Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Erken tespitler yanılgılara yol açabilir. İlişkileri koyduğunuz sınıflamalar, belki de çok özel şeyleri kaçırmanıza neden oluyordur. Kalıcı görmediğiniz bazı etkileşimlerin de size yararı olabilir

Zor günlerden geçici olarak kurtulurken, yeni gerginliklerin hazırlığını yapmak durumunda kalıyorsunuz. İstikrar için çabalarınız yeterli görünmese de umut var. Mevcut koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor.

Tahsilattaki problemlerinizi ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, bu şartlarda pek ilkesizlik sayılmayabilir. Uyguladığınız sıkı para politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda olmadığınızı biliyorsunuz.

Birbağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev, aile ilişkilerinizde yaşantınızı sorgulayabileceğiniz bağımlılıklar söz konusu. Yanıtsızlığınızın umutsuzluğa dönüşmemesi için gösterdiğiniz çabaların paylaşılması, bugünlerde çok olası. Sizin çok sıklıkla konu edildiğiniz bazı tartışmaların farkındasınız. Bu oluşumda size dönük olumsuz düşünceleri, tartışmaların dışından etkileyemeyeceksiniz.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 23 Temmuz saat:00:00-23 Ağustos saat:07:08 tarihleri arasında kazanç evinizde ilerlemeye başlayacak Güneşarama veya hakkınız olan paraya ve güce kavuşma arzunuzdur. Güneşin parlak ışıkları, sıcak ve özgüvenli bir şekilde hayata katılmanızı sağlar. Sanatsal konular, yöneticilik, eğlence hayatıyla ilgili kazançların elde edildiği bu dönemde, sahnede olmak, dikkat çekmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Ancak gösteriş yapacağım diye aşırı harcamalardan uzak durunuz. Sosyal ortamlar, aktiviteler, yayıncılık, politika, tanıtım, organize işler, sanat, çocuklarla alakalı alanlardan gelir elde etmek mümkündür. Not: 27 Temmuz tarihindeki Tam Ay Tutulmasının burçlara etkisi alttaki linkimizdedir. Önemli bu gökyüzü oluşumunu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın sıkıntıların birer birer ortan kalkması, senin için zorlu bir sürecin bitişine işaret ediyor. Çalışmalarını yeni ve daha pratik yöntemlerle halletmek isteyebilirsin. Sosyal ilişkinde bütün taşların yerine oturmasıyla keyifli günler geçiyorsun. Bugün sevgiline duygularını anlatırken geleceğe dair korkularını paylaşmaktan çekinme. Rahatlamanın verdiği mutluk çevrendekiler tarafından da hissedilecek. Olgunlaşmanı sağlayacak her olaya nezaketle yaklaşman çevrendekiler tarafından takdir toplayacak. Anne ailesinde yaşanan küslüklerin son bulması için akşam saatlerini uzun uzadıya telefon görüşmeleri yaparak geçirebilirsin.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gördüğünüz bazı durumlar karşısında belli bir karar almaktan çekineceğiniz, kime ne kadar güveneceğinizi tespit edemeyeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatında sizden gizlenen durumların ana sebebini öğrenebilirsiniz.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konuların gündemde olacağı bir gün olur. Sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Mazide kalan konular ortaya çıkar. Bu durumun sizi duygusal olarak etkilemesi mümkündür. Yaratıcılık gerektiren konularda yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Kendinizle kalmak istemeniz olasıdır. Rahatlamak için hobilerinize yönelebilirsiniz.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HER şeyi kafanıza takıyorsunuz. Rutin işlerinizi de aksatmaya başladınız. Bu durumdan bir çıkış yolu bulmalısınız. Aksi halde aile içindeki mutluluğunuz bozulabilir.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlık, şifa, beslenme gibi konular bugün gündeminizde olabilir. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Ancak gereksiz kaygı ve evhamdan uzak durmalısınız. Hesap işleri, titizlik ve detay gerektiren konular bugün kafanızı karıştırabilir, meşgul edebilir.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya günlük işleriniz, tamamlanması ve halledilmesi gereken koşturmalarınızla başlayabilirsiniz Yakın çevrenizle beraber planladığınız gününüzde istediğiniz verimliliği almanız kolay olmayacak. Uzaklardan duyacağınız haberler sizi yanıltabilir ve duygu değişimlerinizi hızlandırabilir.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken, gündelik işlerinizden dolayı başınızı kaşımaya vakit bulamayacaksınız.Bir yandan evcil hayvanınızla uğraşırken diğer yandan alış veriş ofis işlemleri, yazışmalar vaktinizi alır. Yüksek tempodan dolayı enerjinizi güçlendirmek için vitamin kullanabilirsiniz. Sağlık konularıyla ilgilenmek gündeme gelir. Diğer yandan yabancılar ve yurt dışı ile bağlantılar takip etmeniz gereken konu başlıkları arasındadır.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

23 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 12' 30"
Ay
Akrep
24° 58' 38"
Merkür
Koç
26° 28' 25"
Venüs
Balık
21° 39' 55"
Mars
Balık
05° 00' 21"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 16"
Satürn
Balık
13° 18' 25"
Uranüs
Boğa
20° 39' 50"
Neptün
Balık
27° 48' 38"
Plüton
Kova
01° 49' 36"
Chiron
Koç
18° 47' 46"
Lilith
Başak
19° 48' 06"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>