Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz. Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir. Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla çocukluk edip kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz.

Bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Yine de sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz. Yetenekleriniz,alanınızda kendini gösterme şansına sahip.

Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açıyor.

Uyarılara kapalı tavırlarınız, hataları genellikle yaşayarak görmenize neden oluyor. Bazı davranışlarınızla ilgili objektif iç hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kiminle ne tür ilişkiler içine gireceğinizi bilmeniz gerekiyor. İlişkilerinizdeki düş kırıklıkları, bu dengelerde bazı zafiyetler olduğunu gösteriyor. Bugün kendi isteklerinizi ön planda tutma eğilimine girebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda tespit ettiğiniz eksiklikler; kendinize haksızlıklar ettiğiniz duygusuyla, size her zamankinden farklı canlı bir gün sunabilir.

20 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:13 tibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, aşka yaklaşım tarzımız tamamen tutkuların ışığı altında şekilleniyor. Davranışlarımızla ne kadar kararlı biri olduğumuzu ifade edebiliriz. Saat 08:41 Ay-Uranüs karşıtlığı, değişim arzumuzun hayatın genelinde etkili olduğunu gösteriyor. Artık geçmiş geride bırakıp maddi ve duygusal açıdan rahat etmekten yanayız. canımızı sıkan, yoran veya bize bir faydası olmayan kişilerden uzak durmak isteyeceğiz. Saat 12:05 Ay-Satürn görünümü, sorumluluk almanın ve başarılı olmanın işaretçisidir. İlişkinizle ilgili konulara ciddiyetle yaklaşırsınız. Duygularınız biraz mesafeli olsa da, tutkulusunuz. Saat 15:12 Ay-Mars görünümü, aşk hayatımız, çocuklarımız ve bizim için önemli olan her şeyi abluka altına alabiliriz. Çünkü zarar görmelerini veya bizden uzaklaşmalarını istemeyiz. Ancak işler bizim istediğimiz gibi yürümeyebilir. Kaygılanırız, gerginlik duyabiliriz. Maddi konular bizi sıkıştırabilir. Saat 15:52 Ay-Kuzey düğüm görünümü, aile-kişisel veya çocuklarınızla ilgili konularda yaşanan bazı sorunları aşmakta zorlandığınızı hissedersiniz. Parasal anlamda güçlendiğinizde bu sorunları geride bırakacağınızı düşünürsünüz. Harcamalara dikkat etmeniz gerekir. Çünkü problemlerin bir çoğu bu yüzden oluşmaktadır. Gönülden sevgilerimle,

20 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşle uğraşırken zamanın akıp gittiğini anlayacak ve artık neler yapman gerektiğini düşüneceksin.

20 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularla ilgili karşınıza yepyeni fırsatlar çıkabilir. Bazı fedakârlıklar yaparak ve inisiyatifler alarak maddi durumunuzu dengelemek de hiç zorlanmayacağınız gözüküyor. Partnerinize duygusal anlamda destek olmanız gereken durumlar oluşabilir.

20 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde eşiniz ve ortak hesaplarınız ile ilgili konular olabilir. Finansal olarak kontrolünüz dışında gelişen olaylarda krizler yaşanması mümkün. Aynı zamanda sezgilerinizin yükseleceği bir gündesiniz. Çözüm yollarını ararken sezgilerinize kulak vermeniz doğru adımlar atmanızı sağlayabilir.

20 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGULARINIZI açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek...

20 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu bir kaç gün aşk hayatınız, yaratıcılığa veya sanata dayalı işleriniz veya çocuk alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Parasal konularda dikkatli olmayı ihmal etmeyin. Borsada yatırım yapanlar şanslarına güvenmekten çok daha gerçekçi adımlar atmaya özen göstersinler.

20 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati, hayattan aldığınız keyfin kilit noktalarını tespit ettirecek. Çocuğunuz ve eşinizle vakit geçirmek anlamlı olacaktır. Ailenize karşı beslediğiniz sahiplenme duygusunun karşılık bulup bulmadığını kendi kendinize sormalısınız. Onlara yetebilmek için kişisel enerjinizi yüksek tutmalısınız.

20 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

20 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 37' 40" R
Ay
Yay
04° 00' 04"
Merkür
Koç
16° 00' 39"
Venüs
Koç
26° 11' 05"
Mars
Balık
26° 42' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 54"
Satürn
Balık
16° 13' 23"
Uranüs
Boğa
22° 07' 31"
Neptün
Balık
28° 47' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 12"
Lilith
Başak
22° 54' 15"
True Node
Koç
15° 32' 26"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:13

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>