Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yüzleşme Vakti Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 40%

Geçmişte yaşadığınız bir soruna yaratıcı bir çözüm uygulayabilirsiniz. Belki işle ilgili bir konuya yeni bir bakış açısı getirebilirsiniz ya da romantik bir ilişkinizde yeni bir yaklaşım deneyebilirsiniz. Aklınız yeni stratejilerle dolup taşacak. İyimser ve yenilikçi ruhunuzun size ilham vermesine izin verin. Geçmişte sizi üzen bir durumu şu an düzeltebilirsiniz.

Son zamanlarda kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olabilecek şeyler öğrendiniz. Mevcut işyerinizde kullanmak için bazı yeni stratejiler geliştirmiş olabilirsiniz veyaarkadaşlarınızdan fayda sağlayabilecek yeni bilgisayar becerileri edinmiş olabilirsiniz. Bugün bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz ancak sabırlı olun. Duygusal enerji şu anda insanları rahatsız ediyor olabilir, bu yüzden beklemek isteyebilirsiniz!

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Göksel açılar hayatında yeni bir periyodun başlamakta olduğunu işaret ediyor. Mod ise şu ankinden çok daha hafif olacak. Periyodun odak nokrası insanlarla iletişimi dengelemek ve aynı zamanda belli bir mesafeyi korumak. Yine de, geçmişten bazı olaylar karşına çıkarsa bunları görmezden gelmen pek mümkün olmayacaktır.Artık kuralları bilgelikle uygulayıp mesleki alanda ipi göğüslediğine göre kendine bir süre farklılıklar yapmak için izin verebilirsin. Bilinmeyen seni çağırıyor, keşfe başlama zamanı. Yaratıcı olduğun sürece sadece tek başına bir şeyler başarmakla kalmaz; aynı zamanda yaratıcı sürecin devamı için malzeme toplarsın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar sana karşı koyuyormuş gibi hissedebilirsin. Onların, senin seçtiğin yönde ilerlemeyi kabul etmesini istiyorsun, hem de hiç şüpheye düşmeden! Peki niyetlerinin neler olduğunu tam olarak açıklamaya yeltendin mi? Belki de bunları açıklamanın planlarını bozabileceğini düşünüyorsundur. Fakat gerçekte bu sadece onları daha inandırıcı kılacaktır.

13 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatleri boyunca geçmiş deneyimler, geçmişten gelen bilgi birikimi ve nostalji öne çıkabilir. Hayatınızdaki kişilerin yaşamlarıyla ilgili durumlar ilişkinizi ve sizin gündeminizi etkileyebilir. Bazı kişilere dair güven sorgulaması yapabilirsiniz. Geçmişten bir dönüş alabilirsiniz. Akşam saatleriyle özgüven artıyor.

13 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafandaki kişilere karşı duygusal olarak biriktirdiklerini, uzun zamandır konuşmak isteyip geri durduğun konuları, bir cesaretle masaya yatıracaksın. Sağlığına karşı daha titiz davrandığın bir günden geçerken yemek listeni sebze ağırlıklı olmak üzere yeniden düzenliyorsun. Bilgisayarın aniden bozulabilir, dosyalarını her ihtimale karşı yedeklemelisin.

13 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kimlik kargaşası içerisinde olabileceğiniz bir gün. Depresyon ve duygusal sıkışmışlık oldukça motivasyonunuzu düşürüyor olabilir. Yakın dostlarınızla sohbet etmek size iyi gelecektir. Yuva özlemi duyuyor olabilirsiniz. Aileniz, aile kurmak istedikleriniz, geçmiş hatalarınız hepsi gün yüzüne çıkmak istese de siz geçmişi bir kenara bırakarak yeni bir başlangıç yapabilecek gücü kazanmaya odaklanmalısınız.

13 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün şahsi konularda ve ilişkilerinizde daha gerçekçi ve kontrollü olmak gerekebilir. Gereksiz yere kendinizi de hırpalamamalısınız.

13 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi çok fazla duygusal hissetmeyebilirsiniz bu durum da partnerinizi incitebilir. İş konusunda üstlerinizle çatışma içerisinde olmamaktan emin olmaya çalışın.

13 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçtiğiniz yerlerde adeta kasırga hissi uyandırıyorsunuz. Arkanıza dönüp ne hasarlar yarattığınıza bakmalısınız. Bunları tamir etmek için çabalamanız gerekecektir.

13 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahati hassaslaşmanıza sebep olabilir.Dış görünüşünüzle ve kişisel bakımınızla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Şiron arasındaki destekleyici açı finansal konular için destek sunuyor. Birlikte çalıştığınız kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk konusunda ya da sevdiklerinizle olan ilişkilerde ani iniş çıkışlar ve beklenmedik durumlara karşı gardınızı almanız gereken bir günde olabilirsiniz. Karşılıklı egolar sürpriz tartışmaları beraberinde getirebilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gerçek aşka olan inancınızı kaybetmeye başlamışken, karşınıza büyüleyici bir insan çıktı. İş yerinizdeki meslektaşlarınız ile daha fazla vakit geçiremeye çalışın. Stres seviyenizi azaltın ve rahatlamaya çalışın.

13 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yolunda gitmeyen ilişkinize bir hareketlilik getirmeniz gerekiyor. Sizin ilişkinizden memnun olmanıza karşın, partneriniz monotonluktan biraz dertli gibi. Bugünlerde ufak tefek tartışmalar ciddi hesaplaşmaların başlangıcı olabilir. Unutkanlıktan dolayıyerinde başınız ağrıyabilir. Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor. Yine bu aralar bazı sebepsiz sıkıntı ve bunalımlara da açıksınız. Bir satın alma işinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır.

13 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 39' 56" R
Ay
Akrep
08° 53' 39" R
Merkür
Koç
16° 02' 18"
Venüs
Koç
23° 41' 60"
Mars
Balık
25° 09' 07"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 55"
Satürn
Balık
16° 02' 06"
Uranüs
Boğa
22° 00' 43"
Neptün
Balık
28° 43' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
20° 19' 14"
Lilith
Başak
22° 40' 50"
True Node
Koç
15° 37' 41"
Son Güncelleme : 24/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>