Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İşlerini Olgunluk İle Yürütüyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişinin sözlerini dinlemek sana daha iyi gelebilir. Onun anlatmak istediği şeylere odaklanmak ve ona destek olmak aranızda daha güzel bir uyumun oluşmasına ve birbirinize daha dikkatli bakmanıza fırsat tanıyacak bugün.

İş hayatınızda sizi önemli yerlere getirecek görüşmeler yapılıyor. Bunlardan yakında haberdar olacaksınız. Çalışmanızla başarı sağlıyor ve ödülü hak ediyorsunuz. Bugün aşk veyaşamınız umutlarla dolu.

Bugün aceleci olmamalısın. Maddi konularda acele kararlar almak ve kafana göre hareket etmek seni bazı masraflara sokabilir. Parasal konularda dikkatli davranmalı ve biraz ertelemeyi öğrenmelisin.

Değiştirmek istediğin bir egzersiz programı varsa bugün bunu değiştirmek için iyi bir gün. Veya yeme programında beğenmediğin bir durum varsa bugün bu durumu düzeltebilirsin. Sağlığına özen göstererek yeni kararlar alabileceğin bir gündesin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ortamlara girmek yeni insanlarla muhatap olmana vesile olabilir. Yeni arkadaşlıklar, farklı bakış açıları ve güzel hisler seni saracak. Bugün insanlarla daha iyi anlaşabileceğin bir gün olacak senin için.

21 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün sosyal ilişkilerinizde daha aktif olacak ve çevrenizdeki insanlarla iletişim kurmayı tercih edeceksiniz. Hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projelere yönelebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin tavırların ile dikkatleri üzerine çekiyorsun. İş yerinde gösterdiğin olgunluk işlerin hatasız ilerlemesini sağlıyor. Banka hesaplarında düzenlemeye gidebilirsin. Yaptığın birikimlerin ne durumda olduğunu öğrenmek istiyorsun. Yeni alacağın teknolojik ürünlerin finansını bu birikimden karşılamak niyetindesin.

21 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söylenti ve dedikoduların arkasından gelen güven problemleri sizi arkadaşlık konusunda yeni önlemler almaya itebilir. Bugün olanları sindirmeye çalışırken bir yandan da artık neler yapmanız gerektiğini düşünmelisiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Bazı sıkıntılı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda daha fazla güvene ihtiyaç duyabilirsiniz. İşlerinizde yeni konular gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki değişimler gündeminizi etkileyebilir. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir. Teknik konulara dikkat edin.

21 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar maddi konularda çevrenizden destek görebilirsiniz ayrıca çevrenizin başarılarınızda da payı olabilir. Bilhassa aşk konusunda temkinli olun...

21 Temmuz 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçine girdiğin yoğunluğun zihnen ve bedenen seni zorlaması olası. Ama buna ne kadar izin vereceğin sana bağlı olacak. Gün içerisinde molalar vermek ve kendine zaman ayırmak tamamen sana bağlı bir tercih olabilir. Kendine öncelik vermeyi unutmamalısın.

21 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, hayatınızda bazı şeyler düzelirken, bugün geçici bir gecikme veya yavaşlama getirebilir. Bu süreçte, ne kadar çok iterseniz, o kadar çok dirençle karşılaşırsınız. Cesaret kırıcı bir söz veya eleştiri, düşüncelerinizi alt üst edebilir veya sizi yavaşlatan bir engel belirebilir. Başkalarının planlarınıza uymasını sağlamak zor olabilir ancak insanlar isteseler bile bazı şeyler size sorun çıkarabilir. Mekanik sorunlar, bilgisayar sorunları, iletişim arızaları ve buna benzer diğer sorunlar sizi engelliyor gibi görünebilir. Büyük resim yerine kısa vadeye odaklanmak için izleyin. Kendinizi ifade etmekten alıkoyulmuş veya engellenmiş hissediyorsanız, bir şeyleri düzeltmek için yaptığınız eylemlerin dikkatinizi önemli ayrıntılara yönlendirebileceğini düşünün. Enerjinizi birçok yere dağıtmak çözüm değil çünkü sonunda pek çok şey yapabilirsiniz ama hiçbiri yeteri kadar iyi olmayabilir.

21 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün günlük yaşantınıza sığdırmak zorunda kalacağınız çokvar. Sosyal hayatınızla ilgi bir takım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirmelisiniz. Bulunduğunuz ortamın düzeni, tarzınız olmayabilir.

21 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

21 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ulaşım, eğitim, seyahatler gündeme gelebilir. İletişimde, ulaşımda bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsin üzerinizdeki etkisini inkar etmeniz mümkün değil. Bugün, partnerinizin size olan davranışlarından olumlu etkileneceksiniz. Birlikte ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin, size sunacakları olanakları ret etmemeli, kazanacağınız fırsatları gözden geçirmelisiniz. Yeteneklerinizi doğru değerlendirmelisiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 16' 01" R
Ay
Boğa
06° 29' 31" R
Merkür
Koç
21° 14' 23"
Venüs
Boğa
09° 41' 28"
Mars
Koç
05° 09' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 36' 37"
Satürn
Balık
17° 10' 11"
Uranüs
Boğa
22° 45' 11"
Neptün
Balık
29° 06' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 02' 60"
Lilith
Başak
24° 07' 13"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 07/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>