Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ailenin Fikirlerine Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğiniz biri bugün sizinle kavga etmeye çalışıyor gibi görünebilir. Sizi sinir eden bir "önce ben davranışı" söz konusu olabilir. Rakibinizin hemen yanıldığını varsaymayın. Ortaya çıkan her çatışmada öğrenilmesi gereken değerli bir ders var. Her anlaşmazlığı kendiniz hakkında bir şeyler öğrenme fırsatı olarak görün.

Toplumun kültürel değerlerine cevap vermek zorunda değilsiniz. Örneğin, çalışmanızın büyük bir kısmı modaya uygun veya belirsiz kaldıysa, kendiniz veya yaratımlarınız hakkında iyi hissetmeyi başaramazsınız. Zamanınızı anlamsız olanlarla geçirmemek için anlamlı etkinliklerle çok motive olursunuz. Bugünün gezegen açıları, size derinden hitap etmeyen her şeyden kendinizi kesmeye zorlayacaktır.

İş hayatında başarı önünüze çıkabilir, fakat bugün kendinizi biraz üzgün bulabilir ve bunun nedenini merak edebilirsiniz. Ancak bunun belli bir nedeni yok. Size olan durum ilk olarak bir hayalkırıklığı. Çünkü beyniniz artık endorfin üretmiyor. İkinci olarak ise, muhtemelen bundan sonra nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz. Buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir hedef belirleyin ve bu doğrultuda ilerleyin.

Bugün en iyisi kendini akışa bırakmak. Gün çabucak geçebilir. Sen de devamlı hareket halinde olabilisin. Mümkün mertebe bu hıza ayak uydur; ama sağlıklı bir öğün yaptığından ve bir güne bir ton şey sıkıştırmadığından da emin ol. Genel olarak, günün temposundan olumlu şekilde etkileneceksin.Kolaya kaçmak bugün size hiç de cazip gelmeyecek. Bu demek değildir ki tercihiniz daima bu yönde oluyor. Evet, zaman zaman herkes kolayın cazibesine kapılabilir, ancak bu sizin için geçerli değil. Yolunuz ne kadar uzun olursa olsun, gezegenlerin konumu gereken tüm adımları atmanıza elverişli. Partneriniz sizi aksine inandırmaya çalışırsa pes etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu şahane gün size rüyaların gerçekleşebileceğini gösterecek. Teknolojik iletişim yöntemlerini ve yeni çıkan dergileri mutlaka yakından takip edin. Yeni şeyler denemekten çekinmeyin ve elinizin altında daima bir kağıt kalem bulunsun. En büyük ilham bugün beklenmedik bir hevesten çıkıp gelebilir. Zihninizi onu karşılamaya açık tutun. İçinizdeki dahi dışarı çıkmaya can atıyor.

30 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 12.57'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor olacak. Bu saate kadar enerjiniz ve motivasyonunuz daha dağınık olabilir. Bu saatten sonra ise finansal konularda hızlı gelişen durumlar ve kazanç-harcama konularında şanslar karşınıza gelecektir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile büyüklerine danışmak isteyeceğin konular karşına gelebilir. Ailenin fikirlerine önem veriyorsun. İş yerinde, zamanında yerine getirdiğin sorumluluklar, dikkatlerden kaçmıyor. Kendi işinin sahibi olan bir Yengeç burcuysan, yenibirlikleri karşına çıkabilir. Son zamanlarda yaşadığın stres, harcamalarında artışa neden olabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkanızdan çevrilen dedikoduları öğreniyorsunuz. Konuşulan yalanlar gerçekleri değiştiremeyecektir. Geride bıraktığınız ilişkinizin izlerini hala taşıyor olmak ileriye dönük adımlar atmanıza engel olabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için tamamlanma içine girebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde özenli davranmanızda fayda var. İş yerinde olabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Bilemediğiniz konularla ilgili kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konular odak noktanızda. Yeniplanları yapabilir,değiştirmeyi ya da kendi işinizi kurmayı düşünebilirsiniz. Ancak maddi konularda bazı blokajların olabileceği bir dönemdesiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size geçmişte bir otorite figürüyle yaşadığınız sorunu anımsatacak bir olay bir miktar moralinizi bozabilir. Bir konudabirliğine gitmek yükünüzü azaltarak daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Bütün gelişmelerle birlikte ses tonunuz istediğinizden daha yüksek çıkabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kombinasyon burcunuz Balık’taki Neptün, sizi olumlu etkiliyor. Uzun süredir bulunmak istediğiniz ortamlara girmeyi başarıyorsunuz. Düşüncelerinizde pozitif anlamda gelişmeler var. Artık esnek düşünmenin zamanı geldi.

30 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı daha açık ve net olmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda karşınıza engeller çıksa bile azimli ve güçlü bir şekilde ilerlemeye devam etmelisiniz. Stresli ortamlardan kaçınmaya özen göstermelisiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansıyaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi yeni olaylara hazır hissediyor ve karşı cinsle aranızda duygusal bağlarınızı daha güçlendiriyorsunuz. Enerjinizin yüksek olması, sizi farklı kılacak.

30 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 17' 01"
Ay
Akrep
25° 55' 28"
Merkür
Koç
26° 30' 21"
Venüs
Balık
21° 45' 35"
Mars
Balık
05° 03' 55"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 14"
Satürn
Balık
13° 18' 56"
Uranüs
Boğa
20° 40' 03"
Neptün
Balık
27° 48' 48"
Plüton
Kova
01° 49' 40"
Chiron
Koç
18° 48' 02"
Lilith
Başak
19° 48' 37"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>