Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mücadelenden hiç vazgeçmiyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, sizin için müthiş bir gün, her konunun merkezine inerek özünü ele alabileceksiniz. Yüzeysel konuşmalar ve durumlar ile zamanınızı boşa harcamayın. Enerjiniz, bir şeylerde daha derin anlam göremeyenler için harcanamayacak kadar değerli. Daha derin meditasyonlar, yoğun konuşmalar ve tutkulu sevişme bugün ön planda. İçinizdeki tutkulu ve duygusal Afroditi ortaya çıkarın.

Bugün geçmişte görüştüğünüz biriyle iletişime geçmek size fayda sağlayabilir. Eski bir dostunuza ya daarkadaşınıza ulaşmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki gelişmeleri birbirinizle paylaşmak ve birbirinize yardımcı olup olamayacığınıza bakmak iyi olacaktır. Bir kariyer fırsatını değerlendirmek üzere destek görebilirsiniz. Yahut bir stratejiyi uygulayabilmek ya da bir sorunu çözebilmek için fikir geliştirebilirsiniz. Geçmişte kurduğunuz bağlantıların faydasını şimdi göreceksiniz.

Eğer bir şirket veya bir ekibin başındaysanız, Bir toplantı veya grup aktivitesi organize etmek isteyebilirsiniz. Bugün insanlar arasındaki etkileşimler için iyi bir gün ve kişisel çıkarların her zamankinden daha fazla olacağı bir gün. Bugün doğru ve yanlışı arasında savrulmak istemiyorsunuz. Kendinizi savunmak kendi kurallarınızı koymak zorunda kalabilirsiniz.

Gayretli ve enerji dolu hissediyorsun. Bir hava grubu mensubu olarak, enerjik ve aktif hissetmek senin için pek olağan olmayabilir; ama yine de sürekli oturduğunda huzursuz ve kıpır kıpır hissedersin. Eğer sıkılmaya başladığını düşünüyorsan bugün üzerinde olan o ekstra enerjiden faydalan ve git bir şeyler yap. Adeta enerjin kendi kendinden beslenecek.Bu dönem, kelimenin tam anlamıyla "kendinize bakma" dönemi. Abartılı şeylerle kendinizi şımartmak anlamına gelmiyor elbette bu, tam aksine. Bugün giyim kuşamınıza biraz daha özen gösterin. Olmanız gerektiği kadar iyi görünmediğinizi söyleyen iç sesinizi susturun.İyi görünüyorsunuz. Bugün bakım yaparsanız daha da iyi görüneceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynaya bak ve gördüğün kişiye gülümse. Kendine itibar etmen ve kendi sırtını sıvazlaman önemli. Çünkü ilham verici bir özgüven, kendine verebileceğin en güzel hediyedir. Bunu sakın hafife alma. Çevrendekiler de bu özgüveni hoş karşılayacak ve olumlu tepkiler verecekler. Başkalarının örnek ve destek alabileceği bir parlayan yıldız ol.

11 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca hareketini Balık burcunda sürdürüyor. Ay'ın Neptün ile kavuştuğu sabah saatlerinde hisleriniz güçlü olacaktır. Sabaha karşı gördüğünüz rüyalar çıkabilir. İyimser bir ruh halinde olacaksınız. Ay-Jüpiter sert etkisi ise çalışma ortamınızda kısa süreli gerginlik yaratabilir. 12:55 itibariyle Ay, hareketini boşlukta sürdürüyor. Yarına kadar yüksek öğrenim ile ilgili konularınızda gecikmeler olabilir. Seyahatlerinizde rötar olabilir.

11 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadelenden hiç vazgeçmiyorsun! Ay, saat 12:55'ten itibaren boşlukta hareket ediyor. Etrafındaki olaylar bin parçaya bölünmene sebep olsa da mücadelenden hiç vazgeçmiyorsun. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, özel bir günü unutman sevgilinle aranda sorun olabilir. Düşünmeden hareket ettiğin zamanlar yok değil. Gün içerisinde ilginç tanışmalara dâhil olabilirsin. Beslenme rutininde yapacağın değişiklik, daha iyi hissetmeni sağlayacak.

11 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak hoşgörülü ve iyimser olmaya meyillisiniz, etrafınıza ve kendinize her işin bir çözümü olduğu düşüncesini ve pozitiflik aşılayarak hareket edersiniz bu durum size de kendinizi iyi hissettirecektir. İlişkilerde güven sorunu veya yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz.

11 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Özgürleşmek için planlar yapabilir, seçtiğiniz bir konu üzerinde eğitim almaya başlayabilirsiniz. İnandığınız konuları paylaşmak için çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelebilir. İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için mücadele içinde olabilirsiniz.

11 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi bir konuda anlaşılmak istiyorsanız bunun için çaba göstermeyi göze almanız gerekebilir. Bugünlerde kendinizi cesaretsiz hissedebilirsiniz.

11 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

11 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bakış açınızı başkalarının işini kolaylaştırmak için değiştirmeyin. Fikirlerinizi başkaları kadar ifade etme hakkınız da var. Düşüncelerinizin arkasında büyük bir güç var, bu yüzden akıllıca kullanın.

11 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınız ve kazançlarla ilgili sürpriz gelişmelere açık bir gündesiniz.Fakat daha çok hayatın felsefi tarafıyla ilgilenmek istersiniz. Zira tüm gün Balık burcunda seyahat edecek yönetici gezegeniniz Ay, sizin yurt dışı bağlantılarınıza ve yeni öğretilere yelken açmanıza ışık tutacak. Hislerinize güvenin.

11 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

11 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çok mutlusunuz. İçiniz içinize sığmıyor. Konusu eskiye dayanan ama vadesi taze mutluluklar yaşayacaksınız. Günlük rutinlerinizde, geneltrafiğinizde zorlanıyor, sınav veriyor olabilirsiniz. Bu sürece vereceğiniz reaksiyonlar gelecekteki kazancınızı belirliyor olacak. Beklenmedik ufak tefek fırsatlar söz konusu olabilir.

11 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; sürekli karar değiştirip her fırsata atlamak isteyeceğin bir gündesin. Yeni bir proje veya görev seni heyecanlandırıp harekete geçmene neden olabilir ancak tam bilgi sahibi olmadan duygularınla karar alman sonradan hayal kırıklığına yol açabilir. Biraz daha sakin olmalısın.

11 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 02' 35" R
Ay
Koç
17° 56' 12" R
Merkür
Koç
20° 13' 51"
Venüs
Boğa
08° 08' 05"
Mars
Koç
04° 11' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 48"
Satürn
Balık
17° 04' 03"
Uranüs
Boğa
22° 40' 48"
Neptün
Balık
29° 04' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 51"
Lilith
Başak
23° 58' 48"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>