Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yanlış Anlaşılıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 10%
Sağlık 40%

Bugün şehir dışına çıkmaya hazırsınız. Muhtemelen çok fazla çalışma havasında değilsiniz! Belki de sevgilinizle geçirdiğiniz eğlenceli zamanları hatırlıyorsundur. Bu zevki yeniden yaşamayı çok isteyebilirsiniz. Ancak, bir şeyi başarmak için odaklanmanız gerekir. Enerjinizi yüksek tutmak için gün boyunca sık sık ara verin ve uzun süre oturmayın, yoksa halsizleşebilirsiniz.

Bugün, başkalarıyla çok iyi bağlantı kuramadığınız bir hafta olabilir. İnsanlar gereksiz yere bir sebepten dolayı acımasız olabilirler. Bu acımasızlıklar üzerinde fazla duygusal bir şekilde durmamaya çalışın. Kendinizle etrafınızdaki dram arasında güvenli bir mesafe bırakın. Bir sonraki adım, sizi bir bataklığa yollayabilir, bu yüzden sizi dışarı çekmeye yardımcı olacak iyi bir arkadaşınız olduğundan emin olun.

İçinzde olanlara bir bakmak istemez misiniz? Normalde bunu yapmıyorsunuz evet fakat artık özgüven sahibi olmakla ilgili problemleriniz olduğunu inkar etmeyin. Bir defalığına, durup düşünmek sizin için faydalı olabilir. Problemlerinizi göz açıp kapayana kadar çözemeyeceksiniz tabii ki fakat en azından kendinizi çözüme ulaştıracak bir yola koyabilirsiniz.

Belli bir rutin içerisinde kendini rahat hissetmeye başlamak, sana kendini gerçekten iyi hissettiriyor. Aynı zamanda, olaya biraz farklı yönden baktığımızda da bu durumun seni kısır döngüye ittiğini görüyoruz. Ne kadar konforlu durursa dursun, bu düzen seni gitmek istediğin yere ulaştıramayabilir. Bugün mevcut durumundan sıyrılıp olayları bir sonraki aşamaya taşımak için iyi bir gün.An itibariyla arı gibi meşgul olabilirsiniz. Belki bir aile toplantısına hazırlanmaya çalışıyorsunuzdur. Her şeyi kendi başınıza halletmeye zorlamayın kendinizi. Aile üyelerinizden ya da arkadaşlarınızdan yardım alın biraz. Ya da çok fazla hazırlık yapmaya giriştiyseniz, orta kararda bir şeyler yapmaya çalışın. Belki de böyle abartılı bir eğlence düzenlemenize hiç gerek yoktur. Ayrıca her tarifi sil baştan pişirerek de kendinizi gereksiz yere yoruyor olabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkinizin ne kadar kolay bir şekilde kontrolünüzden çıktığını görmek bazen size çok acayip gelebilir. Bugün çevrenizdeki gerginlikle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumu kimse anlamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sadece biraz sakin olmanız gerek! Ailenizde göz ardı ettiğiniz problemleri çözmeye ne dersiniz?

6 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.43'e kadar Ay boşlukta. Bu saate kadar enerjiniz ve motivasyonunuz sebepsiz yükselebilir veya sebepsiz düşebilir. Planlarınız ve kararlarınız bu saate kadar daha değişken olacaktır. Kararsızlıklar artabilir. Bu saatten sonra ise günün geri kalanında ilişkilerden maddi-manevi destekler görebilir, daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Beklentiler ve yaşam koşullarınızın uyumsuzluğuna odaklanmak ise moral bozukluğu getirebilir. Yaşamdan keyif almaya odaklanın.

6 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Söz verip aramayı unuttuğun bir arkadaşından yana dargınlık söz konusu. Güzelliğin temsilci gezegeni ateş burcundayken görünüşünde değişikliğe gitmek isteyebileceğin bir gün. Sosyal medya paylaşımların yanlış anlaşılmalara neden olabilir, bu da başını ağrıtacaktır.

6 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha önce gerçekleşmiş olaylar hakkında yeni bilgiler öğrenebileceğiniz bir zaman olabilir. Olayların sizin bildiğiniz gibi çıkmaması hayal kırıklığına uğramanıza sebep olmuş olabilir. Sakin kalarak tepkinizi belirlemeye çalışmalısınız. İlişkinizde iletişim problemleri yaşamanız söz konusu olabilir. Yanlış anlaşılmalara karşı düşüncelerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla bir arada olmak, daha çok eğlence dikkat çekebilir. Başkaları ile paylaşabileceğiniz çok şey var.

6 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmeler yaşanabilir ancak karşı tarafın çabasına eşit derecede cevap verdiğinizden emin olun.

6 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ufak bir aksaklıkta bile somurtmaya ve işleri sarpa sardırmaya başlıyorsunuz. Bu tavrınızdan derhal vazgeçmezseniz çevrenizdeki insanların gözünden düşeceksiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlen saatleri itibariyle Boğa burcunda seyahat etmeye başlayacak olan Ay, sosyal ilişkilerinize dikkat çekiyor.Arkadaşlarınızla duygularınızı, düşüncelerinizi ve beklentilerinizi paylaşmak iyi gelecektir. Venüs'ün Aslan burcuna giriş ile finansal olarak şanslı bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde lüks harcamalar yapmak isteyebilirsiniz, bütçenizi aşmamaya özen gösterin.

6 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

6 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Venüs burç değiştirirken maddi konularda değerlendirebileceğiniz fırsatlar, imkanlar karşınıza çıkabilir. Keyifli alışverişler yapabilir, alım satım ve yatırım konularında şanslı olabilirsiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden uzakta olmanız onu ihmal etmenizi gerektirmez. Sizden haber bekliyor. Telefonla da olsa gönlünü almalısınız. İşinizle ilgili yeni projeler üretebileceğiniz, sistemle ilgili değiştirmek istedikleriniz konusunda yaratıcılığınızın artacağı bir gün. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Gereksiz yere kuruntulara kapılmanız sağlığınızı olumsuz yönde etkiliyor. Boş yere üzüyor ve üzülüyorsunuz

6 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 40" R
Ay
Oğlak
11° 53' 04"
Merkür
Koç
16° 33' 24"
Venüs
Koç
29° 46' 36"
Mars
Balık
28° 57' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 33"
Satürn
Balık
16° 29' 15"
Uranüs
Boğa
22° 17' 26"
Neptün
Balık
28° 52' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 10"
Lilith
Başak
23° 13' 39"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>