Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Maddi Konular Gündeminde Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Sezgisel doğanız ile mantıklı yönünüz uyumlu olabilir. Duygularınıza kulak verin. Bugün karşılaştığınız tüm insanlara ve durumlara karşı hassas bir yaklaşım benimsediğinizden emin olun. Aklınızın bir karşı havada olduğunu fark edebilirsiniz. Bu bakış açısındaki unsurları ele alın ve bilinçli bir şekilde hareket edin. Hayal gücünüzü canlandırın. Sevdiklerinize ilgi gösterin.

Bugün planlarınızı bozarsanız şaşırmayın. Spontane ve pratik yepyeni bir yaklaşımı benimsemeniz gerekebilir. Bir durum için eski yaklaşımınızın mutlaka en iyisi olduğunu varsaymayın. İşler yürümüyor gibi görünüyorsa, yeni bir şey deneyin. Aradığınız cevap düşündüğünüzden daha yakın.

Bugün aklınıza yeni ve heyecan verici birstratejisi gelebilir. Eğer bir işletmenin sahibiyseniz, yeni bir piyasa planı icat edebilirsiniz. Aklınızdan geçen ilhamlara kulak verin. Önemli bir şeyin peşinde olabilirsiniz. Yatırım alanında, stok ve bonolardaki hızlı dolaşıma dikkat edin. Değerleri bir anda yükseltecek heyecan verici bir artış yaşanabilir. Bu nedenle, para kazanma konusunda çekimser davranmayın!

Birinin sana olan biteni olduğu gibi anlatmadığı zaman seni uyaran kafanın içindeki o küçük sesi dinle. Çünkü insanları fazla önemsiyor olabilirsin; biri ne zaman sıkıntılarından bahsetse hemen yardım etmek için atlıyorsun. Sorun şu ki insanların çoğu duyarsız ve dikkatsiz davranarak bu belaları kendilerine çekiyor. Bazı şeyler düzeltebilirsin bazılarını ise düzeltemezsin; bazılarına ise bulaşman bile hata olur! Hataları sonucu içinde bulunduğu durumdan başkaları aracılığıyla kurtulan kişi hiçbir zaman bu hatalardan kaçınmayı öğrenemez.Bugün yeni bir ay döngüsü başlıyor. Önümüzdeki yirmi sekiz gün boyunca yeni meseleler filizlenecek. Önümüzdeki dört hafta boyunca şimdiye dek ilişkilerinizde izlediğiniz bazı prensipleri gözden geçireceksiniz. Biraz düşündükten sonra, bu prensiplerin artık size hitap etmediğini fark edeceksiniz. Toplumsal beklentiler sırtınızda bir yük haline gelmiş durumda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kolaya kaçmak bugün size hiç de cazip gelmeyecek. Bu demek değildir ki tercihiniz daima bu yönde oluyor. Evet, zaman zaman herkes kolayın cazibesine kapılabilir, ancak bu sizin için geçerli değil. Yolunuz ne kadar uzun olursa olsun, gezegenlerin konumu gereken tüm adımları atmanıza elverişli. Partneriniz sizi aksine inandırmaya çalışırsa pes etmeyin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Mars Başak burcuna geçiyor. Yeni kararlar, yeni yolculuklar zamanı. Hayata bakışınız ilerleme, kazanç ve fayda odaklı olmalı. İlişkilerinizi, hayatınızı, planlarınızı iyileştirmek için oldukça güzel bir gün. Kariyer yolunuzda yeni bir hedefiniz olabilir.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarında ve ödemelerinde dikkatli olman gereken bir gündesin. Risk almak zorunda olmadığın konularda harcamalarını ertelemeyi düşünebilirsin. Yoğun düşünceler, gün içerisinde zihnini kurcalayabilir. Bu durum konuşmalarına da yansıyacak. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinle katılacağın organizasyon olabilir.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde güç savaşı içerisine girebilirsiniz. Kendinizi bir adım geriye çektiğiniz an üzerinizdeki baskı artabilir. Kendinizi savunma yeteneğinizde boğulmuş hissedebilirsiniz. Size zincir olan ortaklıklar ya da ortak yürüttüğünüz konulara bir son verme zamanı gelmiş olabilir. Artık büyümelisiniz. Tek başınıza uçma zamanı geldi. Sizi geride tutmasına izin verdiğiniz eski acıları bırakın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pazar gününü arkadaşlarınızla geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün özellikle duygusal anlamda kendinizi iyi hissetmiyorsanız moralinizi yüksek tutmaya ve olumlu düşünceler içinde olmaya dikkat edin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim yeteneğinizin güçlü olduğu konusunda haklı olsanız da, sınırsız bir gücünüz yok. Gerçekten anlaşmamak için direten ve uzlaşmaya niyeti olmayan insanlar çabanızı hak etmiyor. Vaktinizi, sizi dinleyen ve değişime açık insanlara harcayın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Küçük yolculuklara çıkmak için uygun bir gün. Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, size önemli gelişimler kazandıracak ve kafanızdaki bir takım karışıklara çözüm bulacaksınız. Bugün yeniliklerden korkmamayı öğrenmelisiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güzel kalbiniz ile karşınıza çıkan partner adaylarını büyülüyorsunuz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız, ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Bugün tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizi sorguluyor ve yenifırsatları yaratmak istiyorsunuz. Beklentilerinizin yoğun olduğu bir gün. Karamsarlık duygusundan bir an önce kurtulmalı ve kendinizi yeniden yönlendirmelisiniz. Çevrenizdeki güçlü dostlarınızın size sağlayacağı avantajlar gündemde.

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 42' 14"
Ay
Kova
27° 54' 41"
Merkür
Koç
17° 58' 32"
Venüs
Boğa
03° 53' 31"
Mars
Koç
01° 32' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 21"
Satürn
Balık
16° 46' 46"
Uranüs
Boğa
22° 28' 54"
Neptün
Balık
28° 58' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 26"
Lilith
Başak
23° 35' 53"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>