Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sempatik Olabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 30%
Sağlık 10%

Doyumsuz merakınızı gidermek için her zaman yeni şeyler öğrenmek istiyorsunuz. Ancak, bugün her şey size çok sıradan görünebilir. Öyleyse neden bir defalığına da olsa daha farklı bir şey yapmıyorsunuz, kendinize iyi bakmak gibi! Ne olur ne olmaz düşüncesiyle doktorunuza gidip muayene olmak isteyebilirsiniz. Bugün sakin olun. Herkes yılın her günü sizin kadar aktif olacak diye bir şey yok!

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Sabah kahvenizin etkisi geçmeye başladığında kafanız fikirlerle dolup taşabilir! Düşüncelerinizi yakalamaya ve onları unutmamaya çalışın. Bunları dizüstü bilgisayarınıza not edin veya taşınabilir bir kayıt cihazına kaydedin. Kariyerinizin geliştiği yenilikçi bir dönemine giriyorsunuz ve aklınıza gelen bu stratejileri görmezden gelmek istemezsiniz.

Biraz yazı yazmak belki teknik şeyler veya diğerodaklı alakalı projeler konusunda çaba sarfederken ustalık becerileriniz canlanabilir. Buhayatınızda size yeni bir aşama sunabilir çünkü yüksek rütbelerdeki insanların ilgisini çekebilirsiniz. Bunun tek dezavantajı: Yazdıklarınızı gözden geçirmek, düzenlemek tekrardan göz geçirmek ve tekrardan düzenleme ihtiyacı içinde kaybolmayın. Sadece bu biraz daha fazla zaman alabilir, eğer olmuyorsa yeniden yazabilirsiniz de.

Kafasına göre takılan biri olman ve bağımsız yapın bugün seni ekstra fıkır fıkır hissettirecek, o halde keşif ve genişleme için kendine fırsatlar ver. Oldukça cömert, özgür ve sevgi dolu hissediyorsun; öyleyse bu hisleri çevrendekilere de bulaştırmaya bak! Gülümsemenin bedeli paha biçilemez! Yüzünden onu hiç eksik etmediğine emin ol. Enerjini dışa vur ve etki alanını ne kadar genişletebileceğini gör.Bugün bütün gün çocukluk anıların üzerine düşüneceksin. Bu anılar senin küçük bir çocuk olarak yaşadığın eve kadar götürecek. Çok fazla anı su üstüne çıkacak. Muhtemelen bu durumu fırsata dönüştürüp üzerine yazmak isteyeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar arasında uzlaşmayı sağlamak için liderlik edebilirsin. Fakat insanlara nasıl davranmaları gerektiğini söylemen iyi sonuçlar doğurmayabilir. İnsanların çoğu bundan hoşlanmaz zaten. En güzeli, kendin düzgün davranarak onlara örnek olman. Tavırlarının seni başarıya ulaştırdığını gördüklerinde, diğerleri de senin izinden gidecektir.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal ihtiyaçlarınız, ilişkilerden beklentileriniz artabilir. Daha fazlasını isteyebilir, arayabilirsiniz. Bu ise elinizdekilerin kıymetini bilememeye neden olabilir. Saat 16.45'ten itibaren rahatlamaya odaklanabilir, akışa uyum sağlayabilirsiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah sporunu aksatmadan yerine getirmen güne zinde başlamanda etkili oluyor. Performansının ve veriminin eş zamanlı artığını hissediyorsun. Sevdiklerine karşı bugün daha sempatik olabilirsin. Yalnız bir Yengeç burcuysan yeni tanıştığın birinden sana karşı farklı duygular beslendiğini sezebilirsin. Böyle bir duruma hazır olmadığını hissediyorsun.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi yorgun ve gizli duyguların esiri olmuş hissedebilirsiniz. İş ortamınızda ya daarkadaşlarınızla nedenini bilmediğiniz anlamsız gerginlikler ortaya birden çıkabilir. Bazı sorumluluklar size daha fazla kalabilir. Hayatınızın en önemli kararlarını bugün vermek zorunda değilsiniz. Daha sakin kalmayı deneyin.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıp yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız içsel süreçler, ruhsal gelişiminizi destekleyebilir. Sabah saatlerinde aksilikler olabilir. Gün içinde eğitimler organize edebilirsiniz. İş hayatınızda yapacağınız konuşmalar olabilir. İşlerinizi gün içinde bitirmeye çalışmalısınız. Akşam saatlerinde kafa karışıklığı içinde olabilirsiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınız boyunca benimsediğiniz davranışlar ve kavramları bu dönemde sorgulayabilirsiniz. Genellikle hizmet odaklı birisiniz ve bugün bir yakınınıza yardım etmek isteyebilirsiniz. Fakat bu kişinin çok derinlere ittiği ve yalnızca kendi başına halledebileceği sorunları olabilir bu yüzden yardımınızı takdir etmeyen tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Daha sonra sorunun bu olmadığını anlayacaksınız.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatleri sosyal konularda, arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça aktif geçebilir, ancak paylaşımlarınızda kontrolünüz dışında olabilecek durumları göz ardı etmemelisiniz. Akşam üstünden itibaren ise daha sessiz sakin, kendi halinizde olmayı tercih edebilirsiniz ancak bastırılmış duyguların getirebileceği strese dikkat.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda herhangi biriyle ortaklık yapıyorsanız, onunla derhal görüşmelisiniz. Konuyla ilgili sizden habersiz değişiklik yapılmış olabilir, bunun hakkında bilgi almalısınız.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde sosyal ilişkileriniz ön planda olacaktır.Arkadaşlarınıza manevi destekte bulunabilir, veya arkadaşlarınızdan manevi destek görebilirsiniz. Ay'ın İkizler burcuna giriş yapacağı 16:45 itibariyle kendinizi daha içe dönük hissedebilirsiniz. Önümüzdeki birkaç günü spiritüel çalışmalar yapmak için değerlendirebilirsiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı nedenlerden dolayı kendinizi yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyorsunuz. Mevcut mali durumunuzdan memnun değilsiniz, bu yüzden çalışmaya devam etmelisiniz. Size çocukluğunuzdaki mutlu günleri hatırlatacak bir şeyler yapın. 

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabah saatlerinde başlattığınız güçlü aktivite çalışmalarınız, öğleden sonra, finans konularında odaklaşacaktır. Parasal konularla ilgili sorunların kafanıza takılması, içsel bir enerji düşüşüne sebep olabilir. Bugün partnerinizin sizi yönlendirme konusunda, istemediğiniz baskılarından sıkılabilirsiniz. Kendinizi koruyabilirsiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 12' 54" R
Ay
Boğa
20° 43' 43" R
Merkür
Koç
22° 04' 60"
Venüs
Boğa
10° 53' 49"
Mars
Koç
05° 54' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 27"
Satürn
Balık
17° 14' 51"
Uranüs
Boğa
22° 48' 36"
Neptün
Balık
29° 08' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 11"
Lilith
Başak
24° 13' 44"
True Node
Koç
15° 20' 23"
Son Güncelleme : 08/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>