Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Denge Kurmakta Zorlanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2021, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Kalbinizi bugün birine açmayı mı düşünüyorsunuz? Onu şaşırtmayacaksınız! Kendiniz için biraz zaman ayırmak, elinize kalemi alıp duygularınızı özel sayfalara aktarmak çok daha güvenli olacak. Bugün, duygusal patlama yaşayacağınız bir karşılaşma, muhtemelen kafa karışıklığına ve belki de paniğe neden olabilir!

Bugün size karşı çıkan güçlü bir karşı güç var. Başkalarının kararlı tutumunun, başarmaya çalıştığınız şeylerden sizi geri bıraktığını görebilirsiniz. Bozuk paranın diğer tarafını da görmeye çalışın. Büyük bir perspektif kazanabilir ve günün olayları sayesinde sağlıklı bir denge sağlayabilirsiniz. Birisi sizinle aynı fikirde olmasa bile, bakış açınızdan ödün vermeyin.

Bugün yolculuk sizin için yapacağınız şeyler arasında. Bir arkadaşınızla günübirlik bir gezi planlayabilirsiniz ve bu gezi muhtemelen kısa bir gezi olacak. Bir arkadaşınızı ziyaret edebilir ya da indirimlerden faydalanıp biraz alışveriş yapabilirsiniz. Zihniniz bugün oldukça aktif ve ev ortamınızı daha iyi hale getirme yollarıyla ilgili tüm fikirlere açıksınız. Rutin işler bitince, eve gidin ve kendi yaşam alanınızı bir inceleyin: Bu ortamı daha iyi hale getirmeniz için yapacak çok şeyiniz var.

Egonun güçlü olduğunu fark edeceğin bir gün. Ve fethetmek için güçlü bir isteğe sahipsin. Dünyaya hükmetme planlarını yürürlüğe koymak için güzel bir zaman. Kuvvetli duygu ve agresyonlarından olumlu çıktılar almak üzere gücünü kanalize ettiğine emin ol. Yok etme; yarat. Olumlu yönden kullanılmayan bir enerji, kazalara ve öteki insanlara karşı düşmanlıklara yol açar.Kendinizi bir başkasına ya da başka bir şeye bağlılığınız açısından eleştirirken bulursanız, bu şaşırtıcı olmaz. Bugünün gezegensel etkileri, şeylere olan duyarlılığınızı artırabilir ve büyük ölçüde bu bağlılığı yeniden düşünmenizi sağlayabilir. Bağlandığınız ilişkilerin ve taahhütlerin değerlendirilmesi,kendi gelişiminizin üzerinde duracağınız için iyi olabilir. Sadece konuşmaya direnmek konusunda dikkat edin. Bu başka bir günde olmuş olsaydı çok daha iyi olurdu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşamın programında ziyaretinize gelecek olan misafirler olabilir ya da belki ateşli bir randevu, ama öğleden sonra kendinizi dışarı çıkamayacak kadar yorgun hissettiğinizden durumu iptal edip edemeyeceğinizi düşüneceksiniz. Aktivitelerinizi daha sakin ve ılımlı tutmak sizin için en iyisi olacaktır. Birlikte dışarı çıkmak yerine bir kahve alıp kek yapın, hatta kekiniz pastaneden bile olsa olur! Akşamınız heyecan verici konuşmalarla dolu geçecek. Yani planlarınıza sıkı sıkıya bağlı kalmadığınız için memnun olacaksınız.

27 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerdeki geçmiş anılar, eski konular ortaya çıkabilir. Bir anlaşmazlığı çözmekle ilgilenmeniz gerekebilir. Eski bir partnerden geri dönüş alabilirsiniz. Sosyal ve ilişkiler odaklı bir gün geçireceksiniz. Her türlü ilişkide kontrol çabasından ve inatlaşmadan uzak durmalı.

27 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerin, işle ilgili bazı konularda seni yönlendirmeye çalışması, kafanın karışmasına neden olabilir. Kendi içsel yönetimini çok iyi yapsan da etrafındaki akışın değişmesi seni zor duruma sokabiliyor. Gelir ve ödemelerle alakalı konularda dengeyi kurmakta zorlandığını hissedebilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, evlilik fikri aklında iyice yer etmeye başlayacak.

27 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye adım atmak üzeresiniz. Beraber aynı çalışma ortamında bulunmanız güveninizi kazanmasına kolaylık sağlıyor. Bu vesile ile kararlarınızda olumlu gelişmeler olabilir ve geleceğe dair daha iyimser düşünceler içine girebilirsiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için aksiyon alacağınız bir gündesiniz. Öğrenmek ve yaşadığınız olayları anlamak için heyecan duyabilirsiniz. Çevrenizdekilerle olan iletişiminiz zaman zaman gerginliğe neden olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İlerleyen saatlerde eşinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.

27 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi tamamlanmış hissedebileceğiniz bir evreden geçiyorsunuz. Sosyal açıdan olumlu bir süreçtesiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyayı başkalarının göremediği kadar hassas ve duygusal görmeniz hayattan aldığınız tadı arttırırken, bazı insanlarla iletişiminizi zorlaştırabilir. Sizi anlama ihtimali olmayan insanlara karşı enerjinizi boşa harcamayın.

27 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zevkleriniz için para harcamaya bayılıyorsunuz. Bugün kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durum, sizi fazla sıkmamalı. Yakında istediğiniz parasal kazançlara kavuşacaksınız. Yatırım konusuna yoğunlaşmalısınız.

27 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

27 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı çok sevecen olacaksınız. İş hayatınızda yükselebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz ve kendinizi geliştirmeye devam ediyorsunuz. Gün içinde bolca su tüketmeye özen gösterin.

27 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Çevrenizdeki kişiler, sizin gerçek düşüncelerinizi tahmin etmekte güçlük çekebilirler. Bugün araştırmacıyönünüzü kullanarak, bazı olayları kısa sürede çözeceksiniz. Düşünmenin avantajlarını görecek ve yaratıcılığınızı ortaya koyacaksınız.

27 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 24' 33" R
Ay
Yay
14° 14' 48"
Merkür
Koç
16° 05' 37"
Venüs
Koç
27° 10' 30"
Mars
Balık
27° 19' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 05"
Satürn
Balık
16° 17' 48"
Uranüs
Boğa
22° 10' 14"
Neptün
Balık
28° 48' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 57"
Lilith
Başak
22° 59' 36"
True Node
Koç
15° 29' 45"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>