Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sosyalleşmek İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Tutkularınız çok güçlü olabilir. Biriyle romantik bir şekilde ilgileniyorsanız, bu kişiyi daha açık bir şekilde takip etmeye karar verebilirsiniz. Bu kişiyi bir yerlere davet etme cesaretine sahip olacaksınız. Bir süredir bir ilişki içerisindeyseniz, bu ilişkiye yeni tatlar eklemeye karar verebilirsiniz. Sevgilinize özel bir hediye alın ya da samimi bir restoranda romantik bir yemeği yiyin.

Özgürlüğünüz, başka bir bireyin özgürlüğünü ihlal ettiğinde sona erer. Özgürlük sınırının çizilmesi tam olarak eğlenceli değildir, ancak her sosyal ve kariyer çabasında öğrenmeniz gereken bir şeydir. Geçmişte, işbirliği yapma veya uzlaşma sağlama yeteneğinden yoksun kaldınız. Bugün, özgünlüğünüzü ve yaratıcılığınızı diğer insanlara zarar vermeden gerçek dünyaya entegre etmenin daha iyi bir yolunu düşünebilirsiniz.

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Birine bakıcılık yapabilirsin. Arkadaşına büyük ağabeyi oynayabilirsin. Dostun ailesi veya sevgilisiyle sorunlar yaşıyor olabilir. Durum onu soyutlanmış hissettiyor gibi görünüyor. Onu elinden tutup yemeğe çıkarmalısın. Açılması ve konuşması için onu cesaretlendir. Kafasını boşaltıp modunu yenilemesi için ona yardım eli uzat.İnsanlar sana karşı koyuyormuş gibi hissedebilirsin. Onların, senin seçtiğin yönde ilerlemeyi kabul etmesini istiyorsun, hem de hiç şüpheye düşmeden! Peki niyetlerinin neler olduğunu tam olarak açıklamaya yeltendin mi? Belki de bunları açıklamanın planlarını bozabileceğini düşünüyorsundur. Fakat gerçekte bu sadece onları daha inandırıcı kılacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün spiritüel bir eğilim gösterebilirsiniz. Dindar biri olmasanız bile, hayatın anlamı üzerine kafa yorabilirsiniz. Hayatınızı doğru bir şekilde sürdürüp sürdürmediğinizi merak edebilirsiniz. Belki de şu sıralar yaşadığınız bir zorluk aklınızı karıştırıyor olabilir. Biraz rahatlamak için dua edebilir ya da meditasyon yapabilirsiniz. Bu sessiz anlarda önemli bir kavrayış yaşayabilirsiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınızdaki, hayatınızdaki kişilerin enerjisinden daha hızlı etkilenebilirsiniz. Negatif enerjiye dikkat etmeli, kendi enerji alanınızı korumalısınız. Kaygı, gerilim, alınganlık ve stresten kaçınmalı, günü daha çok hareket halinde geçirmelisiniz. Geçmiş anılar, geçmiş deneyimlerin etkisi gündeme gelebilir.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için çok değerli olan bir eşyanı yeniden bulmak mutlu hissettirecek. Estetik, operasyon gibi konulara karşı sıcak bir araştırma gerçekleştirebilirsin. Akşam arkadaşlarınla organize ettiğin planın iptal edilmesi, dışarı çıkma isteğine engel olmayacak; eski bir arkadaşına kahve içek üzere davette bulunabilirsin.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla yeni aktivitelerde bulunabilirsiniz. Bu organizasyonlarda yeni biriyle tanışabilirsiniz. Fırsatı değerlendirmek sizin elinizde olacaktır. Duygusal yoğunluğunuz, ağlamaklı duruşunuz çevrenizdekiler tarafından kolayca fark ediliyor olabilir. Sizi üzgün görmek istemeyen ailenize karşı açık olmalısınız.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken sizi her zamankinden daha hassas ve dalgalı kılmakta. Şahsi konular ve karşılıklı durumlar öne çıkmakta.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda da yine konunun uzmanından ya da dostlarınızdan yardım alarak ilerleyebilirsiniz. Aşk konusunda kendinizi verimli bir şekilde gösterebileceksiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar aklınız o kadar karışık ki ne yaptığınızın farkında bile değilsiniz. Bu yüzden çevrenizdekilere karşı en basit sorumluluklarınızı bile yerine getiremiyorsunuz. Silkenme vaktiniz geldi.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzda seyahat etmeye devam edecek.Bugünü kendinizle ilgilenerek, sevdiklerinize ve yakınlarınıza duygusal destekte bulunarak değerlendirebilirsiniz. İlişkilerinizde güç savaşlarına girmemeye özen gösterin. Kişisel bakım işleriniz için destekleyici bir gün olacaktır.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile konuşurken daha açık ve dürüst olmaya çalışın. Normalde işinize geç kalan biriyseniz bugün daha erkenci olmaya özen gösterin, çünkü patronunuzun gözetimi altındasınız. Duygularınızı kontrol etmeyi öğrendiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevdiğiniz insanla birlikte derin duygular yaşayacak ve ona üstün yeteneklerinizi göstermek isteyeceksiniz. Bazı fikir ayrılıklarından doğan tartışmalara girmeniz de mümkün. Sevginizi ona belli etmekten kaçınmayın. İş yerinizde gerçekleşecek bazı değişikliklere ayak uydurmaya çalışın. Bu konuda sizden daha tecrübeliarkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Enerjiniz iyi çalışıyor ve işlerinizi zamanında bitecek. Yatırımlarınızı tekrar gözden geçirmenizde fayda var.

12 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 08"
Ay
Akrep
25° 19' 17"
Merkür
Koç
26° 29' 08"
Venüs
Balık
21° 41' 59"
Mars
Balık
05° 01' 38"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 37"
Satürn
Balık
13° 18' 36"
Uranüs
Boğa
20° 39' 55"
Neptün
Balık
27° 48' 41"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 52"
Lilith
Başak
19° 48' 17"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>