Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Daha Cesur Hissediyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün utangaç hissetmeyeceksiniz, aksine dikkat çekmeniz ve performans sergilemeniz gerekecek. Belki de insanlara anlatmak için biraz fıkra ezberlemelisiniz. Yabancıların olduğu sosyal ortamlarda heyecandan diliniz tutuluyor. Ama bira komik fıkra ve şaka elinizde olursa, hazırlıksız yakalanmazsınız! Başkalarını etkilemeniz için cazibenize ve mizah anlayışınıza güvenin.

Bugün aynaya bakın ve kendinize gülümseyin. Gerçek ruhunuzla bağlantı kurun ve üzerinizdeki depresyon bulutunu temizleyin. Bu üzüntü size ait değil, onu çok uzaklara gönderin. Neşeli ve kaygısız bir hava var, bu enerjiyle bağlantı kurmaya çalışmalısınız. Her şeyi hafif, enerjik ve gerçekdışı tutun. Gerçeklikten kopmuş her şeyin uzmanı sizsiniz.

Bugün, bütçenizde bazı dengeleri kurmaya çalışabilirsiniz. Maddi geleceğiniz hakkında düşündükçe, para konusu kafanızı kurcalıyor olabilir. Belki de, tasarruf planınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İstediğiniz miktarda bir para birikimiminiz olmayabilir. Şu an daha iyi bir plan yapmak için harika bir zaman. Borsaya bazı yatırımlar yapma konusunda da düşünebilirsiniz.

Gandhi gibi düşünmek ve mesafeli ve spiritüel bir tavır takınmak için gerçekten de güzel bir gün. Etrafta akan birçok kaotik enerji var; ailen ve dostların ise küçük ego sorunları yaşıyor olabilir. Tema daha çok güç ve kontrol üzerine. Uçları yaşamaktan kaçın ve olayların nasıl sonuçlanacağına bak; bekle çünkü doğrudan bir yaklaşım sadece strese sebep olur.Bugün başladığınız şeyi bitirmek zor olabilir. Aynı anda yüzlerce yöne çekilebilirsin. Gezegensel enerjiler iletişimi arttırıyor ve çok hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Olmakta olan tüm değişikliklere ayak uydurmaya çalışmaktan yorulmuş olabilirsiniz. Ara vermek ve kargaşadan kurtulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Öğle yemeği için dışarı çıkın ya da hava almak için bir yürüyüş yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda yeni ve yabancı sanat formlarıyla tanışmış ve bunları evinizin bir parçası haline getirmeye karar vermiş olabilirsiniz. Birkaç sanatsal obje satın almak isteyebilir ya da yeni bakış açınıza göre evinizi baştan dekore etmek isteyebilirsiniz. Tamir ya da dekorasyonu yenilemek gibi evde bazı olumlu değişiklikler söz konusu. Akşamüzeri bir kadın ziyaretçiniz olabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün araştırmacı ve meraklı yanınız öne çıkabilir. Eğitimle ilgili konularla ilgilebilirsiniz. Başvurular yanıtlanabilir. Gün içinde ruh haliniz ve planlarınız daha hızlı değişecek. Dalgınlıklara ve kazalara dikkat etmeli.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilgi duyduğunuz ama açılamadığınız kişiye karşı daha cesaretli davranacaksınız. Ateş burcunda geri giden Mars ile pratikliğin tökezlemeye başlayacak. Emeklerinin karşılığını almadığını düşünüyorsun. Evliliğinde sorunları olan bir Yengeç burcuysan, eşinle sorunları çözme konusunda iletişim kurmakta zorlanabilirsin.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınız sosyal aktiviteler de sizi görmek istiyor olabilir. Fakat siz onlarla aranıza mesafe koyarak onlardan uzaklaşıyor olabilirsiniz. Hayatınızda değişiklik yapmak size de iyi gelecektir. Yeni birteklifi ile karşılaşabilirsiniz. Veya bir terfi haberi sizi oldukça mutlu edebilir. Özverili çalışmalarınızın karşılığını aldığınız güzel bir gün geçiriyorsunuz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış konularla ilgili olarak kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Kabullenme içine girmeniz sizin için daha iyi olabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. İlerleyen saatler iletişim açısından çok daha yoğun geçebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Gün içinde akışta kalmaya çalışın.

10 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlarlabirliğinde bulunmak keyif verirken onlara üstünlük kurmamaya çalışın. Bitişler ve başlangıçlar hususunda kendinizi daha cesaretli hissedebilirsiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öfkeyle çarptığınız kapılardan birini çalmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sizi umduğunuzdan daha da kötü etkileyebilir. Sonuçta gururunuzu fazla önemseyen birisiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor.Kişisel konularınızın ön planda olacağı bugün kendinizi hassas ve duygusal hissedebilirsiniz. Kişisel bakımınıza vakit ayırmak iyi gelecektir. Güneş'in Neptün ile kavuşumu iletişimsel problemlere dikkat çekiyor, kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olmalısınız.

10 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sergilediği çocukça davranışlardan hoşlanmıyorsunuz. İş yerinizdeki yoğun ve stresli günler yavaşça bitmeye başlıyor. Zamanınızı ve pozitif enerjinizi en iyi şekilde değerlendirmeye özen gösterin.

10 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni başlayan birlikteliğinizde fazla verici davranmayın. Onu memnun etmek için bazen gereğinden fazla çaba harcıyorsunuz. Karşınızdaki kişiyi iyice tanımadan ona yaklaşmanız size hayal kırıklığı yaşatabilir. İşinizle ilgili problemleri gereğinden fazla büyütüyorsunuz. Önümüzdeki günler, bazı hamlelerin habercisi olabilir. Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor. İhtiyacınız olmayan şeylere harcama yapmanız yüzünden bütçeniz zorlanıyor.

10 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 17' 16" R
Ay
Yay
12° 38' 35"
Merkür
Koç
16° 04' 38"
Venüs
Koç
27° 01' 15"
Mars
Balık
27° 14' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 21"
Satürn
Balık
16° 17' 07"
Uranüs
Boğa
22° 09' 49"
Neptün
Balık
28° 48' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 31"
Lilith
Başak
22° 58' 46"
True Node
Koç
15° 30' 11"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>