Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Bir Sayfa Açıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

İş stresi veya aile sorunları, sizin ya da hayatınızdaki önemli bir kişinin bugün biraz yorgun olmasına neden olabilir. Sinirler oldukça gergin durumda, kendinizi kontrol etmeye çalışın. Durumun dışına çıkın ve bunu geçici bir şey olarak görün. Sevdiğiniz kişiyle herhangi bir kavgaya girmeyin. Pişman olabileceğiniz ve geri döndürmeyeceğiniz bir şey söylemek istemezsiniz.

Yaklaşık iki hafta önce, kariyer planlarınızın bazılarına yeni bir boyut eklediniz. Bugün, bu planların hayata geçmesi için sıkı çalışmaya başlama zamanı. Buna emin olabilirsiniz! Her şeyi mümkün olduğunca verimli bir şekilde yapmak için ihtiyacınız olan tüm enerjiye sahip olacaksınız. Bugün verdiğiniz kararlar, kariyerinizde bazı uzun vadeli etkilere neden olabilir.

Anne-babanız ya da sizinle ilgisi olan başka bir çift bir dizi ev içi sorunlarla boğuşuyor. İkisi de sizinle derdini paylaşabilir ve siz ortada kalmak istemiyorsunuz. Söylediklerini dinleyin ama kesin yargılarda bulunmayın, tavsiye veya görüşlerinizi söylemeyin ya da bir taraf tutmayın. İkisiyle de aranızı bozmak istemezsiniz, fakat şu an, ikisi de size kolaylık sağlamayacak.

Fiziksel enerjinin yerinde olmadığını görebilirsin. Fiziksel bir işle uğraşırken, spor yaparken büyük çaplı bir rahatsızlık ve yetersizlik hissedebilirsin ve hareketlerinin olması gerektiği gibi olmadığını fark edebilirsin. Aynı zamanda, bu hükümsüzlük hissi seni bütünüyle, kişilik olarak da etkileyebilir. Bu hislerinden dolayı moralini bozma. Bir şeyleri yapmak için iyi zamanlar olduğu kadar kötü zamanlar da vardır, unutma!Bu akşamın programında ziyaretinize gelecek olan misafirler olabilir ya da belki ateşli bir randevu, ama öğleden sonra kendinizi dışarı çıkamayacak kadar yorgun hissettiğinizden durumu iptal edip edemeyeceğinizi düşüneceksiniz. Aktivitelerinizi daha sakin ve ılımlı tutmak sizin için en iyisi olacaktır. Birlikte dışarı çıkmak yerine bir kahve alıp kek yapın, hatta kekiniz pastaneden bile olsa olur! Akşamınız heyecan verici konuşmalarla dolu geçecek. Yani planlarınıza sıkı sıkıya bağlı kalmadığınız için memnun olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için güzel bir gün olacak. Mutlu, heyecanlı, hevesli ve geleceğe dair iyimser olacaksınız. Aileniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla ilişkileriniz muhtemelen sıcak ve uyumlu olacak. Telefon konuşmaları ve ayak işleriyle epey zamanınızı alabilir. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Biraz eski günleri anıp arayı kapatarak vakit geçirebilirsiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde bir kırılma noktası, kritik bir konuşma, bir yüzleşme durumu söz konusu olabilir. İlişkilerinizde kıskançlık, iğneleyici sözler gibi durumlar çalışabilir. Kendi kendinizi doldurduğunuzda objektif bakış açısını kaybedebilirsiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir inatla beklediğin konular hakkında yaşanan gelişmeler, umutlarını yeniden yeşertecek. Kariyerinde yeni bir sayfa açmanın zamanı geldi. Çalışmayan bir Yengeç burcuysan,başvurularınla ilgili olumlu dönüşler alabilirsin. Ekonomik olarak kendini ve aileni garanti altına almak istemen, etrafındakiler tarafından takdir edilmeni sağlayacak. Detaycı olman ile birlikte bütün ayrıntılarla ilgilenmek istiyorsun.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde ani değişikliğe gidebilirsiniz. Duygusal davranışlarınız sizi hataya sürükleyebilir. Hataya ehemmiyet vermemek için tepkisel olmamalı ve mantığınız ile hareket etmelisiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek çok daha kolay olacaktır. Kendi sınırlarınızı aşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim halinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde akış içinde olmak daha kolay olacaktır.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar almak ve uygulamak hususunda oldukça istikrarlı olabilirsiniz. Hem özgüven hem öz disiplin açısından kendinizi iyi idame ettirebilirsiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlarınızdan birinin sizden bir sır sakladığını düşünebilirsiniz, bu her zaman kötü bir anlama gelmek zorunda değildir. Sizi üzmek veya size karşı utanmamak için bahsetmediği şeyler olabileceğini düşünüp şüphelerinizi azaltabilirsiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini önemseyin. Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Yaşantınıza renk katacak işler geliyor.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinizdeki yaraları iyileştirmeden yeni bir ilişkiye girmemelisiniz. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında almaya başlayacaksınız. Bugün aşırı şekerli besinler tüketmekten kaçınmaya çalışmalısınız.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. Toplumda ön plana çıkaracak işler planlayabiliyorsunuz. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz. Bugün, özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemelisiniz. Patron ve üstlerinizle olan ilişkileriniz gündeme geliyor.

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 34' 18" R
Ay
Akrep
20° 22' 55" R
Merkür
Koç
15° 59' 01"
Venüs
Koç
24° 50' 49"
Mars
Balık
25° 52' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 07' 20"
Uranüs
Boğa
22° 03' 51"
Neptün
Balık
28° 45' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 27"
Lilith
Başak
22° 47' 02"
True Node
Koç
15° 35' 38"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>