Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kariyerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2020, Salı

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 10%

Yeni bir sosyal grup keşfedebilirsiniz. Örneğin, bir atolyeye katılabilir ve oradaki diğer öğrencilerle iletişim kurabilirsiniz. Telefon numaranızı vermek ve yeni arkadaşlıklar kurmaktan korkmayın. Her zamanki arkadaşlarınızdan daha farklı olan insanlarla etkileşimde olmak hoşunuza gidecek. Gerçekten mutlu olmak için sürekli bir sosyal hareketliliğe ihtiyacınız var. Yengeç ler her türden insanı sever, bu yüzden kapınızı yeni yüzlere açın.

Bugün ilginç bir insan ekibi ile çalışma şansınız olabilir. Belki bir projede bir grup insanla işbirliği yapacaksınız. İnsanlar düşüncelerinde bir ileri bir geri giderken bundan eğlenebilirsiniz. Bu yaratıcı değişim teşvik edici ve ilham verici olabilir. Bazen işinizle çok fazla yalıtılmış olmaya meyilli oluyorsunuz, bu nedenle meslektaşlarınızdan enerji almanız iyi olur.

Evinizin yapısıyla ilgili bazı problemler dikkatinizi çekebilir. Belki boru tesisatı veya elektrik kabloları maksimum düzeyde çalışmıyor olabilir. Bunu tek başına düzeltmeye çalışmanız iyi bir fikir değil ama bugün bir ustaya ulaşamayabilirsiniz. Biraz deneyin, bu konuyu şimdilik bir kenara koymak isteyebilirsiniz, ancak vazgeçmeyin.

Ne kadar enerjiyi boşa harcadığını fark etmezsen, kısa süre sonra hayat sana fark ettirecek - suratına bir tokat gibi inecek. İnsanlar en az senin kadar inatçı olacak, o yüzden tedbirli hareket etmekte fayda var. İnsanları ne kadar kontrol altına almaya veya manipüle etmeye çalışırsan, o kadar sürtünme yaşanacaktır. Arkadaşça ve eğlenceli bir tavır takın ve hiçbir şeyi şu anda çok ciddiye alma.Duygusal bir çöküntü mü yoksa muzaffer bir aydınlanma mı yaşadığına karar veremediğin günlerden birindesin. Pozitif bir sonuç almaktan emin olmak adına, kendini ve başkalarını çok ciddiye almadığına emin ol. Günün herkes üzerinde heyecanlı ve gergin bir hava yaratması söz konusu. Dikkatsizce yapılan küçük bir hamle bile bir felakete yol açabilir. Tansiyon düşürmek için elinden geleni yap; onu besleme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her çeşit ilerişime oldukça elverişli bir gün. Cevaplamanız gereken pek çok çağrı varsa, doğru kişiye kolayca ualşma şansını yakalayacaksınız ve faydalı görüşmeler yapacaksınız. Yürütmeniz gereken yazışmalar varsa, raporlarınızı ve tekliflerinizi hızlıca ve kolayca yazacaksınız. O kadar çok işi halledeceksiniz ki siz bile buna şaşıracaksınız.

8 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklara odaklanabilir, planlı hareket etmek isteyebilir, planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Kendinize veya etrafınızdaki kişilere sınırlar koyabilir, somut düşünmeye; mantıklı hareket etmeye çalışabilirsiniz. Bir karışıklığı çözmek adına harekete geçebilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik planlarında çıkan sorunlar, işlerinin aksamasına neden olacak. Akrabalarından birinin sıkıntısıyla ilgili rahatlatıcı bir haber alabilirsin. Kariyerinle ilgili adımlar atmak üzere yeni bir yol haritası çiziyorsun. Uzun süredir ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, evlilik konusunu masaya yatırmak istemen beraber olduğun kişinin tepkisiyle karşılaşmana neden olabilir.

8 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızla mantığınız arasında gidip geleceğiniz bir gün geçiriyor olabilirsiniz. İlişkinizin geleceği hakkında bir karar vermelisiniz ve bu karar sizin hayat planınızı oldukça etkileyebilir. Ailenizin veya yakın dostlarınızın düşüncelerini öğrenmek size yol gösterici olabilir. Sevginizi yaşamayı öğrenmelisiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili hayalleriniz için para harcamak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İş hayatınızda ilerlemek için güçlü bir motivasyon hissedebilirsiniz. Önünüze gelen engelleri rahatça aşabileceğiniz zamanlar var. Kişisel yeteneklerinizi kullanmaktan çekinmeyin.

8 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda çok önem verdiğiniz değerlerden ani baz geçebilir ve planlarınızı yenilenebilirsiniz. Kendinizi başkalarına adamış gibisiniz adeta.

8 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

8 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda bazı aksaklıklar olduğu doğru. Ancak en azından artık sinirinizi bozan insanlarla muhatap olmak zorunda değilsiniz ve kendi işinizle sadece kendiniz ilgileniyorsunuz. Bağımsızlığın değerini bilin.

8 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati arkadaşlık ilişkilerinizi ön plana taşıyor.Sosyal hayatınızın hareketleneceği bir gün olacaktır. Arkadaşlarınızla duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak iyi gelir. Önemli işleriniz için gündüz saatlerini değerlendirin, Ay 15:46 itibariyle boşlukta seyahat etmeye başlayacak.

8 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı beslenmeniz kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

8 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gezegenlerin mevcut konumu sizi özerklik konusuna odaklanmaya çağırıyor. Daha fazla sorumluluk almanın, kıymetli fikirlerinizi paylaşmanın, hakkınız olan şeyleri almanın zamanı geldi. Kendinizi başkalarının gözünde olduğunuz yere koymazsanız daha agresif insanlar yerinizi alabilir. Hayatınızda her zaman uğruna savaşacağınız biri olmayacağını da aklınızdan çıkarmayın.

8 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Esprili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Bu gün negatif elektrik aldığınız insanlara karşı daha pozitif davranmaya çalışın. Bu ilişkilerde, yakın dost çevrenizden alacağınız uyarılar önem taşıyacak. Sizi kara kara düşündüren büyük bir ödeme var. Paranız eksik olduğu için, biraz paniktesiniz.

8 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 45" R
Ay
Oğlak
10° 59' 09"
Merkür
Koç
16° 32' 12"
Venüs
Koç
29° 41' 37"
Mars
Balık
28° 54' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 36"
Satürn
Balık
16° 28' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 56"
Lilith
Başak
23° 13' 12"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:33

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>