Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sosyalleşmeyi Deniyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 30%

Bugün bir canlı, eğlenceli bir ruh halinde olacaksınız. Günün çoğunu kahkahalarla geçirirken biraz sersemlemeniz mümkün. Aileniz veya arkadaşlarınızla takılarak harika zaman geçireceksiniz. Mizah anlayışınız sayesinde bazı pratik şakalar yapabilir ve başınız biraz belaya girebilir! Bugün yaramaz gününüzde olsanız da, o kadar da abartmayın. Sevdiklerinizi çok fazla kızdırmak istemezsiniz!

Bugün sanat konuları size çekici gelebilir. Bir film çekmek, bir konsere katılmak veya klasik bir edebiyat parçasını okumaktan hoşlanabilirsiniz. Harika sanatçıların yaratıcı enerjisini içinize çekmek isteyeceksiniz. Bu işlerin kendi hayal gücünüz için bir kıvılcım yaktığını görebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı tarafı ile bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ruhunuzun güzel şeyler tarafından beslenmesine izin verin.

Gazetecilik veya analiz yapmak gibi entelektüel bir aktivitiye dahil olduysanız, taraf tutmadığınızdan dolayı eleştirilebilirsiniz. Entelektüel bağlılık konusu bu burçtaki insanların sık sık karşılaştığı bir sorun çünkü bu insanlar gizliden gizliye zeki olarak görülmeme korkusu yaşıyor. Kendinizi kişilere adamamaya çalışın...

Evini yeniden dekore etmeyi hiç düşündün mü? Eğer düşündüysen işte bugün bunun için biçilmiş kaftan. Fiziksel enerjin ve estetik algıların oldukça uygun. Renkler, stil ve düzenlemeler için aile üyelerinin fikirlerini al. Evinde birçok aktivite gerçekleşebilir bugün. Yine insanların kendilerini çok yormamalarına dikkat et.Bugün her çeşit ilerişime oldukça elverişli bir gün. Cevaplamanız gereken pek çok çağrı varsa, doğru kişiye kolayca ualşma şansını yakalayacaksınız ve faydalı görüşmeler yapacaksınız. Yürütmeniz gereken yazışmalar varsa, raporlarınızı ve tekliflerinizi hızlıca ve kolayca yazacaksınız. O kadar çok işi halledeceksiniz ki siz bile buna şaşıracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla arı gibi meşgul olabilirsiniz. Belki bir aile toplantısına hazırlanmaya çalışıyorsunuzdur. Her şeyi kendi başınıza halletmeye zorlamayın kendinizi. Aile üyelerinizden ya da arkadaşlarınızdan yardım alın biraz. Ya da çok fazla hazırlık yapmaya giriştiyseniz, orta kararda bir şeyler yapmaya çalışın. Belki de böyle abartılı bir eğlence düzenlemenize hiç gerek yoktur. Ayrıca her tarifi sil baştan pişirerek de kendinizi gereksiz yere yoruyor olabilirsiniz!

7 Eylül 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerji alanınızı korumaya, negatif enerjilere kapılmamaya odaklanmalısınız. Kazanç ve harcamalar gündeminizde olabilir. Bolluk bilincinde olmak finansal şansları getirebilir. Sosyal çevre ile iletişim trafiğiniz artabilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir görüşmediğin eski arkadaşlarınla irtibata geçip, onlarla plan yapmak sana da iyi gelecek. Eski sevgilinle ilgili haberler duymaya hazırlıklı ol. Keyfini kaçıran konulardan uzaklaşıyorsun. Kendi işini yapıyorsan, gün içerisinde yapılacak toplantılarda etkileyici konuşmalarınla dikkat çekeceksin.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ve hedeflerinizle ilgili değişim içinde olabilir kendinize yeni bir yön çizebilirsiniz. Aynı zamanda aşk hayatınızda sürprizler olabilir. Sorumluluklarınızla ilgili konular bugün gündemde olabilir. Eğer devlet ya da mahkemelerle ile ilgili beklediğiniz işleriniz varsa bugün çözüme kavuşturabilirsiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlaması yapmak isteyebilirsiniz. Beklentileriniz için harekete geçmek daha kolay olacaktır. Gün içinde arkadaşlarınızla paylaşım içinde olabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda fikirlerinizi savunmak isteyebilirsiniz. Alacağınız destekler olsa da kendinizi ön plana atmadan önce düşünmelisiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla konuşma olan ortamlardaki yoğun enerji başınızı ağrıtabilir, empat yönünüz gelişkin olduğu için kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ilişkiler açısından renkli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, düşüncelerinizi, yenilikçi görüşlerinizi paylaşma fırsatı bulabilirsiniz. Fikir ve ego kaynaklı çatışmalara dikkat etmelisiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Nedense ilişkileriniz konusunda fazla aceleci davranıyorsunuz. Ancak biraz daha sakin olmalı ve işleri ağırdan almalısınız. Bakalım karşınızdaki sizi hak ediyor mu?

7 Eylül 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sosyal ilişkilerinizi ön plana taşıyor.Yalnız kalmak istemeyeceğiniz, dışa dönük bir gün olacaktır. Ay'ın Uranüs ile kavuşumu arkadaşlarınızdan alabileceğiniz sürpriz haberlere işaret ediyor. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizden ayrılma sürecinde olabilirsiniz, fakat kendinizi en kısa zamanda toparlamalısınız. Kariyerinizin geleceği ile ilgili aklınızda yeni fikirler var. Yeniden egzersiz yapmaya başlamanız için uygun bir gün.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk sizin için geri planda kalmış, duygularınız körelmiş gibi. Sizden ilgi bekleyenleri görmüyorsunuz. Bütün hayatınızı altüst edecek bir aşk çok yakınınızda! Geleceğe yönelik endişeleri bugünden yaşamanız sizi sadece sıkıntıya sokar. Günün ve anın tadını çıkarın. İş hayatınızda karşınıza çıkan fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Yersiz kaprisler yüzünden bu işi de kaçırmayın. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Herhangi bir sağlık probleminiz gözükmüyor

7 Eylül 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 44" R
Ay
Oğlak
05° 30' 59"
Merkür
Koç
16° 25' 15"
Venüs
Koç
29° 11' 10"
Mars
Balık
28° 35' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 51"
Satürn
Balık
16° 26' 41"
Uranüs
Boğa
22° 15' 48"
Neptün
Balık
28° 51' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 32"
Lilith
Başak
23° 10' 28"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>