Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kaygılarını bir kenara bırakmalısın! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün maceracı bir ruh halinde olabilirsiniz. Günlük geziye çıkmak isteyebilir ya da şehir dışına çıkıp yeni manzaralar görmenin tadını çıkarabilirsiniz. Bu bir günlük macera için yanınıza sevgilinizi alın. İlham verici bir yere gidin ve birlikte biraz romantik zaman geçirin. Her zamanki rutininizden çıkıp farklı bir şeyler yapın. Bugün çılgın olmanın tam vakti!

Bazı meslektaşlarınızla aynı türde bir eğitime sahip olmadığınız için sık sık kendinizi utanmış hissediyorsanız, bugün sizi arkanızı sıvazlayan o kişiler olacak. En büyük varlığınız işleri becerebilme yeteneğiniz bunun yanı sıra her anlamda çok pratik bir anlayışınız var. "Sahada" tecrübe edinmiş olan kişilerin en fazla bir ya da iki fazlası vardır. Onların kendi alanlarında tecrübeleri var.

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Dışa dönük bir moddasın. Mevcut utangaçlığının üstesinden gelmek için uygun bir gün. Aramak istediğin birisi varsa ara gitsin. Yığılmakta olan görevlerini daha fazla erteleme. Yüzleşmeler için iyi bir gün. Geçmişte sinirlerine dokuna işler ve ilişkilerle ilgilenmek için de güzel bir gün. Yapılacaklar listenden maddeler eksildikçe sevineceksin!Yaratıcılığınız, bugün heyecan verici bir akşamın düşünceleriyle uyarılabilir. Elbette, bu dürtüyü yarın için saklayabilirsiniz, ama o zamana kadar aynı şekilde hissetmeyebilirsiniz. Zamanınızı kendi kontrolünüzde boşa harcamayın. Herhangi bir ortamda bile yaratıcı olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı, daha iyi bir şekilde yerine getirebileceğiniz bir göreve daha hızlı ya da daha heyecan verici bir şekilde sonuç alıp memnun olmak için uygulayın. Kendinizi şaşırtın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruhsal konuları tartışmak isteyebilirsiniz. Dua ettikten sonra cemaat lideriyle duanızla ilgili konuşabilirsiniz. Yahur bir arkadaşınızla veya bir aile üyesiyle metafizik konular üzerine sohbet edebilirsiniz. Sezgileriniz doğuştan kuvvetli ve yaşamın alt metinlerine kulağınız aşina. Çevrenizdekilerle paylaşabileceğiniz pek çok ilginç gözleminiz olabilir. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün içinde boşlukta kalıyor. Finansal işlemlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Saatler 19:05 olduğunda Ay, Balık burcuna geçiyor. Ay ve Venüs arasındaki pozitif kontak sayesinde olumlu haberler alabilirsiniz. Yüksek öğrenimde zirveye çıkabilirsiniz. Mars ve Kiron arasında oluşan karşıtlık sebebiyle bugün aile içerisinde sert sözler sarf edilebilir. Ummadığınız kişiler sizi duygusal olarak yaralayabilir.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarını bir kenara bırakmalısın! Sosyal ilişkilerde empati duygusu ön planda. Alacağın kararlarda, cesur davranman gerekebilir. Yürüdüğün yolda ne kadar emin adımlar atarsan, sonuca ulaşman o kadar kolay olacak. Eğer işinden memnun değilsen, işten çıkma fikrini bu ara rafa kaldır derim. Çünkü maddi konuları, kazancını riske atmak için hiç doğru günler değil. Kaygılarını bir kenara bırakmalısın.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanındaki olayların ve gelişmelerin ön planda olacağı bir gün. Çalışma saatlerinizi düzenleyip, hedefleriniz doğrultusunda üstlerinizle konuşmak isteyebilir ve düşüncelerinizi çekinmeden açıklayabilirsiniz.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kriz çıkaran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içine düşebilirsiniz. Sabırlı davranmanız gereken zamanlardasınız. Sakin tavrınızla sorunları çözebileceksiniz. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kötü olan ihtimalin de bilincinde tutun ancak iyiyi her zaman umun ve arayın. Karamsar bir ruh haline girmeye ve melankoliye uygun bir gündesiniz.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

9 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün son derece meşgul olacaksınız ancak her şeyinve ciddiyet odaklı olması gerekmiyor! İşe biraz eğlence katmanın yanlış bir tarafı yoktur; bu yüzden her şeyi çok ciddiye almanız gerektiğini hissetmeyin.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzaklarla ilgili hayal kurabilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Deniz kenarında yapacağınız tatili programlamak için harika bir gün.Mistik konular ve geleceğe ait idealler sizi reel hayattan kopararak ruhunuzu dinlendirir. Ev ilearasında sıkışıp kaldığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Kendinize değer verin.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bilinçaltında biriktirdikleriniz sizi olumsuz etkiliyor. Günlük olaylara da başkalarının sözlerine de oldukça ön yargılı yaklaşıyorsunuz. Farklı insanlar veya daha önce karşılaşmadığınız karakterler sizi yoruyor olabilir ama bu onların suçu değil. Bakış açınızı değiştirin, dünyanız değişsin.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; biraz zorlandığın ve angaryalarla uğraştığın birkaç günün ardından olaylara daha objektif bir gözle bakıp kararlara alabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde Ay'ın burç değiştirmesiyle hayattan keyif alabilir, romantik ilişkilerde duygu dolu paylaşımlarda bulunabilirsin.

9 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 51' 17" R
Ay
Koç
15° 04' 38"
Merkür
Koç
20° 05' 02"
Venüs
Boğa
07° 53' 43"
Mars
Koç
04° 02' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 04"
Satürn
Balık
17° 03' 05"
Uranüs
Boğa
22° 40' 08"
Neptün
Balık
29° 04' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 13"
Lilith
Başak
23° 57' 31"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>