Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sessiz Kalmayı Tercih Ediyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, aklınızın öncelikle romantizmde olması muhtemel. Evliyseniz, eşinize daha yakın olacaksınız. Eğer evli değil ama bir ilişkiniz varsa, ilişki bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa, yeni ve heyecan verici biriyle tanışmanız mümkün. Sıcak bir beraberlik ve samimiyet duygusu kalbinizde baskın gelen hisler. Uyarı: partnerinizi olduğu gibi görün ve kabul edin!

Bu gün sizin için biçilmiş bir kaftan. Zaten doğal olarak sezgiselsiniz ve bugün de algılarınız çok keskin. Sonuç olarak, insanlar sizden gün boyunca yardım ve tavsiye almak için gelecekler. Bu ilk başta gurur verici olabilir, ancak gün geçtikçe can sıkıcı olmaya başlar. Onları bir şekilde atlatın (nazik bir şekilde, elbette), böylece yeteneklerinizi kendi kazancınız için de kullanabilirsiniz. İşinize odaklandığınız zaman, fikirleriniz yaratıcı ve harika yeni yollarla kesişecek. Parlak fikirlerin hiçbirini unutmak istemiyorsunuz, o yüzden not alın!

Bugün için bir beklentiniz olmasa iyi olur çünkü bazı sürprizler yaşayacaksınız gibi görünüyor. Sıkıca elinizde tuttuğunuz yapmanız gerekenler listenizi kararlılıkla düzenleyebilirsiniz. Fakat gün ortasında bazı haberler veya sürprizlerin ortaya çıkması rota değiştirmenize sebep olacak. Bugün beklemediğiniz bir şekilde de olsa verimli olmayı bir kenara bırakacaksınız.

Denge sağlamak konusunda bugün büyük zorluklar yaşayabilirsin. Günün enerjisine büyük miktarda bir baskı binecek. Kendini iki zıt ve kuvvetli kamplaşmanın ortasında bulabilirsin. Önemli olan bu gerilimi ilerleme kaydedebilmek adına bir ilham kaynağı olarak görebilmendir. Önemli meseleler yüzeye çıkmak zorunda kalacak ve bunlara kafa yoracaksın.Hassasiyetiniz yeni sınırlara ulaşabilir. Bir Yay burcu olarak, işleri derinden hissetmek için doğanızın bir parçası. Bugünün yapacağı açıların da etkisiyle, işler bunaltıcı bir noktaya gelebilir. Eğer en ufak bir şey, sizi duygusallaştırıyorsa, kendiniz için çok zor olmayın. Yarın daha kolay olacak şekilde kendinizi kontrol etmeye ve bugünü atlatmaya çalışın

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bütün gün çocukluk anıların üzerine düşüneceksin. Bu anılar senin küçük bir çocuk olarak yaşadığın eve kadar götürecek. Çok fazla anı su üstüne çıkacak. Muhtemelen bu durumu fırsata dönüştürüp üzerine yazmak isteyeceksin.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akışa göre hareket edebilir, şartları daha kabullenici bir enerjide olabilirsiniz. İç dünyanızda yaşamı, kişileri veya geleceği sorgulama hali çalışabilir. İçe çekilmek isteyebilirsiniz.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerginliklerden uzak durmak isteyeceğin bir güne uyanıyorsun. İş yerinde arkadaşların arasında görev dağılımı ile ilgili tartışma çıkabilir. Sessiz kalmayı tercih ediyorsun. Ağırbaşlı bir yapıda olman üstlerinin hoşuna gidiyor. Çeşitli kas ağrıları yaşan bir Yengeç burcuysan her zaman yaptığın spora bir süre ara verebilirsin.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kırgın hissediyor olabilirsiniz, ama hatayı bulmak için kendinizde sorgulamayı unutmamalısınız. Kariyer hayatınız da ki sorumluluklar, ilişkinizde ki üzerinize eşit dağılmayan görevler sizlerin daha fazla yorulmasına sebep oluyor. Yorgunluğunuzu paylaşarak atmayı denemelisiniz. Bütün sorumluluklar sizin değil, herkesin kendi sorularının cevaplarını aramasına müsaade etmelisin.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış konularla ilgili olarak kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Kabullenme içine girmeniz sizin için daha iyi olabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. İlerleyen saatler iletişim açısından çok daha yoğun geçebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Gün içinde akışta kalmaya çalışın.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bir arkadaşınızdan gelen beklenmedik bir davetle arabaya atlayıp kısa bir yolculuğa çıkabilir, bu kişiyle buluşabilir ya da onu ziyarete gidebilirsiniz. Onunla ve diğer arkadaşlarınızla yapacağınız sohbetler ilginç ve aydınlatıcı olabileceği gibi sizin bir yanınızı kalıcı olarak olumlu yönde değiştirebilir. Muhtemelen hayırseverlikle ilişkili olacak yeni ilgi alanları edinebilirsiniz. Yoğun ama bir o kadar da tatmin edici bir gün sizi bekliyor.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler burcunda ilerlemeyi sürdüren Ay hayatın kontrolünüz dışı gidişatına dikkat çekerken Mars Plüton açısı ilişkilerin baskısını hissettirebilir. Karşı tarafa sabrınızı korumaya çalışırken içinizdeki ateşi de kontrol etmelisiniz.

13 Ağustos 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkasının kötü ruh halinin bugün içinizdeki güneşe gölge düşürmesine izin veremezsiniz. Kendinizi negatif enerjilerden korumalısınız, gerekirse moralinizi bozan insanlardan uzaklaşın.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati bilinçaltınızı ve psikolojinizi ön plana taşıyor.Sıra dışı rüyalar görebilir, gördüğünüz rüyalarınızdan etkilenebilirsiniz. Mars ile Plüton arasındaki sert etkileşim ikili ilişkilerinizde gerginlikler yaşamanıza sebep olabilir. Kariyer hayatınızda üstlerinizle yaşanabilecek gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişiye, duygularınızı açmak için müthiş bir gün. İş yerinizdeki kaostan beslenen insanların aksine sakinliğinizi koruyun. Yaşadığınız olayları, içinizde gizlemek yerine güvendiğiniz bir arkadaşınızla paylaşın.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün geçmiş bilgilerinizden yararlanmak konusunda, oldukça hüner sahibisiniz. Söz sahibi olacağınız konularda, kişisel bilgilerinizden yola çıkarak, olayları kısa sürede çözüme ulaştıracaksınız. İyi bir organizasyon yeteneğiniz sayesinde, bir çok fırsatları kısa sürede görebileceksiniz. Bugün duygusallıktan uzaksınız.

13 Ağustos 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 45' 33" R
Ay
Boğa
28° 48' 30" R
Merkür
Koç
22° 35' 29"
Venüs
Boğa
11° 35' 22"
Mars
Koç
06° 20' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 24"
Satürn
Balık
17° 17' 30"
Uranüs
Boğa
22° 50' 33"
Neptün
Balık
29° 09' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 60"
Lilith
Başak
24° 17' 28"
True Node
Koç
15° 18' 05"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>