Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yöntemlerin İşe Yarıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2020, Salı

Aşk 10%
Para 40%
Sağlık 20%

İlişkilerde fikir ayrılığı söz konusu olduğunda çok hassas olabilirsiniz. Sevdiğiniz birinin bugün soğuk ve uzak bir tutumu varsa, bunun söylediğiniz veya yaptığınız bir şeyden kaynaklandığını düşünmeyin. Her şeyi kişisel olarak algılmamaya çalışın. Belki sadece kötü bir gün geçiriyor ve bunu ifade edemiyordur. Sevgi dolu ve anlayışlı olun, onun için yapabileceğiniz tek şey bu. Bugün, hayattaki olumlu şeylere odaklanın ve eğlenin.

Hızını azaltın. Ateşe atlamadan önce düşünün. Sizin ihtiyatlı ve spontane olmak istediğiniz yerde içinizde bir çatışma meydana gelebilir, ancak iyi hazırlanmış planlarınıza sadık kaldığınızda işlerin daha iyi olacağını fark edeceksiniz. Bu senaryoyu özellikle ilişkileriniz ve tüm romantik karşılaşmalarınızda doğru olduğunu göreceksiniz. Eylemleriniz hakkında gerçekçi olun.

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Arkadaşlarınla ilgili romantik meseleler gündemde. Aniden uzun süredir çevrende olan bir erkek arkadaşını potansiyel partner olarak görebilirsin. İçinde bulunduğun grup, bazı sorularına yanıt olacak nitelikte davranabilir, ve dünyanın en iyi arkadaşlarıyla birlikte olduğunu fark edebilirsin. Bu, herkesin mükemmel olduğunu düşünmeye başlamadığın sürece güzel bir şey!İnsanlar arasında uzlaşmayı sağlamak için liderlik edebilirsin. Fakat insanlara nasıl davranmaları gerektiğini söylemen iyi sonuçlar doğurmayabilir. İnsanların çoğu bundan hoşlanmaz zaten. En güzeli, kendin düzgün davranarak onlara örnek olman. Tavırlarının seni başarıya ulaştırdığını gördüklerinde, diğerleri de senin izinden gidecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinize pek çok misafir gelebilir. Arsa meseleleri konuşulabilir. Bir yerde, geçmişte kalmış birini hatırlayacaksınız ve bu kişiye bir anlık bir özlem duyacaksınız. Fakat bu, uzun sürmeyecek. Yanınızda bulunan kişilerle ilişki kurmakla çok daha meşgul olacaksınız. Gün boyunca daha fazla şey öğrenip başarmayı bekleyebilirsiniz. En iyisini elde etmek için elinizden geleni yapın.

11 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde, ortaklıklarda ben-sen ayrımını iyi yapmak gerekebilir. Kişilere veya ilişkilere bağımlı kalmak yerine kendi mutluluğunuzu, özgürlüğünüzü seçebilirsiniz. Plan dışı paralar elinize geçebilir.

11 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında uyguladığın farklı yöntemlerin işe yaradığına şahit olabilirsin. Arkadaşlarının da bu yöntemleri benimsemesi hoşuna gidiyor. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan onlar için birikim yapmaya başlayabilirsin. Ev ortamında yaptığın değişikler yakın çevren tarafından beğeniliyor. Onlara bu konuda tavsiyelerde bulunabilirsin.

11 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz ya da sosyal çevrenizle yapacağınız görüşmeler her zamankinden daha fazla önem taşıyabilir. Hedeflerinizi bugün gözden geçirin ve gerçek bir sevgiye eğilin. Artık korkularınızı bir kenara bırakın. İnsan bir şeyi yapmaya kendini zorlamadıkça her zaman kolay olan ne ise o yönde hareket eder. Hayallerinizi gerçekleştirmenize belki de çok az bir zaman kalmış olabilir.

11 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili hayalleriniz için para harcamak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İş hayatınızda ilerlemek için güçlü bir motivasyon hissedebilirsiniz. Önünüze gelen engelleri rahatça aşabileceğiniz zamanlar var. Kişisel yeteneklerinizi kullanmaktan çekinmeyin.

11 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün değişken yapınızda olmayabilirsiniz. Kendinizi rahat hissettiğinizde, ağzınız iyi laf yapıyor. Bazen sınırı aşıp insanların kafasını şişirebiliyorsunuz! Sizi dinleyenlerin dikkatli olduğundan ve uyuklamadığından emin olun! Sizden üstteki kişilerle çok samimi olmaya çalışmayın. Patronunuz bugün yaramaz şakalarınızı takdir etmeyebilir. Ve prestijli bir müşteriniz, kendisinin ayakkabı markası ya da saç şekli hakkındaki kişisel yorumlarınıza itiraz edebilir.

11 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda hayatınız çok sakin, bu durumu fırtına öncesi sessizliğe benzetmek hiç de yanlış olmayacaktır. Çok büyük değişimlerin ve kaosların yaşanacağı günler kapınızda. Kendinizi sağlama almalısınız.

11 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam edeceği bugün kendinizi sosyal hissedersiniz.Arkadaşlarınıza vakit ayırmak iyi gelecektir. Umutlarınızı ve ideallerinizi gözden geçirebilir, sevdiklerinizle hayallerinizi paylaşmak istersiniz. Hedeflerinize yönelik somut adımlar atmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

11 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birkaç gündür sevgilinizden uzaktasınız ve onu çok özlediniz. Aldığınız tüm sorumlulukları başarılı bir şekilde yerine getirmeyi biliyorsunuz, bu yüzden insanlar size güveniyor. Dünyanın içinde bulunduğu durumdan dolayı kendinizi bunalmış hissediyorsunuz.  

11 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir yapılanma içindesiniz ve çevre koşullarına kuşku ile yaklaşabilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü kullanmak için bir çok fırsat bir araya gelecek ve sistemli yapınızla kısa zamanda olayları, belli bir düzen içinde formülize edebileceksiniz. Yapmak istediğiniz çok şey var ve olaylara temkinli yaklaşmalısınız.

11 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 16' 31" R
Ay
Boğa
21° 37' 50" R
Merkür
Koç
22° 08' 20"
Venüs
Boğa
10° 58' 26"
Mars
Koç
05° 57' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 51' 20"
Satürn
Balık
17° 15' 09"
Uranüs
Boğa
22° 48' 49"
Neptün
Balık
29° 08' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 23"
Lilith
Başak
24° 14' 09"
True Node
Koç
15° 20' 09"
Son Güncelleme : 08/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>