Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Küs Olduğunuz Dostunuz İle Bir Araya Gelebilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk konularında dikkatli düşünmen gereken bir gün. Kendi kafanı dinlemek, iç sesini dinleyerek hayatın için kararlar almak aşk konularında nasıl düşündüğünü de etkileyecek bugün. Eskisinden daha farklı düşünebilirsin.

Karşılıklı özveriyle bütün problemleri aşabilirsiniz. Söylentilerinortamınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Çevrenizin size ve kariyerinize duyduğu güveni azaltıyorsunuz

Bugün maddi konularda kendini aşmak isteyeceksin. Gerek kazanç gerekse harcamalar konusunda daha iyisini yapmak senin için önemli olabilir. Parasal konularda yeni yollar izleyebilirsin.

Stres ve zihinsel yorgunluğa karşı önlem alman gereken bir gündesin. Hayatını zorlaştıran şeylere odaklanmak yerine stres atmak için fırsatlar kollamak sana kendini daha iyi hissettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk ve ilişki konularına özen göstermen gereken bir gün olabilir. Bu konularda alacağın kararlar ve atacağın adımlar hayatındaki mutluluğun gidişatını etkileyebilir. Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir insana kapılarını açabilirsin.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün maddi konulara odaklanmanız gerekebilir. Gelirinizi artırmak için farklıfırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol etmeyi unutmayın.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

45 gün sürecek Venüs retrosu ateş burcunda başlıyor. Bu retro olmaz dediklerini oldurabilir ve tabularını yıkacak. Karşına çıkan fırsatlarda ciddi değişiklikler olabilir. Bu değişikliklere hızlı adapte olup tereddüt etmemeli aktif ve atılgan olmalısın. Yakın bir dostun ile aranızda küslük olabilir. Çevrendeki arkadaşların bu durumdan memnun değil. Sizi bir araya getirebilirler. Sen kendinden ödün versen de karşı tarafın bu konuda bencil olması sorunun çözülmesine engel oluşturuyor.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatta neyi benimserseniz onunla yoğrulursunuz. Bugün bu kavramı sıkça düşünerek hayata bakışınıza, insanlara yaklaşımınıza yeni bir boyut kazandırabilirsiniz. Duygularınızı karşınızdaki kişileri manipüle etmek için kullanmadığınızdan emin olun.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kafaca oldukça hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Detaylardan farklı sonuçlar çıkarabileceksiniz.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi-manevi kısıtlanmışlık hali yeteneklerinizin ortaya çıkması için fırsat olabilir. Bir konuda karar vermek hususunda sezgilerinize de güvenmeniz...

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduğun gücün farkına varmak kontrolleri eline almana yardımcı olabilir bugün. Etrafındaki insanların, olayların üzerindeki etkisini azaltmak için içindeki güce güvenmen gerekebilir. Daha cesur adımlar atmak için uygun fırsatları kollayabilirsin.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zor bir kişi veya durumla uğraşıyor olabilirsiniz veya içinizde bir çatışma oluşabilir. İnsanlar size meydan okuyabilir veya sizi belirli yönlere yönlendirmeye çalışabilir ve bu açıdan biraz engellenmiş hissedebilirsiniz. Ayrıca bu baskı, seçeneklerinizi veya yeni fırsatları keşfetmenizi geçici olarak engelleyebilir. Sizi engelleyen bir durum varsa, kafanızı boşaltmak için en azından şimdilik bir durumdan kurtulmanız gerekebilir. Bunu yaparsanız, artan netlik, güçlendirici değişiklikler yapmak için itici bir güç olabilir. Bir arkadaşınız bu konuda faydalı olabilir. Karşıtlığın hayatınıza bir aydınlanma getirebileceğini unutmayın. Görünürde birikmekte olan ilişki problemlerini şüphesiz tetikleyebilse de bugün ortaya çıkan herhangi bir çatışma, hassasiyetleri ve baskıların sizi rotanızdan saptırdığı alanları açığa çıkarabilir. Gerçeğin size güç verdiğini hissediyorsunuz ve ona dikkatli bir şekilde yaklaşıyorsunuz.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini önemseyin. Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Yaşantınıza renk katacak işler geliyor.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç burcu, kararlı olmaya devam et ve ilerle. Olasılık için hazırlıklı ol, çevreci aktivist ol. Dengeyi bulmak önemli.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Çevresel ilişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz. Bu konuda uygun kişilerle bir arada çalışmak isteseniz bile, çevresel koşullar olumsuz gelişebilir.

22 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 03" R
Ay
Oğlak
15° 24' 58"
Merkür
Koç
16° 38' 20"
Venüs
Boğa
00° 06' 06"
Mars
Balık
29° 09' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 14"
Satürn
Balık
16° 30' 40"
Uranüs
Boğa
22° 18' 20"
Neptün
Balık
28° 53' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 04"
Lilith
Başak
23° 15' 25"
True Node
Koç
15° 22' 39"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>