Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsin! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

İnanılmaz ruhani becerileriniz ile gerçeğin belirsiz olduğu meselelere ışık tutabilirsiniz. Muhteşem duyarlılığınızı, maddenin kalbine inmek ve gerçek çekirdeği ortaya çıkarmak için kullanabilirsiniz. Bu tür davranışların muhtemelen insanlarla olan konuşma ve tartışmalarla geleceğini unutmayın, ki bunun olacağından neredeyse emin olabilirsiniz. Bunun sizi aldatmasına izin vermeyin. En önemli şey, gerçeğin ortaya çıkacak olmasıdır

Bugün, gerçekten yapmak istediğiniz tek şeyin gevşemek ve temel olarak hiçbir şey yapmamak olduğu bir gün olsa da, yapabilecek gibi hissetmeyebilirsiniz. İçinizden bir ses çalışmanızı söylüyor. Dolabınızı temizleme, evinizin etrafındaki peyzajı yeniden yapma veya pencerelerinizi silme isteği duyabilirsiniz. Bu görevleri bir kenara koyun. Kendinizi el emeğine zorlamak, bugün gibi bir günde devam etmenin yolu değildir. Eğer bu enerjiyi bir şeye aktaracaksanız, eğlenceye aktarın. Bunu hakediyorsunuz.

Şu an hayatınızdaki her alan gayet yolunda gidiyor. Her türden kişisel ilişkileriniz, özellikle aşk hayatınızla ilgili olanlar gittikçe daha yakın ve ileriye yönelik hale gelirken, iş, finans ve ortaklıklarınız da başarıyla sonuçlanacak gibi görünüyor. Bir şekilde, yeni girişimler ya da belki yeni çalışmalarla ufkunuz genişletmeyi düşünebilirsiniz. Çekingen davranmayın, yapabilirsiniz!

Güçlü kişiler tarafından itip kakılabilirsin. Sıradışı bir doğası olan bir patronun olabilir. Biraz talepkar davranıyor gibi görünüyor. Ya da aniden ilgi bekleyen müşteriler karşına çıkabilir. Telefonun hiç susmaz ve toplantıdan toplantıya sürüklenirsen şaşırma. Sabırlı ol. Odaklan ve panik yapma!Bugün her taraftan sosyal davetler alıyor olabilirsiniz! Bu tekliflerin hepsini kabul etmeniz mümkün olmayabilir. Arkadaşlar sizi gidecekleri bir partiye davet edebilir. Aile üyeleri de sizinle vakit geçirmek isteyebilir. Bugün biraz sosyalliğe yer açın ancak herkesi memnun etmeniz gerekiyor gibi de hissetmeyin. Biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız varsa, bu vakti kendinize yaratmak hakkınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bu kadar enerjik olacağınızı kim tahmin edebilirdi? Bir süredir el atmak istediniz ilginç bir şey varsa bugün ideal bir gün olabilir. Bu durumun etkisiyle hırslarınız ve ilgi alanlarınız perçinlenebilir ve başaramayacağınız bir şey yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Haksız da değilsiniz! Sizi ne çekiyorsa içine dalıp bugünü mümkün olduğunca iyi değerlendirin.

13 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Koç burcunda hareket ediyor. Gelecekle ilgili planlarınızın gündemde olacağı bir gündesiniz. Ay-Satürn sert açısı nedeniyle, evlilik ve ilişki hayatınızda gergin bir öğlen geçirebilirsiniz. İki tarafında alttan almaması sorun yaratabilir. Güneş-Jüpiter pozitif etkileşimi sayesinde ise ailecek sevineceğiniz güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gayrimenkul yatırımı için düşünceleriniz varsa bugün fırsatlar çıkabilir.

13 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsin! Bugün saat 23:12'de ateş burcunda Dolunay gerçekleşecek. Hayatındaki olayların, yaptığın şeylerin bir anda bambaşka bir noktaya gelmesi umutla dolmana neden oluyor. Üzerindeki rehaveti atmış gibi hissediyorsun. Sonunda birçok şey düzene giriyor bugün. Artık, daha fazla kendine odaklanıp, yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsin. Gözünü karartıp, bir türlü sana güven vermeyen insanları da bir hışımla hayatından uğurlayabilirsin.

13 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde sonuç odaklı olmayı denemelisiniz. Alacağınız kararlarla karşı tarafa net bilgiler vermeniz gerekmektedir.

13 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dolunay temaları stres getiriyor. Hafta sonu olmasına karşın bugün sorumluluklarınız daha fazla olabilir. Aynı zamanda ailenize yönelik gelişmeler de mümkün.

13 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda icraat ve kabiliyetlerinizin arttığı bir gündesiniz. Kendinizi başarılı ve güçlü hissetmekle beraber aşk hayatınızda bir miktar yalnız hissedebilirsiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha esnek olması için katı olan birine bir şeyler öğretmeye çalışabilirsiniz. Ancak inatçı bir arkadaş, aile üyesi veyaarkadaşı pek esneklik gösterecek gibi değil. Onların başarısızlığı sizin suçunuz değil.

13 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde yaşayacağınız Dolunay, yaşamın çıtasını ne tarafa doğrulttuğunuzu size gösterecek.Artık herkesi korumaya çalışmaktansa, kendi bireyselliğinizi toplum önünde nasıl ifade edeceğinize bugün karar verirsiniz. Birden bire çıkan pek çok alternatif hayat yönünüzü değiştirebilir.

13 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

13 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda şansınızın açılması, duygusal anlamda sizi rahatlatacak. Ufak tefek de olsa açılan kapılar, yapılan ödemeler yüzünüzü güldürecek. Uzun süredir yerleşik olduğunuz düzenden yeni bir düzene geçebilirsiniz. Geleceğiniz sürprizlerle dolu. Hayalini bile kuramayacağınız olaylara gebe.

13 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; dolunay yaşamındaki birçok konunun açıklığa kavuşmasını sağlayabilir. Bugünlerde daha cesur kararlar alabilir, yakınlarının karşı çıkmasına rağmen girişimlerde bulunabilirsin. Kariyerle ilgili sonlanmalar söz konusu olsa bile hemen arkasından yeni başlangıçlar gelebilir.

13 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 15' 54" R
Ay
Koç
21° 18' 26" R
Merkür
Koç
20° 24' 25"
Venüs
Boğa
08° 25' 01"
Mars
Koç
04° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 02"
Satürn
Balık
17° 05' 10"
Uranüs
Boğa
22° 41' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 37"
Lilith
Başak
24° 00' 20"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>