Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Aklın Çocuklarında Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün arkadaşlarınıza mektup yazıp e-posta göndermeye karar verebilirsiniz. Açık ve net yollarla iletişim kurma isteğinde olacaksınız. Yazmayı seviyorsunuz bu yüzden dostça notlar yazabilirsiniz. Ya da hızlı bir e-mail güncellemesi yapmanın tadını çıkarabilirsiniz. Düşüncelerin, anıların ve haberlerin havada uçuştuğu bir günün tadını çıkarın. Kişisel tarzınızı hissetmenize izin verin. Yazarken bir tatmin ve tamamlanma duygusu hissedeceksiniz.

Bazı yeni beceriler veya yetenekler kazanabilirsiniz. Evde hayata geçirmek istediğiniz bir proje merakınızı artırabilir. Belki de bilgisayarınız aracılığı ile evde bir şeyler yapıyor olacaksınız. Konuyu internette araştırmaya ve daha fazlasını öğrenmeye karar verebilirsiniz. Veya bir hobinizi geliştirmek üzerine pratik şeyler yapıyor olabilirsiniz. Etrafta dolaşmaktan ve işleri kendi hızınıza göre ele almaktan zevk alacaksınız.

Bugün telefonlarınız susmayacak. Arkadaşlarınız ve ailenizin sizinle paylaşmayı beklediği iyi haberleri ve ilginç bilgileri var bu yüzden onlarla telefonda uzun bir süre geçirmek isteyebilirsiniz. İlginizi çeken yeni çıkan kitaplar hakkında bir şeyler öğrenebilirsiniz. Yapılması gereken onlarcasizi bekliyor fakat bunları yaparken eğleneceksiniz de. Keyfini çıkarın!

Oyunun adı: aksiyon. Topu yuvarlaman için üstünde büyük baskı var. Bu baskılardan bazıları romantik cepheden geliyor olabilir; göz hapsinde olan bu kişi bir sonraki adımı senden bekliyor gibi duruyor. Masanda birçok proje var ve enerjini hangisine vermen gerektiği konusunda emin değilsin. Sadece tek birine konsantre olman gerekiyormuş gibi düşünme. Kilit nokta, hepsini dengelemek.Bugün spiritüel bir eğilim gösterebilirsiniz. Dindar biri olmasanız bile, hayatın anlamı üzerine kafa yorabilirsiniz. Hayatınızı doğru bir şekilde sürdürüp sürdürmediğinizi merak edebilirsiniz. Belki de şu sıralar yaşadığınız bir zorluk aklınızı karıştırıyor olabilir. Biraz rahatlamak için dua edebilir ya da meditasyon yapabilirsiniz. Bu sessiz anlarda önemli bir kavrayış yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başladığınız şeyi bitirmek zor olabilir. Aynı anda yüzlerce yöne çekilebilirsin. Gezegensel enerjiler iletişimi arttırıyor ve çok hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Olmakta olan tüm değişikliklere ayak uydurmaya çalışmaktan yorulmuş olabilirsiniz. Ara vermek ve kargaşadan kurtulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Öğle yemeği için dışarı çıkın ya da hava almak için bir yürüyüş yapın.

11 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar enerjiniz daha dağınık olabilir. Beklenmedik haberler, beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu saatten sonra ise kendi ihtiyaç ve isteklerinize odaklanacaksınız. Daha hassas ve alıngan olabilirsiniz. İyileşme, sağlıkla ilgili konular gündemde olabilir.

11 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamını şekillendirecek adımlarını, yeni keşiflerin tadını çıkararak gerçekleştirmek isteyeceksin. Evinle ilgili değişiklik yapmak isterken ahşap işlerine ilgin artabilir. Çocukların varsa, sağlıkları ile ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Tatlı yiyecekleri tercih edeceğin bir dönem olabilir.

11 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklaşa yürüttüğünüz işlerden ayrılma kararı almış olabilirsiniz. Şartlarınızı tekrar gözden geçirip sağlıklı karar vermelisiniz. Çalışma ortamında sinirli ve agresif olabilirsiniz. Kırıcı olmamak için yalnız çalışmayı tercih etmelisiniz. İlişkinizde gerçekleri göremiyor olabilirsiniz. Çok fazla ayrıntılara kapılmadan hislerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Eğer bir hatanız varsa bu durum mutlaka karşınıza gelecektir.

11 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz dönem içindesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde ilişkilerinizde daha uyumlu olabilirsiniz. Şanslı olduğunuz bir gündesiniz, iyi değerlendirmeye bakın. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Akışta kalın.

11 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkilili ilişkilerde huzuru ön planda tutmak isteyebilir, huzurun olmadığı yerden hemen uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz. Güveni ilişkinizin merkezi haline getirin.

11 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonra Ay burcunuza geçinceye kadar biraz daha sabırlı ve temkinli davranmaya gayret etmelisiniz. Ay burcunuza ilerlediğinde artık daha güçlü ve kendinizden emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların sizi anlamayacağını düşünerek hiçbir derdinizi anlatmıyorsunuz. Mutluluğunuzu da üzüntünüzü de kendi içinizde yaşıyorsunuz. Ancak unutmayın ki acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça çoğalır.

11 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor.Kişisel konularınızın ön planda olacağı bugün kendinizi hassas ve duygusal hissedebilirsiniz. Kişisel bakımınıza vakit ayırmak iyi gelecektir. Güneş'in Neptün ile kavuşumu iletişimsel problemlere dikkat çekiyor, kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olmalısınız.

11 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

11 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün "az, çoktur" felsefesini benimseyin. Hayatınızın belli alanlarında ne kadar sadeleşirseniz yeni ve heyecan verici şeylere de o kadar yer açmış olacağınızı unutmayın. İnsanlara hayır demekten korkmayın ve bunu yaptığınızda da kendinizi kötü hissetmeyin. Çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarına gösterdiğiniz duyarlılığı kendinize de gösterin.

11 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün partneriniz tarafından ciddi şekilde kırılabilirsiniz. Bu insan kırıcı sözler sarf edebilir. Kalbiniz boşsa karşı cinsten, size oldukça parlak görünen birisiyle tanışmanız ve ümit verici ilişkiler içine girmeniz, olasıdır. Aynı konu üzerinde çalıştığınız ve rekabet halinde olduğunuz kişi, farklı birtakım baskılar deneyebilir. Soğukkanlılığınızı bozmayın. Maddi anlamda bazı ilerlemeler kaydedecek, bir süre önce oluşan kayıplarınızı telafi edebileceksiniz. İhmal ettiğiniz doktor ziyaretini daha fazla ertelemeyin.

11 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 27' 16" R
Ay
Başak
17° 13' 28"
Merkür
Koç
17° 13' 33"
Venüs
Koç
18° 22' 26"
Mars
Balık
21° 48' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 20"
Satürn
Balık
15° 37' 09"
Uranüs
Boğa
21° 46' 20"
Neptün
Balık
28° 34' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 12"
Lilith
Başak
22° 12' 06"
True Node
Koç
15° 37' 30"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>