Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yoğun duygularınız, sevgilinizin özgürlüklerini kısıtlamanızı gerektirmiyor. Güvensizliğinizin ondan kaynaklanmadığı savunmanız çok anlamlı değil. Onun ilişkinizdeki direncini kırmak ister gibi davranıyorsunuz

Titiz ve denetimcisiniz. Sizinle bir arada çalışmak hoş olduğu kadar yorucu da. Değerli bir yakınınızınkonularındaki açmazlarına omuz vermeniz gerekebilir.

Beklentilerinizi akıllıca sınırlamış görünüyorsunuz. Standardınızın üzerine çıkabileceğiniz bazı fırsatları risk sayıp kenara atabiliyorsunuz. Standardınızı koruyabilmek sizin için çok önemli.

Bazı davranışlardaki düzgün ve saygın niyetleri görebilmeniz gerekiyor. Duygusal beraberliğinize, kendi bakışıyla olumlu anlamda, tepki vermek isteyen ortak bir arkadaş ilişkiniz sizi kızdırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ilişkilerde ayaklarınızı yere sağlam basarak aldığınız kararlar, yine de bazı tökezlenmelere engel olamayabilir. Bu ilişkilerde aldanmaya çok açık durduğunuz ikili bir yakınlaşma içinde görünüyorsunuz. Belli konularda şansınıza duyduğunuz güven sizi yanıltabilir. Bu konuları yararlı paylaşımlarla ele alıp değerlendirmeniz gerekecek.

21 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 05:28 Ay-Jüpiter kavuşumu, kendimize güvenmenin işaretçisidir. Aşkta tutkuluyuz ve sevdiklerimize bağlıyız. Onlarsız bir yaşamı düşünmek dahi istemiyoruz. Tabii ki cinsel arzularımız oldukça yoğun. Bu görünüm size çekicilik kazandırıyor. Karşı cinsi etkilemenizi sağlıyor. Saat 10:38 Ay-Neptün görünümü, eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerimizi gerçekleştirme ve ideallerimize sahip çıkma yönünde kararlı ve inançlı olmamızı sağlıyor. Saat 17:28 Ay-Pluto görünümü, ilişkimizin hayatımızdaki yerini, tutkularımızın kıymetini, yüreğimizin derinliklerindeki özlemlerimizi hatırlatıyor. Güce fazlasıyla ihtiyacımız olduğu bu dönemde, sevgilimizin bir güzel sözü veya karşımıza çıkacak biri, bizi yeniden canlandırabilir ve hayata bağlayabilir. Düşünüyoruz da, hayatın tüm zorluklarıyla ancak aşk baş edebilir. Biz de onu istiyoruz, tüm yüreğimizle. Saat 23:00 Ay-Merkür görünümü, parasal konularda baskın tarzda konuşmamıza neden olur. İhtiyaçlarımızı, arzularımızı bir hayli önemseriz. İsteklerimizi elde etmekten başka bir şey düşünmeyiz. Hepimizin gönlünü rahatlatacak olumlu gelişmelerin yaşanması dileğimle,

21 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaşadığın maddi sorunlardan dolayı aklını işlerine vermekte zorlanabilirsin. Yakınlarının harcamalarına yönelik uyarıları dikkate almadığın için pişmanlık yaşıyorsun. Keşkeleri bir tarafa bırakarak çözüm yolları üretmelisin. Ailenden gelecek teklifleri değerlendirmek seni rahatlatabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, sevdiğin kişinin son zamanlardaki ilgisizliği, kafanı soru işaretleriyle doldurmuş olabilir. Fazlasıyla şüpheci ve meraklı davranırsan; karşı tarafın hiç beklemediğin tepkisiyle karşılaşabilirsin. Dinlenmek ve kendine zaman ayırmak adına akşam gelecek teklifleri geri çevirebilirsin.

21 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde ve ortaklıklarınızda uzlaşmacı tavrınız sayesinde birçok zorluğun üstesinden gelebilecek ve yeni atılımlar için kendinizi oldukça cesaretli hissedebileceksiniz. Özel hayata dair beklentilerinizin gerçekleşmesi için sizlerin de bir adım atması gerekmektedir.

21 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında çocuklarla ilgili işler dikkat çekebilir, öğleden sonra ise işleriniz artmakta. Daha çalışkan olabileceğiniz bir gündesiniz.

21 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabah saatleri uzaklardan alacağınız haberler ya da yapacağınız gezi ve seyahatler size ilham verebilir. Öğle sonrasında ise egolardan kaynaklanabilecek iletişim problemlerine dikkat etmelisiniz.

21 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dostlarınızı ve düşmanlarınızı iyi ayırd etmeniz gerekiyor. Sizi kıskananlar, çalışmalarınızı engellemeye çalışabilirler. Hırslı ve aceleci kararlardan kaçının. Ayrıca, kendinize olan güveninizi sarsacak duygulardan uzak durmalısınız. Sağlığınıza özen gösterin. Alkol ve yağlı yiyeceklerden kaçının.

21 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz aşkı hissetmeye ve keyifli aktivitelerde bulunmaya ihtiyacınız artabilir. Harcamalarınızı kontrol edemediğinizde içsel bir gerilim yaşıyorsunuz. Maddi konularda fazla cömert davranmaktan kaçınmanız gereken bir dönem içindesiniz.

21 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, çocuk, aşk, yaratıcılık, hobi ve eğlence hayatınıza ışık tutacak. Bu konularla ilgili gelişmelere duygusal bakış açısıyla yaklaşacaksınız. Çocuk yapmak isteyenler bu dönemde plan yapabilir. Çocuğunuzun eğitim hayatı ya da spor faaliyetlerindeki başarısı sizi mutlu eder. Enerji çalışmalarına katılabilirsiniz.

21 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek.

21 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 50' 15" R
Ay
Aslan
03° 02' 19"
Merkür
Koç
19° 19' 35"
Venüs
Koç
13° 48' 28"
Mars
Balık
18° 56' 26"
Jüpiter
Boğa
20° 44' 45"
Satürn
Balık
15° 14' 57"
Uranüs
Boğa
21° 34' 14"
Neptün
Balık
28° 27' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
19° 51' 11"
Lilith
Başak
21° 47' 27"
True Node
Koç
15° 33' 44"
Son Güncelleme : 16/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>