Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Cesaretlisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Lisede kızlara yazmak için kullandığınız aşk notlarını hatırlıyor musunuz? Kendinizi daha yaratıcı bir şekilde ifade ettiğiniz bir sanatçıdan daha fazlası olduğunuz bir dönemdi. Son zamanlarda bu yönleriniz biraz köreldi fakat bugün yine ilham alabilirsiniz. Hayat sadeceve paradan ibaret değil. İnsanlarla anlamlı bir şekilde bağlantı kurmak kalbinizi ısıtır ve ruhunuzu rahatlatır. Bu yönlerinizi ortaya çıkarmaktan korkmayın.

Ufukta kariyer değişimleri olabilir. Olumlu bir gelişme olmasına karşın, değişime doğru giden olaylar yıkıcı görünebilir. İşvereniniz kepenk indirebilir ya da ofisiniz her gün gidip gelemeyeceğiniz kadar uzak bir yere taşınabilir. Burada altın kural, panik yapmamak olacak. Durumu kabullenin ve önünüze bakın. Uzun vadede, bu durumu yaşadığınıza şükredeceksiniz, çünkü başarı ve şans sizinle olacak.

Son 30 gün adeta bir deprem gibi görünebilir. Yeni aya girerken hala sarsıntılarını hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki, önünüzdeki 30 gün yoğnluk anlamında bir farklılık yaratmasa da daha sakin geçecek. Ev hayatınızla ilgili son zamanlarda aldığınız kararları uygulayabilecek ve önemli konuları kesin olarak çözüme kavuşturacaksınız.

Devam eden başarın ve şansın sana yeni fikirler ve planların konusunda büyük destek sunuyor. Fiziksel enerjin kadar tutkun da yüksek ve ufuklarını genişletecek yönde düşünüyorsun. Seyahat ve eğitim konularında fikirler kafanda dönüp duruyor ve kesinlikle bu fikirlere bir göz atmalısın. Dikkatlice plan yap -ve doğru zaman gelmeden hamlede bulunma.Bugün stresinizi atmaya ve sorunlarınızı unutmaya çalışın. Evden çıkmak en iyi şey olacak ve bu zihnini temizlemenize yardımcı olacak. Bugün sakin kalmaya ve zen tutumunu benimsemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bir başkasına ya da başka bir şeye bağlılığınız açısından eleştirirken bulursanız, bu şaşırtıcı olmaz. Bugünün gezegensel etkileri, şeylere olan duyarlılığınızı artırabilir ve büyük ölçüde bu bağlılığı yeniden düşünmenizi sağlayabilir. Bağlandığınız ilişkilerin ve taahhütlerin değerlendirilmesi,kendi gelişiminizin üzerinde duracağınız için iyi olabilir. Sadece konuşmaya direnmek konusunda dikkat edin. Bu başka bir günde olmuş olsaydı çok daha iyi olurdu.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 12.57'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor olacak. Bu saate kadar enerjiniz ve motivasyonunuz daha dağınık olabilir. Bu saatten sonra ise finansal konularda hızlı gelişen durumlar ve kazanç-harcama konularında şanslar karşınıza gelecektir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay sonuna geldiğimiz bu günlerde, gereksiz harcama yapmaktan mümkün olduğunca kaçınacaksın. Birikim yapmayı düşünsen de üst üste gelen aksilikler buna izin vermeyebilir. Bugün kendini olduğundan daha cesaretli hissedebilir, yapamam dediğin konuların üzerine gidebilirsin. Bugün aynı zamanda, evinle ilgili birtakım dekorasyon değişiklikleri yapmak isteyebilirsin.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda geçmişteki hatalarınızdan dolayı kendinizi tekrar anlatmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer kendinizi açık bir şekilde ifade ederseniz savunmanız karşı tarafa net bir şekilde geçebilir ve kendinizi aklayabilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Özgürleşmek için planlar yapabilir, seçtiğiniz bir konu üzerinde eğitim almaya başlayabilirsiniz. İnandığınız konuları paylaşmak için çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelebilir. İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için mücadele içinde olabilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Jüpiter’in Kova burcunda seyredeceği 28 Aralık’a kadar ortak maddi konular, ortak işler, girişimler konusunda hareketli bir dönem sizi bekleyebilir. Ruhsal açıdan biraz yorucu olabilecek bu süreçte duygusal gerginliklere dikkat etmeniz gerekebilir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizden biri maddi olarak büyük bir kazanç sağlayabilir. Bunu doğru kullanırsanız, yaşam standartlarınızda bir yükseliş görebilirsiniz. Geçmişinizden kalan bir travmanın etkisinden yavaş yavaş kurtuluyorsunuz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız, parteriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etme konusunda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantı kuracağınız kişilere, yakın tavırlar içinde olmalısınız.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz ve kendinize güveniyorsunuz. Bugün pozitif enerjilerle dolu olacaksınız ve kendinizi harika hissedeceksiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyor fakat olayların boyutları sizin davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Bugün, dengelerinizi yitirmeden politik tavırlarınızla durumu idare edeceksiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 58' 09" R
Ay
Akrep
00° 10' 19" R
Merkür
Koç
16° 07' 46"
Venüs
Koç
22° 49' 05"
Mars
Balık
24° 35' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 01"
Satürn
Balık
15° 58' 03"
Uranüs
Boğa
21° 58' 19"
Neptün
Balık
28° 42' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 46"
Lilith
Başak
22° 36' 05"
True Node
Koç
15° 38' 43"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>