Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var. Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanıza neden oluyor.

Gerçekten uzun zamandır sürekli büyük işlerin üstesinden geliyorsunuz. Sınavı hep başarıyla atlatmanıza rağmen, yeterince takdir edilmediğinizi düşünüyorsunuz. Duygusal öngörüler yanıltıcı olabilir.

Biraz daha önünüzü görmek ve biraz daha uzun vadeli plan yapmak istiyorsunuz. Bunu yapabilecek standardınızın olmasına rağmen, başaramamanız plansızlığınızın göstergesi olabilir.

Şansınızı iyi kullanıp kullanamamak sadece size bağlı. Dış telkinler şans konularında pek anlamlı olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyi apaçık yaşamak bazı sıkıntılar çekmenize neden olabiliyor. Çevrenizde sizinle aynı değerleri paylaşmayan kişiler de var. Çok yakın dostlarınızın bu konudaki uyarılarına kulak vermelisiniz. Çok göz önünde yaşasanız da arzularınız ve beklentileriniz sadece size özel kalmalı. Bunun sırrı da benzer ilgileri olan insanlarla dostluk kurmak ve özel yaşamınızı sizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak.

19 Temmuz 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:19 Ay-Satürn görünümü, yuvamızda uzlaşıya, nezakete verdiğimiz önemin işaretçisidir. Fakat eşimiz veya birileri baskın olmaya çalışırsa, bu canımızı sıkabilir. Saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğimizi garanti altına almak amaçlı düşünmemizi sağlıyor. Aile hayatında uyum ve paylaşımın, çıkarsız bir arada yaşamanın, bir yuvanın sıcaklığını hissetmenin önemini vurguluyor. Saat 09:56 Ay-Mars görünümü, zorlukların üstesinden gelmek ve işlerinizi kolayca halletme isteğinizi işaret ediyor. Ancak bilinçli davranmamızda, kendimizi yormamamızda yarar var. Saat 19:04 Mars-Kuzey düğüm karşıtlığı, gerileyen Mars nedeniyle kredi çekmek, borçlanmak, borç vermek, birilerine güvenerek eylemde bulunmakta zorlanmaya neden olabilir. Bütçenizi aşmayınız. Ani kararlar vermeyiniz. Bu aralar parasal meselelerde aklımız başımızda olsun.

19 Temmuz 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma temponun yükselmesiyle birlikte beklentilerin üzerine konuşmalar yapabilirsin.

19 Temmuz 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerle ilgili kaygılı bir ruh hali ve takıntılı düşünceler arasında gelip gidebilir ve ilişkinizin sizleri tam olarak mutlu etmediği duygusuna kapılabilirsiniz. Şu an için partnerinize karşı bu halinizi yansıtmamak her ikiniz için de doğru ve yerinde bir karar olacaktır.

19 Temmuz 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizle ilgili konularda sorumluluğunuzun arttığını hissedebilirsiniz. Yapmış olduğunuz çalışmalarınızda göstermiş olduğunuz çabanın mükâfatını alabilirsiniz. Mesleğiniz ve kazanımlarımız sizin için ön planda olacaktır. Mesleki motivasyonunuz artıyor. Otorite figürlerine karşı esnek olmanızda fayda var. Ailenizle ilgilenmeniz gerekebilir.

19 Temmuz 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev ve aileyle ilgili artan sorumluluklar söz konuzu olabilir. Ailenizle, anneniz ve babanızla ilgilenmeniz gerekebilir. Duygularınızı evinizde ve ailenizle paylaşmak isteyebilir, adil bir tutum içinde olabilirsiniz.

19 Temmuz 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşılaşacağınız bazı olaylar harekete geçirici olabilir. Biraz canınız sıkılsa bile bunu belli etmeyecek ve dikkatinizi işlerinize yönelteceksiniz. Başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Harcamalarınıza özen gösterin.

19 Temmuz 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda daha mantıklı, keyifli ve dengeli hareket etmek isteyecek, diğer yandan duygusal tepkilerinizle dengeyi kurmakta zorlanacaksınız. İnce eleyip sık dokumazsanız hayattan alacağınız keyif bugünlerde yüksek olabilir.

19 Temmuz 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ev içindeki ilişkilere eğilmek durumunda kalabilirsiniz. Uyum ve ahenk temel enerjinizi tanımlar. İnsanlar arasında adeta bir moderatör görevi üstlenirsiniz. Adalet duygunuz sayesinde herkesin bir anda hayranlığını kazanırsınız. Diğer yandan çocuğunuza ekstra vakit ayırmanız gereken bir zamandasınız.

19 Temmuz 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

19 Temmuz 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 10' 43" R
Ay
Akrep
02° 47' 16" R
Merkür
Koç
16° 05' 51"
Venüs
Koç
23° 05' 01"
Mars
Balık
24° 45' 55"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 59"
Satürn
Balık
15° 59' 16"
Uranüs
Boğa
21° 59' 02"
Neptün
Balık
28° 42' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 30"
Lilith
Başak
22° 37' 31"
True Node
Koç
15° 38' 27"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>