Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Olumlu Dönüşler Alabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Romantik bir durum hakkında karar verirken oldukça ikilemde kalabilirsiniz. Şu anki ilişkinizde nasıl bir yol izleyeceğinizle ilgili kendinize sorular soruyor olabilirsiniz. Olası tüm senaryolarla kendinizi bunaltmayın. Her seferinde bir adım atın. En ufak sözü ve haraketi ne kadar irdelerseniz o kadar kendinizi çılgına çevirirsiniz. Boşa dolanıp durmayın. Sorunlarla yüzleşin.

Bugün saklanmayın. Ağaç kabuğunuzdan çıkma zamanın. Havada sizi harekete geçmeye zorlayan bir şey var mı,arkadaşlarınızla paylaşmak konusunda tereddüt yaşadığınız bir fikriniz olabilir mi? İleriye doğru yürüyün ve daha sonraki bir tarihte bunun sonuçları hakkında endişe edin. Her nüansta gizli bir anlam aramanın zamanı değil. İnsanlar söyledikleri konusunda dikkatsiz olabilirler. Onları analiz etmeye çalışmayın.

Bugün ilgiler üzerinizde. Yaratıcı yazma, hikaye anlatıcılığı, konuşma, öğretme veya aktörlük bugünkü gündeminizde olabilir ve bu konularda başarılı olacaksınız gibi. Zihniniz odaklanmaya hazır, hafızanız çok güçlü. Bugün ne yaparsanız yapın, bunu uzun süre devam ettireceksiniz gibi görünüyor ve kesinlikle bundan keyif alacaksınız. Aynı zamanda, alacağınız iltifatlara da hiç şaşırmayın. Günün tadını çıkarın!

Bugün senin için harika bir gün; duygularının ve düşüncelerinin oldukça tutarlı olduğuna tanık olacaksın. Bu güç kombinasyonunu kendini verimli ve kuvvetli şekilde ifade edebilmek için kullan. Hedeflerine giden yolda kullanabileceğin güçler de mevcut.Bu şahane gün size rüyaların gerçekleşebileceğini gösterecek. Teknolojik iletişim yöntemlerini ve yeni çıkan dergileri mutlaka yakından takip edin. Yeni şeyler denemekten çekinmeyin ve elinizin altında daima bir kağıt kalem bulunsun. En büyük ilham bugün beklenmedik bir hevesten çıkıp gelebilir. Zihninizi onu karşılamaya açık tutun. İçinizdeki dahi dışarı çıkmaya can atıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün stresinizi atmaya ve sorunlarınızı unutmaya çalışın. Evden çıkmak en iyi şey olacak ve bu zihnini temizlemenize yardımcı olacak. Bugün sakin kalmaya ve zen tutumunu benimsemeye çalışın.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal karmaşalarınız sonlanabilir. Maddi konularda daha hırslı, atak ve hedef odaklı olabilirsiniz. Abartılı harcamalara, unutulmuş ödemelere dikkat edin. Bolluk bilinci çalıştırmaya özen gösterin. Kendi değerinizi bilmeniz insanların da size tavırlarını değiştirecektir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün Ruh Hali: Olumlu Dönüşler Alabilirsin Şans gezegeni Jüpiter, hava burcunda geri gidiyor. Jüpiter’in geri hareketi, yarım kalan işlerini ve maddi konuları karşına çıkarabilir. Kendi işini kurmak isteyen bir Yengeç burcuysan, bankalar ile yaptığın görüşmelerden olumlu haberler alabilirsin. Aile içerisinde çözüme kavuşmamış miras konuları yeniden gündeme gelebilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ticari faaliyetleriniz olabilir. İkili görüşmeler gerçekleştirebilir, kimlerle ve nasıl bir çevreyle hareket etmeniz konusunda araştırmalar yapabilirsiniz. Özgüveninizin sizi yarı yolda bırakacağı hissine kapılmadığınızda, bugünü oldukça verimli geçirebilirsiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Hedeflediğiniz yerlere ulaşmak için tamamlanma içinde olabilirsiniz. Üzerinde yoğunlaştığınız işleri bırakmak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamızda yaşanacak kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinize karşı anlayış göstermek, onu dinlemek ve anlamak, bu süreçte kendi sınırlarınızı da keşfetmenize yardımcı olabilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konuları sıkıntı ediyorsanız yakın zamanda bereketin sizi bulmasını bekleyebilirsiniz. Çocuklar ve hayvanlarla zaman geçirmek negatif enerjinizi boşaltmak için oldukça işe yarar bir yöntem olacaktır.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinize doğru yol almanız sizi mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için daha fazla beklemeyin. Özel problemleriniz gündemde.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda uzun mesafeler varsa bugün birbirinizi çok özleyeceksiniz. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Meditasyon yaparak negatif enerjilerden kurtulabilirsiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karamsar olmanız için hiçbir neden yok fakat bazı derin düşünceler içinde olabilir, çevresel koşullarınızdan hoşnut olamayabilirsiniz. Tavırlarınızdaki katı yaklaşımlar ve hatalarınız konusunda yanlış yargılamalara neden oluyor. Bugün detaylar güncellik kazanacaktır.

29 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 14' 40" R
Ay
Başak
14° 41' 09"
Merkür
Koç
17° 19' 24"
Venüs
Koç
18° 06' 31"
Mars
Balık
21° 38' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 23"
Satürn
Balık
15° 35' 53"
Uranüs
Boğa
21° 45' 37"
Neptün
Balık
28° 34' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 27"
Lilith
Başak
22° 10' 40"
True Node
Koç
15° 37' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>