendekiler de bu özgüveni hoş karşılayacak ve olumlu tepkiler verecekler. Başkalarının örnek ve destek alabileceği bir parlayan yıldız ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınız, bugün heyecan verici bir akşamın düşünceleriyle uyarılabilir. Elbette, bu dürtüyü yarın için saklayabilirsiniz, ama o zamana kadar aynı şekilde hissetmeyebilirsiniz. Zamanınızı kendi kontrolünüzde boşa harcamayın. Herhangi bir ortamda bile yaratıcı olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı, daha iyi bir şekilde yerine getirebileceğiniz bir göreve daha hızlı ya da daha heyecan verici bir şekilde sonuç alıp memnun olmak için uygulayın. Kendinizi şaşırtın!

10 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, hareketini Balık burcunda sürdürüyor. Ay'ın meydana getirdiği uyumlu açılar sayesinde bugün yüksek öğrenimle ilgili konularınızda başarı sağlayabilirsiniz. Yurt dışıyla ilgili de işleriniz olumlu gidebilir. Ay'ın Merkür ile pozitif açısı sayesinde araştırmacı ruhunuz, öğrenme arzunun yüksek olacaktır. Felsefi konulara, astrolojiye olan merakınız artabilir.

10 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik zekânı devreye sokmalısın! Güne Ay'ın su burcundaki seyriyle başlıyorsun. Bugün başkalarının dertleriyle çetin bir mücadele vermek zorunda kalman, plansız gelişen organizasyonlara dâhil olmana neden olabilir. Zaman zaman kendini tanımakta güçlük çekebilirsin. Bu kadar planlı programlı davranırken nasıl oldu da bu kadar düğümlendim diye düşüneceksin. Silkelenip pratik zekânı devreye sokmalısın.

10 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artan sezgi gücünüz sizi bazı konularda harekete geçirebilir. Olaylara daha gerçekçi yaklaşmak adına kesin kararlara ulaşmadan önce tarafsız bir şekilde değerlendirmelisiniz. Zaman zaman duygusal tepkileriniz, sizi dışarıya karşı olan imajınız da anlaşılmaz biri olarak yansıtabilir.

10 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için aksiyon alacağınız bir gündesiniz. Öğrenmek ve yaşadığınız olayları anlamak için heyecan duyabilirsiniz. Çevrenizdekilerle olan iletişiminiz zaman zaman gerginliğe neden olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İlerleyen saatlerde eşinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.

10 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Stres odaklı diş hassasiyeti, eklem ağrısı yaşayabilirsiniz bu durum başkaları için sürekli bir şeyler yapıp kendinizi ikinci plana atmanızda yatıyor.

10 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte aşk hayatınızdan keyifli bir döneme ilerliyorsunuz. Bu bir aylık dönemde aşık değilseniz karşınıza aşık olabileceğiniz kişi çıkabilir. Keyif duyduğunuz aktivite ve uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

10 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda herkes çok büyük bir hızla ilerliyor. Diğer insanların sizi yanlış yorumlamaları, gizli bir ajandanız olduğunu düşünmeleri veya pasif saldırgan olduğunuzu varsaymaları muhtemeldir.

10 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece canlı bir hafta sonu programına doğru ilerliyorsunuz.Plansız programsız bir gün olsa da epeydir kaybettiğiniz canlılığı size geri kazandıracak. Dış dünyada eğlenceli, adrenalini bol aktivitelere katılabilirsiniz. Önünüze çıkan fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

10 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

10 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeç burcu bu aralar oldukça kırılgansınız. Her şeyi kendinize bir tepki olarak algılamamalısınız. Bir tehdit unsuru, ufacık bir şüphe bile sizi yiyip bitirebiliyor. Beklentilerinizi düşürün. Her zaman hayalleriniz gerçekleşmek zorunda değil. Ancak hayatınızın rotası gayet iyi bir yönde. Doğru yerde doğru insanlarla berabersiniz.

10 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; hayata bakış açını tekrar değerlendirmek isteyebileceğin bir gündesin. Aynı görüşü paylaştığın kişilerle bir araya gelerek, inançlarını ve düşüncelerinizi paylaşabilirsin. Yurt dışı, mahkeme, yüksek eğitim veya medyayla ilgili konularda sevdiklerinin de yardımıyla olumlu sonuçlar alabilirsin.

10 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 55' 19" R
Ay
Koç
16° 05' 54" R
Merkür
Koç
20° 08' 10"
Venüs
Boğa
07° 58' 50"
Mars
Koç
04° 05' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 02"
Satürn
Balık
17° 03' 26"
Uranüs
Boğa
22° 40' 22"
Neptün
Balık
29° 04' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 27"
Lilith
Başak
23° 57' 58"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>