Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Rutin kontrollerini aksatmamanda fayda var! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 80%

Biraz kafanız karışmış olabilir. Bu durumda derin bir nefes alın ve yavaşlayın. Çılgına dönmeniz size hiçbir şey kazandırmaz. Kalbiniz ve aklınız her yönde çalışıyor, bu yüzden sakinleşmek için elinizden geleni yapın. Özel bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünmeyin. İşleri zorlaştırmak sadece sizi sinirlenmenize ve zamanınızın boşa gitmesini sağlar.

Bugün oldukça olağan bir gün olacak. Düzeni kaçmış bazı şeyleri aniden toparlama hissiyle karşı karşıya kalabilirsiniz, bu durumlar işinizdeki bir görevinizle ya da ev hayatınızı ilgilendiren bir mevzu hakkında olabilir. İşler bitene kadar dinlenmeyeceksiniz, başkaları ne kadar dil dökerse döksün ne kadar sizi ikna etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, dikkatinizi dağıtlamalarına izin vermeyeceksiniz. Sizin için önemli olan tek şey, çözmeye karar verdiğiniz sorun olacak.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Gülüşünü dünyanın dört bir yanına göster; karşılaştığın her bir duruma eğlence aşıla. Havada aktivasyon enerjisi var ve bu enerjiyi yaşadıklarına tat katmak için kullanabilirsin. Problemlerini çözmek için ciddi bir tavır takınmak zorundaymış gibi hissetme. Hatta tersine, eğer eğlence dolu bir tutum sergilersen çok daha fazla şey başarabilirsin.Bugün bu kadar enerjik olacağınızı kim tahmin edebilirdi? Bir süredir el atmak istediniz ilginç bir şey varsa bugün ideal bir gün olabilir. Bu durumun etkisiyle hırslarınız ve ilgi alanlarınız perçinlenebilir ve başaramayacağınız bir şey yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Haksız da değilsiniz! Sizi ne çekiyorsa içine dalıp bugünü mümkün olduğunca iyi değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu dönem, kelimenin tam anlamıyla "kendinize bakma" dönemi. Abartılı şeylerle kendinizi şımartmak anlamına gelmiyor elbette bu, tam aksine. Bugün giyim kuşamınıza biraz daha özen gösterin. Olmanız gerektiği kadar iyi görünmediğinizi söyleyen iç sesinizi susturun.İyi görünüyorsunuz. Bugün bakım yaparsanız daha da iyi görüneceksiniz.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 07:45 itibariyle Ay, boşluktaki hareketine son vererek Koç burcuna geçiyor. Kariyer odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Ay'ın oluşturduğu sert etkiler nedeniyle yöneticiniz bilerek veya bilmeyerek canınızı sıkabilir. Ay ve Mars arasındaki karşıtlık ise aile vehayatınız aranızdaki seçimlerden dolayı ailenizden tepkiler almanıza neden olabilir.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutin kontrollerini aksatmamanda fayda var! İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan ilişkine daha mantıklı yaklaşımlarda bulunmayı seçebilirsin. Sevgilinin attığı her adıma müdahale etmeye eğilimin artarken; bunu sanki patronmuş gibi değil de, daha kibar bir şekilde yapmaya çalışmalısın. Kronik rahatsızlıkları olan bir Yengeç burcuysan, rutin kontrollerini aksatmamanda fayda var.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe dair sorunları artık daha fazla üzerinizde taşımayın ve bunu ruhsal bir sorun haline getirmeyin. Karşınıza çözüm yolları çıkacaktır. Bunları kullanmayı deneyin.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hem evde hem de sorumluluk getiren konularda daha aktif olabilirsiniz. Ailevi işler ve evlilikte sakin olmaya gayret etmelisiniz.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çözümleyemeyeceğiniz konularda endişe etmeyi bırakacak, işinizde sadece yapabilirliklerinize odaklanacaksınız. Bu da size hem rahatlama hem de başarı getirecek.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışında hayattan daha fazla keyif alacağınız bir gün olabilir. Seyahat ve gezi programları gündeme gelebilir. Yeni insanlar tanıyıp yeni yerler görmek isteyebilirsiniz.

12 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elbette, para dünyanın merkezinde olabilir, ancak kendi dünyanızın etrafında bu kadar dolaşmasına izin vermemelisiniz. Paraya çok fazla odaklanarak hiçbir şey elde edemezsiniz.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde tuttuğunuzu koparan mücadeleci bir tavır sergilersiniz. Bu tarz kadınlarla görüşmeler yapabilirsiniz.Annenizle sert tartışmalardan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Sohbetler aniden öfke patlamasına dönüşebilir. Ama bir o kadar da çabuk sakinleşilir. İlk baştan gemileri yakmamak da fayda var. Sakinlik her sorunu kökten halleder.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddiyata dikkatinizin çekildiği, çok fazla kazanç elde etmek istediğiniz bir dönemdesiniz. Hayat da bu isteklerinize cevap verecektir ancak tek bir şartı var; olumlu düşünmeniz. Eğer negatif enerjiler gönderirseniz gökyüzündeki üçgen açılar size negatif sunumlar yapacaktır. Bazı küslükler son bulacak, iletişimle ilgili sorunlarınız sonlanacaktır.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün alacağınız bir haber çok hoşunuza gidecek. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla karşılaşacak ve birlikte hoş vakit geçireceksiniz. Sevdiğinizle ilgili düşünceleriniz biraz karamsar olabilir.

12 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 54' 55" R
Ay
Koç
15° 59' 47" R
Merkür
Koç
20° 07' 51"
Venüs
Boğa
07° 58' 20"
Mars
Koç
04° 04' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 56"
Satürn
Balık
17° 03' 24"
Uranüs
Boğa
22° 40' 21"
Neptün
Balık
29° 04' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 25"
Lilith
Başak
23° 57' 56"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>