Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi sabırsızlıkla dengeye oturtamayabilirsiniz. Partnerinizi kişisel kararlar alıp uygulamaya zorlamamalısınız. Birlikte almış olduğunuz kararlara nedense direnme gösteriyorsunuz.

Rahatsızlık duyduğunuz davranışlarla birçok yerde karşılaşabilirsiniz. . Sabırlı olabilirseniz, yetkililerden çok şeyler de öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz var.

Para sevinçleri yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, umutlanabilirsiniz. Ama birtakım ön tedbirler almanız gerekiyor.

Bugünlerde ilginç birtakım haberler sizi hareketlendirebilir. Geleceğe dair önemli hayaller gerçekleşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gizemli konular ve tavırlara ilginizin artabileceği bir gün. Bugün, genelde olağanlık olarak yorumladığınız birçok şey, gözünüze enteresan olarak görünebilir. Yarım kaldığına inandığınız ve toparlama niyeti taşıdığınız bazı konular var. Bunlarla ilgili belli ölçülerde abartılı yaklaşımlar içindesiniz. Biraz iyimserlik, yarım kalmışların sayısını azaltabilir.

22 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 12:17 olana dek Ay-Akrep geçiş etkisindeyiz. Kafamızın içinde bazı sorular belirebilir. Sözgelimi sevgilimizle düzgün ve seviyeli bir ilişkimiz var mıdır? Hayatımızda yer alan insanlar ne kadar güvenilir diye düşünmeden duramayız. Saat 12:17-13:12 arasında kısa süreli Ay-Boşlukta ilerleyecek. Ailenizi, sevdiklerinizi her ne pahasına olursa olsun korumak istersiniz. Sanki her an ters bir şey olacakmış gibi evham yaparsınız. Ancak bu saatlerde lütfen sakin olunuz. Saat 13:12 itibariyle Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Şu aralar bizi yormakta, üzmekte olan ilişkilerin veya durumların bize olabilecek yarar ve zararlarını gözden geçirebiliriz. Eğer yararları daha fazla ise, çekilen sıkıntıya sabır göstermemiz gerektiğini bilelim. Zararı fazla ise o zaman ciddi manada gözden geçirmelerde bulunalım. Saat 12:21 Venüs-Jüpiter görünümü, sevdikleriniz ve kendiniz için güzel bir şeyler hazırlamak adına bu enerji gayet olumludur. Kutlama-gezi-eğlence görüşmelerde bulunmak için birebirdir. Birileri sizi takdir eder, ilgiyle izler ve her haliniz beğenilir. Sağlıklı yaşamak, başkalarına destek olmak, onların mutluluğu adına bir şeyler yapmak arzusu yoğun olur. Bu enerji bir şans işareti olarak görebiliriz. Aşkta tutku gayet yoğundur. Sevgiliyle güzel bir zaman geçirmek için uygundur. Saat 23:37 Ay-Mars görünümü, para vehayatınızla ilgili konular üzerinde daha fazla durmanıza neden olur. Mars gerilediği için, çabuk karar vermek, uygulamak zor olabilir. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

22 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün birçok sorunu çözmeyi kafana koyduğun için hızlı hareket edebilirsin. Olaylara bakış açını değiştirmen gereken durumlarla karşılaştığında hemen kestirip atmak yerine gözlemci olmanda fayda olacak. Bazen küçük sorunları olduğundan fazla büyüterek kendine yük ediyorsun. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz karşısında ne tepki vereceğini şaşıracaksın. Gün içerisinde yakın bir dostunun evliliğinde yaşadığı sıkıntılara çözüm üretmekte zorlanabilirsin. Tarafsız bir şekilde arkadaşına destek olmak isteyeceksin. Odanda yapacağın bahar temizliği ve kullanmadığın eşyalarını etrafındakilerle paylaşman, seni oldukça rahatlatacak.

22 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha farklı şeylere yönelterek yeni şeyler denemek isteyebilir ve farklı uğraşlar edinmek isteyebilirsiniz. İçtenliğinizi herkese göstermek ve iletişim kurduğunuz kişilerin sevgisini kazanmak için her şeyi yapıyor olacaksınız.

22 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjinizi yaptığınız işe vererek çok şey yapabileceğiniz, verimli bir gündesiniz. Yeni şeyler öğrenmek ve okumak ufkunuzu genişletebilir.

22 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAŞARI elde etmeniz için sizi zorlayan insanlar var. Kalbinizi kıran kişiler ise arayı düzeltmeye çalışacak. Bundan gurur duyacağınız aşikar. Fakat...

22 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konulara yönelik endişeler duyabilirsiniz. Üzerinizde hissettiğiniz baskılar yüzünden gerilim içine girmeniz mümkün. Sevdiğiniz, ihmal edildiğini düşünebilir. Ona biraz daha ilgi göstermeye çalışın. Gizli aşk maceraları size çekici gelebilir. Enerjinizi olumlu yönde kullanmaya çalışın.

22 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlık, şifa, beslenme gibi konular bugün gündeminizde olabilir. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Ancak gereksiz kaygı ve evhamdan uzak durmalısınız. Hesap işleri, titizlik ve detay gerektiren konular bugün kafanızı karıştırabilir, meşgul edebilir.

22 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Aslan burcunda seyahat edecek olan Güneş, sizin öz değerlerinizin üzerinde parlayacak. Bu dönemde yeteneklerinizi kazanca dönüştürebilir, yenianlaşmalarına dahil olabilir, eril figürlerden destek görürsünüz. Maddi kazanç artışınızla harcamalar arasında denge kurmaya dikkat edin. Hafta sonunun bu renkli günüde sportif faaliyetlere katılmak, fiziksel enerjinizi canlandırmak için fırsatları değerlendirin.

22 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

22 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 31' 04" R
Ay
Yay
02° 34' 09"
Merkür
Koç
16° 00' 13"
Venüs
Koç
26° 02' 43"
Mars
Balık
26° 37' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 20"
Satürn
Balık
16° 12' 45"
Uranüs
Boğa
22° 07' 08"
Neptün
Balık
28° 47' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 48"
Lilith
Başak
22° 53' 30"
True Node
Koç
15° 32' 48"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>