Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendini Geliştiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Hayatınızda ortaya çıkan bazı güçlü duygular olabilir. Gezegensel enerjiler bugün dürüstlüğü ve doğrudan iletişimi teşvik ediyor. Hayatınızda temizlenmesi gereken bir alanı varsa, bu noktada bir adım atabilirsiniz. İlişkilerinizin biraz düzene oturması gerekebilir, bu yüzden ne hissettiğiniz konusunda sevdiklerinize açık olun. İş yerinde, üretken tartışmalar yaparken sizi yanlış anlayabilecekarkadaşlarınıza dikkat edin.

Bugün dikkat etmek ve yeniden yaratmak için hevesli hissedebilirsiniz. Bazenyerinizde sessizce ilerlemek için spot ışığından kaçındığınız için memnuniyet duyarsınız. Ama şimdi biraz takdire ihtiyacın olduğunu fark edebilisiniz. Son zamanlarda çok çalıştınız. Pek çok farklı sorumlulukla ilgileniyorsunuz ve takdir edilmek istiyorsunuz. Kendinizi daha dinamik bir şekilde sunmaktan korkmayın. Liderlik tavrınızı üstlenin ve sorumlu olduğunuzu netleştirin.

Bugün, rutin yaşantınız size çok sıkıcı gelebilir ve aniden zincirlerinizi koparıp bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Hala yükümlülüklerinizi yerine getirme hissi içinizde olabilir fakat bu his geçecek. Eğer bugün de geçmezse, hayatınızdaki belli alanları bir kez daha değerlendirmeniz gerekebilir. Etrafınızda bir sürü fırsat var ve hayat gelişmenize olanak vermeyen bir durumda takılı kalmak için çok kısa.

Bir insan ya da bir ideal konusunda tutkulu hale geldiğinde, tam gaz hareket ediyorsun! Bugün kendini hayallerine odaklıyorsun ve adeta sınır yokmuş gibi hareket ediyorsun. Eğer sunum veya toplantıların varsa, kitlenin kalbini kazanman çok kolay olacak. Kişisel yaşamında ise, romantizmin keyifini o özel insanla sürebilirsin. Kendini bugün bütünüyle ifade et ve bırak pozitif enerji sana yeni kapılar açsın.Son zamanlarda yeni ve yabancı sanat formlarıyla tanışmış ve bunları evinizin bir parçası haline getirmeye karar vermiş olabilirsiniz. Birkaç sanatsal obje satın almak isteyebilir ya da yeni bakış açınıza göre evinizi baştan dekore etmek isteyebilirsiniz. Tamir ya da dekorasyonu yenilemek gibi evde bazı olumlu değişiklikler söz konusu. Akşamüzeri bir kadın ziyaretçiniz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bir çöküntü mü yoksa muzaffer bir aydınlanma mı yaşadığına karar veremediğin günlerden birindesin. Pozitif bir sonuç almaktan emin olmak adına, kendini ve başkalarını çok ciddiye almadığına emin ol. Günün herkes üzerinde heyecanlı ve gergin bir hava yaratması söz konusu. Dikkatsizce yapılan küçük bir hamle bile bir felakete yol açabilir. Tansiyon düşürmek için elinden geleni yap; onu besleme.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işaretçi rüyalarla güne başlayabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Tanımadıklarınıza, hayvanlara yardımlarda bulunabilirsiniz. İç dünyanıza biraz daha çekileceğiniz, yakınlarınızla olmak isteyeceğiniz, evinize odaklanacağınız bir gün.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini yeterli görmediğin ve başkalarıyla karşılaştırdığın bir günden geçiyorsun. Kontrolsüz harcamalarının geri dönüşlerini sert almak, seni daha çok çalışmaya itebilir. Kemer sıkma politikan bu sefer işe yarayacak. Evinle ilgili devam eden problemler çözülüyor.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çekinceleriniz yeni eğitim isteğinizin önüne geçiyor olabilir. Aileniz ve sevdikleriniz dostlarınızla paylaşarak objektif düşüncelerini alırsanız çekincelerinizin önüne geçebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye doğru adım atıyor olabilirsiniz. Geçmişi kenara bırakarak, size değer veren insanları tanımayı denemelisiniz. Duygusal olarak dengede kalmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Kendinizi dinlemeyi ve zamanı ruhunuzu beslemek için değerlendirirseniz, eski motivasyonunuzu tekrar kazanabilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıp yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız içsel süreçler, ruhsal gelişiminizi destekleyebilir. Sabah saatlerinde aksilikler olabilir. Gün içinde eğitimler organize edebilirsiniz. İş hayatınızda yapacağınız konuşmalar olabilir. İşlerinizi gün içinde bitirmeye çalışmalısınız. Akşam saatlerinde kafa karışıklığı içinde olabilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde eşsiz bir egonuz var. Partnerinize öfkelenmiş durumdasınız. Oysa fazla olayları büyütmeden beyninizi dinlendirin.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin, dingin, fedakâr, anlayışlı bir tutum sergileyebilirsiniz. Mistik ve spiritüel konulara yatkın bir gün, yoğun ve hareketli günlerin ardından dinlenmeye ve kendi halinizde kalmaya daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bağımsız bir kişiliğiniz var. Ancak bu çevrenizdeki insanlardan, sevdiklerinizden ve ailenizden kopuk bir yaşantınız olduğu anlamına gelmiyor. Bunun farkındasınız ve çevrenizdekiler de buna müteşekkir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati psikolojiniz ve bilinçaltınızla ilgili konuları ön plana taşıyor.Bugün yalnız kalmak ve kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen durumların tadınızı kaçırmasına izin vermeyin. Spiritüel çalışmalar ve meditasyon yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünün gezegen hizalanmaları değerlerinizi güçlendirecek. Birisi inançlarınızı karşıt inançlarla karşılaştırarak size meydan okuyabilir. Onun fikirlerini dinlemek için zaman ayırın ve sizinkilerle kesiştiği noktaları bulmaya çalışın. İkiniz de birbirinizi bu şekilde daha iyi anlayabilecek ve muhtemelen karşıt fikirlere daha fazla saygı duyacaksınız. Siz diğerlerinden bir şeyler öğrenmeye açık olduğunuz müddetçe, onlar da sizden bir şeyler öğrenmeye açık olacak.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızın karşılıksız olması sizi hayal kırıklığına uğrattı. Oysa bunun çok olağan bir şey olduğunu zamanla anlayacaksınız. Sevginizi kazanmaya çalışan biri var. Bu günlerde yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek. Bundan yararlanın. Kalıcı dostluklar kurmanın zamanı. İleride bu dostlukların meyvelerini toplayabilirsiniz. Açık ve içten olursanız her zaman siz kazanırsınız. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızda ufak tefek terslikler olabilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 53' 15" R
Ay
İkizler
15° 15' 07" R
Merkür
Koç
23° 41' 55"
Venüs
Boğa
13° 01' 33"
Mars
Koç
07° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 53"
Satürn
Balık
17° 22' 56"
Uranüs
Boğa
22° 54' 37"
Neptün
Balık
29° 11' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 45"
Lilith
Başak
24° 25' 14"
True Node
Koç
15° 12' 12"
Son Güncelleme : 10/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>