Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Bir Yatırım Yapabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile derin mevzular konuşabilirsiniz bugün. Bir süredir içini sıkan mevzuları gündeme getirmek için bir şansın olacak. Bu iletişimi kurmak ve aranızdaki anlayışı sağlamlaştırmak sizi mutlu edecek bugün.

İdari konularda karşılaşacağınız engellenmeler, sizi yeniden yetki tartışmaları içine sokabilir. İlişkiler içindeki gecikmiş düzenlemelerle ilgili olarak bir an evvel harekete geçmeniz gerekiyor.

Harcamalara dikkat etmeli ve özellikle de faturaları dikkatle incelemelisin bugün. Gözden kaçırmaya meyilli olduğun masraflar için özen göstermen gerekecek. Kenarda köşede masraf biriktirmemelisin.

Rahatlamak ve evinde vakit geçirmek sağlığını daha iyi bir hale taşımak için gerekli olan bir şey olabilir. Yorgunluklara karşı dikkatli olmak ve bünyeni kuvvetlendirmek için kendine zaman ayırmalı ve dinlenebilmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkilerinde daha farklı düşünmene vesile olacak yeni kişilerle tanışabilirsin bugün. Özellikle ilişkiler konusunda nasıl hareket etmen gerektiğine dair sana fikir verenler olabilir. Bu durum bakış açını genişletmene vesile olacak bugün.

23 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, kişisel ilişkilerinizde anlayışlı ve hoşgörülü olmanız gereken bir gün olabilir. İletişimde yanlış anlamalara meyilli olabilirsiniz. Sevdiklerinizle empati kurarak, aranızdaki anlaşmazlıkları çözebilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

23 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysan uzun vadeli planladığın projelerini bugün hayata geçirebilirsin. Yaptığın birikim bu konuda sana epey bir fayda sağlıyor. Hayallerinin gerçekleşmesi seni mutlu edecektir. Ailen ile görüntülü konuşarak onlara duyduğun özlemi bir nebze dindirmek istiyorsun.

23 Temmuz 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İradenizi kontrol etmekte, sağlam kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Bu sizin daha çok kabuğunuza çekilmenize neden olabilir. Kapatmak bir çare olmayacağı için kendinizi açmak adına yeni gündemler oluşturmaya çalışmalısınız.

23 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve yönelik ya da sevdiklerinizle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. Aynı zamanda ailevi kazançlarda gündeminizi etkiliyor.

23 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi konulara yönelebilirsiniz ve inancınız güçlenebilir. Maddi anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz ve paranızı iyi yönetebileceğiniz bir süreçtesiniz.

23 Temmuz 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seyahat planları yapabilirsin bugün. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla da görüşmeyi tercih edebilirsin. Hayatına hareket ve muhabbet katacak tercihlerde bulunman sana iyi gelebilir.

23 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para ve diğer maddi zenginlikler şeyler önümüzdeki haftalarda hayatınızda daha fazla önem kazanabilir ve aynı şekilde rahatlık, duyusal zevk ve size hayattaki basit zevkleri hatırlatan aktiviteler de önem kazanabilir. Bununla birlikte, ihtiyaçlarınızı ve değerlerinizi daha iyi anlamak için geçmişi gözden geçirmeniz iyi olacak. Özellikle mali durum, mülk, rahatlık sorunları ve sosyal ilişkilerle ilgili konulara farklı bakıyorsunuz. Her şeyi sindirene kadar önemli, hayatınızı değiştirecek kararlar vermekten kaçınmak muhtemelen daha iyidir. Daha yalın yaşamayı, finansal bilgi toplamayı ve yeniden bütçe oluşturmayı öğreniyor olabilirsiniz. Para veya finans ile bitmemiş meselelere ve başkalarının size değerli davranıp davranmadığına dair meselelere katılma dönemi.

23 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Uğraş verdiğiniz alanda kendinize sabrı telkin edin. Siz ayrıntıları abartarak süreyi uzatıyorsunuz.

23 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

23 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir. Ailenizle, evinizle ilgili maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Güneşin aslan burcuna geçmesiyle bir ay boyunca; para, kazançlarınız ön plana çıkıyor olacak. Gününüz şahane geçsin.

23 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hırslarınızın sizi esir almasına izin vermediğiniz zaman, kendinizi son derece huzurlu ve rahat hissediyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda başarınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Kalıplaşmış düşüncelerden rahatsız olmanıza rağmen, kurallara karşı gelmek için, gerekli cesareti kendinizde bulamayabilirsiniz.

23 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 52' 05" R
Ay
Koç
15° 16' 53"
Merkür
Koç
20° 05' 40"
Venüs
Boğa
07° 54' 44"
Mars
Koç
04° 02' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 15"
Satürn
Balık
17° 03' 09"
Uranüs
Boğa
22° 40' 11"
Neptün
Balık
29° 04' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 16"
Lilith
Başak
23° 57' 36"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>